Skocz do zawartości

[kierownica] Jakaś do 50 - 60 zł?

giercio28

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! Posiadam rower marki Kross Hexagon V6. Przymierzam się do zakupu kierownicy. Na allegro znalazłem jedną w miare fajną tylko zastanawia mnie jej cena. (niżej podam do niej link). Napiszcie co o niej sądzicie i czy ktoś miał z nią styczność. Jeśli nie, to napiszcie jaką mi kierke polecacie w tej kwocie. Odrazu mówię że na rowerze nie skacze (jak już to naprawdę delikatnie np. z kraweznika itp.)

Link do kierownicy:

http://allegro.pl/rito-purple-kierownica-mtb-170g-retrobike-i2599612868.html

Napisano

Haha. To mi akurat nie przeszkadza bo mam fioletowe pedały darmoor. (kierka też jest fioletowa). Może być też jakaś biała czy coś takie. Chcę by pasowała do fioletowego. :D

Napisano

Czyli warto kupić czy nie? Wyczytałem gdzieś że typek kupił i na drugi dzień mu się złamała. Ponoć obyło się tylko na starciu łokcia. Tzn. nie wiem czy dokładnie ta, ale tej firmy..

Gdyby się okazało że kupiłbym tą kierke co podałem w linku to wymieniłbym również mostek. I tutaj znowu moje pytanie. Jakie polecacie? Ja troszkę posiedziałem na allegro i znalazłem kilka sztuk. mostek też ma być nie drogi (ok. 50 - 100zł).

Oto co znalazłem :

BIAŁY MOSTEK AMOEBA BORLA 60mm 25.4 MTB (2596459499) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Mostek Octane One 2012 Chemical 25.4mm 31.8mm (2565503825) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Mostek NSBIKES Quark Pro small white (2599196533) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Mostek AHEAD 80mm BLB, ostre koło, single speed (2585242270) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Co o nich myślicie? Miał ktoś z nimi styczność ?

Pozdrawiam - giercio28 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...