Skocz do zawartości

[ filmy ] na czym ostatnio byliście w kinie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pytanie tak jak w temacie . Czyli co ciekawego leci w kinie ? Na czym ostatnio byliście ? Na co chcielibyście pójść ?

Mam zamiar iść na American Pie 8 :)

Napisano

Ostatnio byłem na filmie Iron Sky.

Film opowiada historię nazistów którzy osiedlili się na ciemnej stronie księżyca w celu odbudowania potęgi III Rzeszy, wszystko po to aby podbić całą planetę począwszy od USA. Ogólnie tak po krótce mogę powiedzieć że jak na film nakręcony w większym stopniu z dotacji ludzi to jest całkiem przyzwoicie jeśli chodzi o efekty specjalne. Fabuła nie powala ale przynajmniej jest śmiesznie (nie śmiesznie po amerykańsku a śmiesznie po europejsku - niewątpliwy plus). Ogólnie to poszedłem ze względu na muzykę - Laibach to klasa sama dla siebie :thumbsup:

Jak ktoś lubi różne dziwne filmy to spokojnie mogę polecić

Napisano

Powinienem pójść na 3 część Rec'a, jako, że lubię dwie poprzednie, ale po ocenie na Filmwebie sam już nie wiem, czy warto, podobno kaszana. Może ktoś się wypowie?

A ostatnio co pamietam (to już jakiś czas temu) w opolskim kinie Helios: Noc Horrorów : "Krzyk 4", "Pozwól mi wejść", "Dom Snów" i "Naznaczony". Wszystkie z 2010 i 2011 roku.

Jeśli ktoś chce poznać moją ich ocenę może pogrzebać tutaj. Powiem tylko, że przypadł mi do gustu "Pozwól mi wejść", natomiast "Krzyk 4" to porażka, w sumie się tego spodziewałem. "Naznaczony" również jest wart uwagi.

Bilet na 4 filmy, w tym premierę Krzyku, kosztował mnie... 40zł. Seans trwał od 22 do 8 rano. Polecam naprawdę maratony nocne - oszczędność kasy i fajna atmosfera.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Lęk wysokości - film mało kinowy, niepotrzebny na duży ekran , ale dobry. Tylko że w tej kwestii z racji Dorocińskiego który jest moim idolem będe mało obiektywny :)

I jak zawsze po każdym seansie jestem skuszony trailerem na Łowcy głów - wiec niebawem :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Niedawno widziałem w kinie Mroczne Cienie. Naprawde dobra komedia. Jak zwykle Johny Depp gra lekkiego dziwaka ale za to jak. Jak ktoś ma chwile i chęci to śmiało iśc i oglądać.

Napisano

Faceci w czerni 3d, moim zdaniem dużo słabsza część od poprzednich- nie polecam.

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

• Mod Team
Napisano

Eh ja niestety z przykrością musze stwierdzić ze w kinie ostatni raz byłem na ... władcy pierścieni ... powrót króla :( dlatego ze do dobrego kina mam ok 70km i to swoje robi a tak poza jakos nie mam motywacji.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

A i ja byłem na Królewnie Ścieżce i Łowcy... Nawiedzona Charlize Theron, Łowca ze szkockim akcentem i rewelacyjna muzyczka Florence and The Machines. Polecam :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Faceci w czerni 3 - nie polecam, nudy i dziecinna fabuła, słabe dialogi, mało humoru, generalnie o dwa poziomy niżej od pierwszej części serii. Na samych efektach i trójwymiarze nie da się zbudować dobrego filmu. A co do efektów 3D to najlepsze były podczas reklam, strata czasu.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Byłem na Avengersach, lecz nic wartościowego ;( Rozkręcało się długo, a jak się już trochę rozkręciło to się skończyło :) Ale efekty były ;D Humor też jako taki :)

Napisano

"Prometeusz", Ridley potrafi nadal robic fajne filmy. Niestety nie mialem mozliwosci wyboru 2D i ogladalem w 3D, ktory dla mnie jest lipny. Sam film bardzo polecam, scenografia super.

Napisano

Ostatnio

Prometeusz 3D on IMAX

Mroczny Rycerz: Przebudzenie on IMAX

Prometeusz mnie trochę zawiódł ale można oglądnąć.

Batman polecam, dla fanów na pewno dobry

Napisano

Ja byłem ostatnio na "Epoka lodowcowa 4 (3D)", a mam zamiar iść na "Madagaskar 3 (3D)" :D. Niby dla dzieci, a człowiek się uśmieje za wszystkie czasy :laugh:

POLECAM!!!

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja byłem ostatnio na "Epoka lodowcowa 4 (3D)", a mam zamiar iść na "Madagaskar 3 (3D)" . Niby dla dzieci, a człowiek się uśmieje za wszystkie czasy

POLECAM!!!

Też jestem tego zdania, że " Bajki nie tylko dla dzieci ".

Na powyzszych produkcjach jeszcze nie bylem, ale jeszcze jest czas ;)

a ostatnio bylem na Batmanie i powiem szczerze, ze sie troche zanudzilem.. moze dlatego ze nie jestem zbytnio fanem.

• Mod Team
Napisano

Byłem na Epoce lodowcowej 3D i nie pojde wiecej, zapłaciłem ponad 20zł za bilet zeby ponad 30 min oglądać reklamy ?? to jakiś żart ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...