Skocz do zawartości

[stery] Do ramy Kross Level A4

Mavel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Montuję właśnie rower na ramie Level A4 z 2009r. i niestety okazało się, że kupiłem nie takie stery. Rozmiar 1 i 1/8, ale nie pasują. Jakie będą pasować? Cena najlepiej do 100zł i kolor koniecznie biały.

Szukałem tych montowanych fabrycznie, ale niestety w Polsce są nie do kupienia.

Napisano

Ja też składam rower na ramie krossa tylko że level a2. Ale te ramy są takie same. Stery 1 1/8 są OK tylko, że nie mogą być klasyczne tylko półzintegrowane. Także idź do rowerowego i poproś o stery ahead 1 1/8 półzintergrowane 44 mm. Średnica wewnętrzna główki ramy to 44 mm więc takie muszą być stery. Jakby sprzedawca nie wiedział o co chodzi to mów że musisz nabić stery ahead 1 1/8 w główkę ramy która ma 44 mm i że miski nie wystają na zewnątrz tylko wchodzą w ramę. Ale w ramę wchodzą miski, nie wianki. Wiem na 100% bo sam je montowałem :) Tu masz przykład, który może cię interesować: http://allegro.pl/amoeba-biale-stery-polzintegrowane-44mm-91g-i2032830852.html

Napisano

Dzięki ci bardzo, szczególnie za podanie parametrów. Teraz sobie już znajdę odpowiednie. Jeszcze raz dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...