Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Wszystkich!

Jakby byli chętni to mamy z Wrocławia lub okolic jedno miejsce wolne w aucie jadącym na Zlot. Jest tez kilka miejsc wolnych na samym Zlocie więc zapraszam serdecznie chętnych.

Z Wrocławia wyjeżdżamy w piątek z rańca ok 6:30-7:00.

W razie pytań uderzajcie do mnie na gg3682135, na tel 509 551 144 lub bezpośrednio do kierowcy ;) czyli do Inferka na PW.

Pozdrawiam!

Marcin

Napisano

z racji upałów ja po pracy nie śmigam, za to wracam do wieczorno-nocnych eskapad po mieście pewnie z Thrawn'em bo ma dziad lampkę a nie stestował nawet:D myślę że starty ok 19-19:30 rynek nie wiem..;)

Napisano

ja po pracy nie śmigam

nie możliwe!, Evo nie jeździ po pracy. Mróz Cie nie zatrzymał, a teraz wymiękasz.

Tak na serio, to do 30 stopni można spokojnie jeździć przy mniejszej wilgotności powietrza, bo to co jest teraz to masakra. Jak w saunie.

Ja się oczywiście piszę, godzina obojętna.

Napisano

nie możliwe!, Evo nie jeździ po pracy. Mróz Cie nie zatrzymał, a teraz wymiękasz.

Tak na serio, to do 30 stopni można spokojnie jeździć przy mniejszej wilgotności powietrza, bo to co jest teraz to masakra. Jak w saunie.

Ja się oczywiście piszę, godzina obojętna.

tak tak jestem ci-pa:) a po pracy i tak mam do domu 16km ;)więc tak czy siak mam 30km+; sauna?? ja się dziś upocił jak ja per...po za tym jazda pół dnia w pracy autem też daje po dupie. ps: inwalidzi, emeryci, renciści i inni mile widziani:)

Napisano

ps: inwalidzi, emeryci, renciści i inni mile widziani:)

Cos dla mnie :thumbsup:

Mozna powiedziec ze mam skrzypiacy balkonik :bye2:

Jak wygladaja te nocne eskapady ?

Chyba trzeba bedzie jakiegos petzla nabyc na taka wyprawe.

Napisano

To ma byc prowadzenie rowerow czy jazda ?

Ostatnio w lesie mokrzanskim wystarczylo sie zatrzymac na moment i juz bydlaki atakowaly.

Moze nie petzl ale cos by sie do oswiecania drogi przydalo.

Napisano

Mixin' masz już lampkę?? ja się jadę powłóczyć o 21 po mieście:) mam nadzieję że mnie już nie zeżrą jak wczoraj;/ bo w sumie po 20:30 jak zaszło słońce było lepiej z komarami;]

Napisano

mam nadzieję że mnie już nie zeżrą jak wczoraj;/

Podczas jazdy żaden komar mnie jeszcze nie ukąsił. Natomiast podczas postojów, to już inna historia. Co do wieczorów, to po zmroku wszędzie pusto. Na wałach pojedynczy biegacze nie stanowią problemu i można jeździć z dowolną prędkością. Jedynym problemem jest masa owadów lecących w stronę źródła światła. Mając czołówkę lądują one na twarzy.

Napisano

Mixin' masz już lampkę?? ja się jadę powłóczyć o 21 po mieście:) mam nadzieję że mnie już nie zeżrą jak wczoraj;/ bo w sumie po 20:30 jak zaszło słońce było lepiej z komarami;]

Szkoda ze tak pozno napisales. Sam sie musialem wloczyc :)

Widze ze jednak lampka jakas sie przyda.

Tu lampka, tam naped do wymiany, jakies koszulki i spodenki - normalnie studnia bez dna. A tu jeszcze nowe hamulce i kola by sie przydaly.

Jutro jakas jazda poznym popoludniem? Ma sie juz ochladzac wiec moze nie bedzie tak zle.

Napisano

Jakby jutro rano ktoś się nudził, to start o 9.30 pod Fredrą. Cel: piknik wojskowy Pasikurowice, tempo wycieczkowe (ekipa z Bikestatsa).

Napisano

Jutrzejszym popoludniem moze cos pokropic. W kazdym badz razie ja bym na jakiegos tripa rowerowego jutro z checia sie wybral :)

Napisano

wieczorkiem też bym się pisał a rano muszę do deca po ustnik uderzyć bo mi kapie;]piszcie gdzie i o której popołudniu, byle po 15 jak mogę powybrzydzać

Napisano

Ja tez bede po 15 wolny. Wiec przed 15 sie ustawimy. Pewnie bede duzo wczesniej ale zostawilem sobie duzy margines.

Jak sie nic nie wymysli to mozna dolaczyc na ten piknik wojskowy co ludki z BS sie wybraly.

Jutro moze byc sleza :)

Snieznik za tydzien.

Napisano

pawel1315 - masz jakies info od evo ?

Ja proponuje w okolicach 16 bo jeszcze slone niezle daje.

Jaka trasa i tempo (moze chcecie sami pojechac :D ? Poradze sobie samotnie jak potrzebujecie poszalec :P

Napisano

Jak juz pisalem, dostosuje sie, jestem chetny. W sumie nawet mi na reke, bo ostatnio sobie okulary na rower zlamalem i dopiero wczoraj zamowilem nowe ( takze nie za wczesnie, nie za pozno ;)

Jeszcze formy nie mam, tez raczej nie poszaleje zbytnio :)

Napisano

Jutro wybieram się kolejny raz na północ - Dolnośląski Szczyt -Wilczyn . Ok 70km , raczej spokojnie , ok 1/2 trasy to asfalt . Jak by ktoś miał ochotę wyjeżdżam ok 11. No chyba że będą wodogrzmoty .

Napisano

pawel1315 - masz jakies info od evo ?

Ja proponuje w okolicach 16 bo jeszcze slone niezle daje.

Jaka trasa i tempo (moze chcecie sami pojechac :D ? Poradze sobie samotnie jak potrzebujecie poszalec ;)

elo :D ja zaraz z nd śmigam na psiaka mnie by raczej urządzała pora ok 21 :) ale jak chcecie o 17 to ok

szaleć się nie da zbytnio bo pot zalewa oczy i ciut szczypią

Pogoda jest przesadnie dobra... Koło 17.00 i w tedy z 3 h jazdy. Poczekamy i zobaczymy czy będą jacyś chętni.

pogoda jest lux;]a komary atakować przestają ok 22; jak coś Paweł ma do mnie namiar na koma

...może las osobowicki?? jest tam ciut chłodniej :) pozdrówko chłodząco-kojące

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...