leo2 Napisano 15 Lipca 2015 Autor Napisano 15 Lipca 2015 Nie będzie mnie 1-24.08. Jak ktoś ma ochotę na mleczko, to proszę o kontakt do 28.07.
janson Napisano 11 Kwietnia 2016 Napisano 11 Kwietnia 2016 Witam wszystkich na forum Jestem zainteresowany zakupem takiego specyfiku i prosze o informację, jak mogę temat załatwić. Chociaż jeżdżę na rowerze - to jednak potrzebuje go do całkiem innego celu: Uszczelnienie minimalnych ale licznych nieszczelności w pontonie (aplikacja od środka). Ponton to stara jednostka ze zbrojonej gumy (hypalon). Zależy mi by środek uszczelnił ponton i stwardniał w miarę szybko. Czy ktoś już tego próbował? czy były jakieś opinie w tym temacie? Co na to sam autor specyfiku - są jakieś szanse że to zadziała - w teorii powinien. Chodzi tylko o uszczelnienie obecnych nieszczelności, a nie zabezpieczanie na różne przypadki np. atak rekina!!!!
leo2 Napisano 11 Kwietnia 2016 Autor Napisano 11 Kwietnia 2016 Ktoś już to wymyślił: http://www.bixlersmarine.com/toobseal/ Co do mojego uszczelniacza to nie wiem czy zadziała w pontonie. Można spróbować. Wysłałem Ci PW.
plemotnik Napisano 14 Czerwca 2016 Napisano 14 Czerwca 2016 @leo2 Jestem zainteresowany zakupem 1L uszczelniacza. Ile trzeba aktualnie czekać na wysyłkę?
kkoko123 Napisano 25 Sierpnia 2016 Napisano 25 Sierpnia 2016 chciał bym kupić twój płyn, ale niemoge tobie wyslac wiadomosci na pw
leo2 Napisano 30 Stycznia 2017 Autor Napisano 30 Stycznia 2017 Naturalnie, zapraszam do działu giełda>sprzedam>konserwacja.
IndiaA_2005 Napisano 19 Kwietnia 2017 Napisano 19 Kwietnia 2017 Witam, Czy można nadal kupić uszczelniacz? 1L? Dzieki,M
Mod Team mrmorty Napisano 6 Maja 2017 Mod Team Napisano 6 Maja 2017 Cześć Leo, powiedz proszę jak wyglądają ceny na ten rok i kiedy można składać zamówienia?
wojtas7 Napisano 30 Maja 2017 Napisano 30 Maja 2017 Dostaliście odpowiedź? Bo ja nie a też bym uzupełnił zapas.
akkwlsk Napisano 30 Maja 2017 Napisano 30 Maja 2017 Dostałem odpowiedź, mleko też dostałem. Powiedzcie mi, bo świeżak jestem jeśli o tubelessach mowa - czy to normalne, że okolic rantu obręczy po dobie od zalania i uszczelnienia wycieka mi taka czerwono-brązowa półprzezroczysta ciesz? Zawsze myślałem, że mleko pozostaje białe wewnątrz opony
TarZan_Jaw Napisano 25 Lipca 2017 Napisano 25 Lipca 2017 Jestem zainteresowany 0,5 litra. Jest jeszcze szansa na zakup ?
Mod Team bogus Napisano 9 Sierpnia 2022 Mod Team Napisano 9 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.