seker1995 Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 A ja wygląda sprawa z możliwością przymierzenia okularów? W poprzednich rzutach były zgrabnie zapakowane tak, że się nie dało. Choć niektóre modele w którymś rzucie pamiętam, że leżały na wierzchu.
pikuas Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 Troche mnie zaskoczył Lidl koło mnie bo zmieniły sie godziny otwarcia i czynne od 7, a ja przyzwyczajony przyszedłem o 8. Rowerowe rzeczy prawie nie ruszone i zainteresowanie raczej marne. Za to przy tych biegowych tłumy. Oglądałem tę utwardzaną torebkę podsiodłową ale zamek nie wzbudzał zaufania. UWAGA !! - podstawki licznika nie da się obrócić !! mozna odkrecic ale po obróceniu nie da się z powrotem złożyć całości. Sam licznik jakościowo jak na 30 zł szału nie robi Ma ktoś takie spodenki 3/4 rowerowe? Zastanawiam się nad nimi tak na jesień jako dodatkowa warstwa.
koziakaka Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 ludzi sporo, wiekszosc amatorszczyzna i takie ze to okresle 'polaczki' ktore mysla ze dzieki zakupom zmotywuja sie do sportu. jeden gnojek nabral koszulek i czegos tam hurtem, razem z 30 albo wiecej sztuk. powinni na kasie takich zawracac pulsometr wyglada najsolidniej ze wszystkiego tam, wzialem na lepsze czasy. do tego koszulka mi i kobiecie, jej licznik, sobie funkcyjna, zwykla, skarpetki. narzedzia liche to nie bralem, a okulary poracha wiec tez nie bralem buty cieszyly sie najwiekszym zainteresowaniem. stojaki byly popakowane w kartony, ze mnie nie interesowaly to nie wyciagalem. okulary mozna mierzyc
Azazel21 Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 Udało mi się kupić koszulkę, spodenki (te krótsze) i okulary. Co do okularów to 2 albo 3 pary leżały "luzem" więc była możliwość ich sprawdzenia. Ludzi było bardzo dużo. Wydaje mi się że sklep był szybciej otworzony niż o 8 bo niektórych rzeczy było naprawdę mało.
dymcio111 Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 Te koszulki termoaktywne to są takie same jak były w poprzednim rzucie po 35zł ? Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
koziakaka Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 n4k5 jak kupiles stojak to napisz cos wiecej, przeciez ludzie chca opinii @dymcio - koszulki byly 2 rodzaje, biale opakowania i czarne. pewnie to jest jedno i to samo, ale wywnioskowalem ze jedne z poprzedniego rzutu. aha i byly liczniki przewodowe tez, troche zaluje ze nie wzialem zamiast bezprzewodowego - mniej awaryjne. cena ta sama
n4k5 Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 Nie mam go jeszcze w rękach, w pracy siedzę. Stojaki sprzedawane były już w Niemczech, Belgii, Holandii, także jak Cię goni to sporo znajdziesz w internecie na jego temat. Kupiłem jeszcze podsiodłówkę, tą na 2 zamki, zdam relację jak będę miał wszystko w łapach.
RafalPolo Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 zebralem okulary i koszulke Ludzi sporo, ale chyba glownie biegaczy bo rzucili sie na buty i opaski uciskowe etc Towary tez sporo, ale mysle ze pod koniec juz malo co bedzie. Okulary w sumie mozna otworzyc bo sa z tylu na drucik tylko przypiete, generalnie tam jakies babeczki nawet spodenki na tylek ubieraly hehe, Dzisiaj pojade w okularach i koszulce do pracy i zobaczymy ile to warte jest. Poki co oprawki sa bardzo plastikowe, ale trzy pary szkielek i futeral, nawet jakby mialy byc tylko sezon to dobra cena. Sprawdzil ktos ta kurtke? Oplaca sie ja kupic na sytuacje awaryjne?
koziakaka Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 moim zdaniem kurtka jest taka czescia ubioru, ze jezeli nie jest naprawde dobra to lepiej jechac bez, bo i tak i tak bedziesz mokry, z tym ze w plastiku od potu. z tego powodu nie kupilem, kiedys nazbieram na dobra i firmowa co do koszulek - mam z 175cm i wzialem L i siega mi za jaja, wiec sa dosyc dlugie. ale szczawiem nie jestem i M byla za mala w klacie. warto przymierzyc. funkcyjna tez L i mocno obcisla, nie wiem czy nie za bardzo @down dzis byly meskie i damskie i w czarnych i w bialych, w sumie jakby 4 rodzaje, wiec to pewnie z poprzedniego rzutu. ja mialem najpierw biala, a potem wymienilem na czarna nie wiem czemu.
dymcio111 Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 No te termoaktywne koszulki były w poprzednim rzucie w białych kartonikach chyba damskie i w ciemnych kartonach męskie. Poprzednio kupiłem 2szt i sprawują się dobrze, jeszcze bym dokupił ale kase muszę oszczędzać bo kredyt bym chciał spłacić z końcem miesiąca... Pewnie poczekam na najbliższą okazję. Przemyślę. Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
criginold Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 Byłem 10 min po otwarciu i się lekko zdziwiłem bo ludzi tłum. Pierwsza myśl: "wow, ilu u mnie w mieście jest sportowców:D", ale drugie spojrzenie pozwoliło mi zauważyć, że mimo 24 lat byłem tam zdecydowanie najmłodszą osobą. Większość to starsi ludzi;/ brali po 2 pary butów, pewnie stwierdzili, że tanie i wygodne więc do chodzenia będą w sam raz. Kurtki i koszulki też miały branie. Na szczęście to co mnie interesowało czyli okulary cieszyło się zerowym zainteresowaniem. Mogłem na spokojnie oglądnąć. Czas na głupie pytanie: Jako, że to moje pierwsze okulary z wymiennymi szkiełkami ktoś mi powie jak je prawidłowo wyciągać? Są dość delikatne więc nie chce niczego połamać
koziakaka Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 masz w instrukcji pewnie...mocowania sa na wyzlobienia w szklach w ich gornych czesci. musisz najpierw wyjac jedna strone potem druga.jakby odhaczyc
RafalPolo Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 ciagni za ta czesc od wewnetrznej strony okularow, maja mniejszy zabek tam niz po zewnetrznej stronie. Koziakaka, mi tez ta koszulka bardzo nisko siega, az sie zdziwilem bo M byla znow za mala, ale zobaczymy na rowerze, mysle, ze wtedy sie fajnie rozciagnie na wyprostowane plecy. Dlatego tez nie zabralem tej kurtki, plastikiem troszke nia tracalo
criginold Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 w instrukcji nic niema. W ogóle instrukcja to za mocne słowo. Raczej ulotka informacyjna była w środku. Ciągnę od wew. strony i nic. Chyba na chama spróbuje. Jak coś pęknie to polece z reklamacją...
sebaw11 Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 Ja pod LIDLem byłem o 7,30 i za mną się robiła kolejka już. Głównie emeryci i dzieci. Kupiłem: - 2x koszulka rowerowa - Spodenki z wkładką - Okulary - Pulsometr Wszystko świetnie wykonane, nie mam zastrzeżeń.
ElDiablo Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 Psia krew... zapomniałem wjechać z rana...... teraz dopiero po południu.....
Plastyk Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 Mów o tym stojaku, co z nim, stabilność, wiotkość? Chcemy wiedzieć, rzesza ludzi siedzi przed monitorem w butach i czekają na twoją wypowiedź jako sygnał na szturm Lidlów Polskich.
sebaw11 Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 Powiem wam że oglądałem wiele pulsometrów i ten jest najlepiej wykonany. Miałem nie brać ale jednak kupiłem
pikuas Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 dajcie znać jak pulsometr bo moze kupie na prezent bratu. Widzialem tylko w pudelku i skojrzył mi się z polarem FT-40, bardzo podoba budowa wiec moze rownie wytrzymaly.
n4k5 Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 Mów o tym stojaku, co z nim, stabilność, wiotkość? Chcemy wiedzieć, rzesza ludzi siedzi przed monitorem w butach i czekają na twoją wypowiedź jako sygnał na szturm Lidlów Polskich. Dopiero koło 16 będę mógł coś napisać.
bryla33 Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 Można prosić o zdjęcia koszulki rowerowej? Bo na stronie Lidla mało widać
bacakatowice Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 Ja kupiłem pulsometr, koszulkę termo i okularki dla teścia
SzymonKa378mierczak Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 Jak z rozmiarem koszulki termicznej/funkcyjnej?
iza121 Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 Ciągnę od wew. strony i nic. Chyba na chama spróbuje. Jak coś pęknie to polece z reklamacją... instrukcja brzmi tak: ciągniesz do góry ramkę od wewnętrznej strony (przy nosku) - ciągniesz to tak, aby cała oprawka się lekko rozszerzyła właśnie z tej wewnętrznej strony i wyciągasz wewnętrzną stronę szybki, a zakładasz na odwrót
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.