Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 13

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wczoraj do i z roboty w chorych warunkach (czemu wiatr zawsze wieje w pysk?:) ), a dziś czyszczenie, czyszczenie i jeszcze raz czyszczenie... 200 km od ostatniego gruntownego czyszczenia, a tak zawalonego bika jeszcze nie miałem...

P.

Napisano

Wczoraj 42 km po terenie a konkretnie to zawody Mazovii w Otwocku. Warunki były... każdy wie, jakie były wczoraj warunki ;) Niezła lokata jak na pierwszy start w sezonie, 4/18 w kategorii :)

Napisano

No to gratki, tylko co tak mało chętnych było?

Ja pyknąłem 36km teren na świeżo przyciętej sterówce z 21 do 18,5 i nie wiem czy to przez to czy za bardzo się spinałem, ale troche bolą plecki ;/

Napisano

Jaaakie jutro, wczoraj po południu rower na dół i chociaż te 10km żeby nie zapomnieć jak się jeździ, dziś planuję ze 30, więcej nie, bo goście będą narzekać :D

Ale od piątku do soboty 0km było, aż mi było jakoś tak nieswojo.

I wielkanocne fundusze już wiem na co przeznaczę, we wtorek do sklepu... cykloza?

Napisano

48,5km - ale góralem po wojewódzkiej :confused:

Powrót to była masakra, wiało z lewej więc przechył na lewo. Przelatuje TIR, bujanka, wyprost, odjeżdża i przewala cię do rowu :down: raz skapitulowałem. Ale ogólnie spoko i rower cały. ^_^

Napisano

Rano do pracy po czterech dniach przerwy. Nawet nic nie poczułem że jechałem. Tempem spacerowym a średnia i tak 30km/h z jednym hamowaniem, bo trochę za stromo było w dół. Bałem się tylko jednego, że zaczęła się apokalipsa. Sceny miałem jak z horrorów - puste ulice, puste chodniki, puste ścieżki, puste parkingi, nawet autostrada pusta (jakieś półtora mili mam wzdłuż autostrady). Zupełnie jak by wszyscy anglicy wzięli chorobowe na telefon.

Napisano

ahh w Poniedziałek 50km a wczoraj 70km na szosie :D cud miód malina, dziś niestety tylko czyszczenie sprzętu będzie wieczorem i przerwa do Piątku/Soboty ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...