Witam , szukając rowerku do jazdy napotkałem kolarzówkę Gazelle Vueltaaluminium oversized taki napis widnieje na ramie , posiada ona osprzętShimano RSX ( z przodu 2zębatki z tył 8)
niestety nie wiem czy mozna i jak wkleja sie tu zdjęcia bo mam foto tej kolarzówki ogółem stan bdb wszystko działa opony jak nowe firmy HUTCHINSON team series zbytnio nie moge znaleźć takiej w sieci ale nie jest to ten stary typ w tej rama nie jest z takich samych rurek , rurka okrągła jest tylko jedna (ta w która wchodzi siodło) pozostałe 2 sa to szersze spłaszczone "rurki" pytanie czy cena 800zł jest adekwatna za ten rower niesety ja sie nie znam a odłozyłem troszke kasy z zamiarem kupna dobrej kolarzówki (marzenie z dzieciństwa) nie mam zamiaru startować w zawodach ale od tak wsiąść i w weekend nabic kilkanascie kilometrów jesli ktoś zna sie na gazellach ogolnie na kolarzówkach prosze o pomoc zdjecia moge przesłać na maila badz jesli ktos mi wytłumaczy to wstawie tutaj
Pytanie
Gość Damian
Witam , szukając rowerku do jazdy napotkałem kolarzówkę Gazelle Vuelta aluminium oversized taki napis widnieje na ramie , posiada ona osprzęt Shimano RSX ( z przodu 2zębatki z tył 8)
niestety nie wiem czy mozna i jak wkleja sie tu zdjęcia bo mam foto tej kolarzówki ogółem stan bdb wszystko działa opony jak nowe firmy HUTCHINSON team series zbytnio nie moge znaleźć takiej w sieci ale nie jest to ten stary typ w tej rama nie jest z takich samych rurek , rurka okrągła jest tylko jedna (ta w która wchodzi siodło) pozostałe 2 sa to szersze spłaszczone "rurki" pytanie czy cena 800zł jest adekwatna za ten rower niesety ja sie nie znam a odłozyłem troszke kasy z zamiarem kupna dobrej kolarzówki (marzenie z dzieciństwa) nie mam zamiaru startować w zawodach
ale od tak wsiąść i w weekend nabic kilkanascie kilometrów jesli ktoś zna sie na gazellach ogolnie na kolarzówkach prosze o pomoc zdjecia moge przesłać na maila badz jesli ktos mi wytłumaczy to wstawie tutaj
pozdrawiam
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.