sssokol Napisano 4 Marca 2012 Napisano 4 Marca 2012 Witam wszystkich, chciałbym kupić rower szosowy do treningów. Dopiero zaczynam przegodę z kolarstwem szosowym. Przejechałem sporo km na rowerach. Przede wszystkim trekkingowych. Miałem też przygodę z szosówką jednak nie był to sprzęt nawet średniej jakości. Mam bardzo silne nogi, dobrą kondycję ponieważ regularnie uprawiam inne sporty. Marzą mi się starty w triathlonie ale wiem, że rowery to tego typu zawodów są bardzo drogie. Chciałbym kupić rower szosowy w cenie 2000-2500 zł. Mój wzrost 180 cm, waga 78 kg. Jestem z Poznania i przeglądałem oferty z tutejszych sklepów. Znalazłem taką ofertę Giant Defy 3 - 2011 w promocji za 2174 zł. Czy to dobry rower dla mojej osoby? Czy warty swojej ceny? Czy może w podobnej cenie dostanę lepszy rower? Bardzo będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam
alexracing Napisano 4 Marca 2012 Napisano 4 Marca 2012 ja szukałbym uzywek np http://allegro.pl/merida-903tiagra-koszyki-na-bidony-i-kaseta-sram-i2164541454.html ok tysiak mniej niż taka nowa merida w moim profilu mam Lapierra którego kupiłem używanego(najprawdopodobniej baardzo mało bo nie było praktycznie żadncyh sladow uzytkowania) za 2100zł, gdzie sama ta rama Lp kosztuje 2000
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.