ProCombat Napisano 1 Maja 2012 Napisano 1 Maja 2012 Pytanie tak jak w temacie . Czyli co ciekawego leci w kinie ? Na czym ostatnio byliście ? Na co chcielibyście pójść ? Mam zamiar iść na American Pie 8
bodzio12 Napisano 1 Maja 2012 Napisano 1 Maja 2012 Ja ostatnio byłem na Golden Eye James Bond A teraz to może by był fajny film te z Rihanną ale nie wiem jak tytuł.
ProCombat Napisano 2 Maja 2012 Autor Napisano 2 Maja 2012 Polecam American Pie 8 super film jak dla mnie Właśnie mam zamiar iść
cyrax84pl Napisano 2 Maja 2012 Napisano 2 Maja 2012 Ostatnio byłem na filmie Iron Sky. Film opowiada historię nazistów którzy osiedlili się na ciemnej stronie księżyca w celu odbudowania potęgi III Rzeszy, wszystko po to aby podbić całą planetę począwszy od USA. Ogólnie tak po krótce mogę powiedzieć że jak na film nakręcony w większym stopniu z dotacji ludzi to jest całkiem przyzwoicie jeśli chodzi o efekty specjalne. Fabuła nie powala ale przynajmniej jest śmiesznie (nie śmiesznie po amerykańsku a śmiesznie po europejsku - niewątpliwy plus). Ogólnie to poszedłem ze względu na muzykę - Laibach to klasa sama dla siebie Jak ktoś lubi różne dziwne filmy to spokojnie mogę polecić
Plastyk Napisano 7 Maja 2012 Napisano 7 Maja 2012 Powinienem pójść na 3 część Rec'a, jako, że lubię dwie poprzednie, ale po ocenie na Filmwebie sam już nie wiem, czy warto, podobno kaszana. Może ktoś się wypowie? A ostatnio co pamietam (to już jakiś czas temu) w opolskim kinie Helios: Noc Horrorów : "Krzyk 4", "Pozwól mi wejść", "Dom Snów" i "Naznaczony". Wszystkie z 2010 i 2011 roku. Jeśli ktoś chce poznać moją ich ocenę może pogrzebać tutaj. Powiem tylko, że przypadł mi do gustu "Pozwól mi wejść", natomiast "Krzyk 4" to porażka, w sumie się tego spodziewałem. "Naznaczony" również jest wart uwagi. Bilet na 4 filmy, w tym premierę Krzyku, kosztował mnie... 40zł. Seans trwał od 22 do 8 rano. Polecam naprawdę maratony nocne - oszczędność kasy i fajna atmosfera.
Lukaszma Napisano 26 Maja 2012 Napisano 26 Maja 2012 Lęk wysokości - film mało kinowy, niepotrzebny na duży ekran , ale dobry. Tylko że w tej kwestii z racji Dorocińskiego który jest moim idolem będe mało obiektywny I jak zawsze po każdym seansie jestem skuszony trailerem na Łowcy głów - wiec niebawem
Avek92 Napisano 5 Czerwca 2012 Napisano 5 Czerwca 2012 Niedawno widziałem w kinie Mroczne Cienie. Naprawde dobra komedia. Jak zwykle Johny Depp gra lekkiego dziwaka ale za to jak. Jak ktoś ma chwile i chęci to śmiało iśc i oglądać.
Romero Napisano 5 Czerwca 2012 Napisano 5 Czerwca 2012 Faceci w czerni 3d, moim zdaniem dużo słabsza część od poprzednich- nie polecam. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Mod Team Puklus Napisano 8 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 8 Czerwca 2012 Eh ja niestety z przykrością musze stwierdzić ze w kinie ostatni raz byłem na ... władcy pierścieni ... powrót króla dlatego ze do dobrego kina mam ok 70km i to swoje robi a tak poza jakos nie mam motywacji.
DEVILEK Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 Z innej beczki ; Królewna Śnieżka i Łowca. I powiem Wam, że film godny zobaczenia, pomimo tego, że pewnie nie każdemu odpowiada taki gatunek.
Morgar Napisano 3 Lipca 2012 Napisano 3 Lipca 2012 A i ja byłem na Królewnie Ścieżce i Łowcy... Nawiedzona Charlize Theron, Łowca ze szkockim akcentem i rewelacyjna muzyczka Florence and The Machines. Polecam
Dyllinger Napisano 15 Lipca 2012 Napisano 15 Lipca 2012 Faceci w czerni 3 - nie polecam, nudy i dziecinna fabuła, słabe dialogi, mało humoru, generalnie o dwa poziomy niżej od pierwszej części serii. Na samych efektach i trójwymiarze nie da się zbudować dobrego filmu. A co do efektów 3D to najlepsze były podczas reklam, strata czasu.
gosucherry Napisano 4 Sierpnia 2012 Napisano 4 Sierpnia 2012 Byłem na Avengersach, lecz nic wartościowego ;( Rozkręcało się długo, a jak się już trochę rozkręciło to się skończyło Ale efekty były ;D Humor też jako taki
s2power Napisano 4 Sierpnia 2012 Napisano 4 Sierpnia 2012 "Prometeusz", Ridley potrafi nadal robic fajne filmy. Niestety nie mialem mozliwosci wyboru 2D i ogladalem w 3D, ktory dla mnie jest lipny. Sam film bardzo polecam, scenografia super.
Gromosmok Napisano 4 Sierpnia 2012 Napisano 4 Sierpnia 2012 Roman Barbarzyńca Arcydzieło to nie jest, ale obejrzeć warto. http://www.youtube.com/watch?v=SUkmzszzvc4
Jeremiach Napisano 8 Sierpnia 2012 Napisano 8 Sierpnia 2012 Ostatnio Prometeusz 3D on IMAX Mroczny Rycerz: Przebudzenie on IMAX Prometeusz mnie trochę zawiódł ale można oglądnąć. Batman polecam, dla fanów na pewno dobry
djdan Napisano 10 Sierpnia 2012 Napisano 10 Sierpnia 2012 Ja byłem ostatnio na "Epoka lodowcowa 4 (3D)", a mam zamiar iść na "Madagaskar 3 (3D)" . Niby dla dzieci, a człowiek się uśmieje za wszystkie czasy POLECAM!!!
Shanex Napisano 18 Sierpnia 2012 Napisano 18 Sierpnia 2012 Ja byłem ostatnio na "Epoka lodowcowa 4 (3D)", a mam zamiar iść na "Madagaskar 3 (3D)" . Niby dla dzieci, a człowiek się uśmieje za wszystkie czasy POLECAM!!! Też jestem tego zdania, że " Bajki nie tylko dla dzieci ". Na powyzszych produkcjach jeszcze nie bylem, ale jeszcze jest czas a ostatnio bylem na Batmanie i powiem szczerze, ze sie troche zanudzilem.. moze dlatego ze nie jestem zbytnio fanem.
yhek Napisano 18 Sierpnia 2012 Napisano 18 Sierpnia 2012 Wczoraj Dziedzictwo-Bourne'a. Z racji tego, że jestem fanem całej serii oceniam 10/10 i szczerze polecam.
Mod Team Puklus Napisano 21 Sierpnia 2012 Mod Team Napisano 21 Sierpnia 2012 Byłem na Epoce lodowcowej 3D i nie pojde wiecej, zapłaciłem ponad 20zł za bilet zeby ponad 30 min oglądać reklamy ?? to jakiś żart ...
djdan Napisano 21 Sierpnia 2012 Napisano 21 Sierpnia 2012 Reklamy w kinie są przed każdym filmem, więc nie wiem w czym problem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.