Skocz do zawartości

[Zawody]Wspólne starty

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W sobotę pracuje więc na Dwór Mazowiecki nie pojadę ;(

a co do Chorzeli to na mazovi z transportem już ktoś się ogłosił ;)

Napisano

Moja żona już uświadomiona, że w następną niedzielę również mnie nie ma :woot:

Zatem Chorzele ! Co do dzisiejszego startu, to nie będę oryginalny. Wszystko zostało chyba już powiedziane. Można kląć na Zamanę, że urządził niepotrzebną ściemę na suchą trasę, ale Ci co zaliczyli ten bajzel będą go długo pamiętać i może nawet z uśmiechem.

Co nas nie zabije ... Rower już wyszorowany, piwko zaliczone ... dobrej nocy

Napisano

@saf - u mnie plan jest aktualny, ale komplikuje go życie.

Mam wyjazd z roboty w czwartek. Powinienem wyrobić się z powrotem na piątek wieczór, ale głowy nie dam. Dam natomiast znać w piątek.

• Mod Team
Napisano

No, ja bym chętnie pojechał, tylko jak z transportem?

Najwygodniej chyba byłoby pojechać pociągiem (?) dzień wcześniej, przenocować, wystartować i wrócić. Pytanie tylko ile to wyjdzie finansowo.

• Mod Team
Napisano

kolejny zawodnik dodany do FR Team :); fstyt siem pszysnać ale na moim terenie będziecie mieli okazję skopać mi tłuste cztery litery.

Mały przeciek - trasę można będzie porównać do Chorzel ale będzie więcej błocka, mniej szybkich płaskich odcinków i bardziej interwałowo. Jeśli leśnictwo wyrówna część rozjechanych przez zrywkę drzewa dróg leśnych to będzie też technicznie. Będę po kryjomu dawał znać o trasie i skali trudności :)

• Mod Team
Napisano

pewnie tak :)

Safian wspominałeś o noclegach - jak coś to dawaj znać to pomogę z kwaterami. Sam nie zaproponuję bo mam za mało kwadratów, ale za kilka lat jak będziemy już mieli duże brzuchy to może się przeniosę :)

Napisano

wybiera się ktoś z was autkiem do Olsztyna...???

chętnie pojechałbym na maraton ale jeśli nie znajdę jakiegoś transportu to zostaje w wawie ;(

• Mod Team
Napisano

na weekendzie obskoczę trasę dwa razy i zobaczymy jak będzie z tym błotem.

Chorzel nie jechałem bo kompletnie się spłukałem na wideł i koła w zjazdówce i miałem tyle co 20 litrów w baku i wykupione posiłki w pracy :) Ale zdarza mi się tam z chłopakami podskoczyć samochodem i pojeździć na tych "morderczych górkach". Olsztyńska trasa jest ciekawsza, bo w Chorzelach jest kilka stromych pagórków i trasa na siłę była urozmaicana. U mnie natomiast na siłę trzeba szukać płaskich odcinków(z wyjątkiem asfaltów) :P Po wszystkim zapraszam na bikepark :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Wybiera się ktoś z was na tegoroczną gwiazdę mazurską...???

jak wygląda sytuacja z noclegiem, czy jest zagwarantowane jakieś pole namiotowe albo jakiś nocleg..???

prosiłbym o odpowiedź kogoś kto bardziej się orientuje w temacie ;)

Napisano

Ok, to czas na deklaracje, kto sie wybiera do Olsztyna i jak planuje tam dojechac?

Ja startuje w sobote rano, pociag z Warszawy do Olsztyna bezposredni o 7:08 (o 11:00 dojazd). Jade z dziewczyna, zwiedzamy Olsztyn, bierzemy nocleg. W niedziele po maratonie o 18:00 jest pociag powrotny tez bez przesiadek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...