Skocz do zawartości

[ZLOT] IV Oficjalny Zlot FR.org

n4k5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1602m n.p.m :)

w lipcu... powodzenia :whistling: chyba, że będziecie skoro świt atakować :icon_cool:

edit:

bartek_1990 pierwszy ;)

Napisano

e no panowie, w godzinkę z karpacza się wyrobimy? :teehee:

Ale serio, wiem o ktorej trzeba wstac i jakie sa konsekwencje, spokojnie :) wszystko jest do zrobienia

Napisano

Ja się piszę jakby co. Możemy dodać atrakcji w stylu kogo pierwszego dupną zieloni stawia reszcie browar na pocieszenie (znaczy że się słabo krył, nie ;))

Napisano

żarty żartami, ale wyobrażacie sobie bandę kolarzy wbijającą bez przypału na Śnieżkę grubo przed świtem? :D

z drugiej strony ma to swoje zalety, wrócimy to jeszcze będzie rano, a w kazdym razie przed południem, obiad i dalej w góry :D

byłem już na dwóch zlotach, i stwierdzam, ze gdzie by następny nie był to i tak damy rade :P

Napisano

Daid nie wiem jak Ty ale ja muszę podszlifować formę na zlot :D

P.S jest tylko jedna słuszna opcja ;)

przydałoby się trochę podciągnąć z formą, ale czy chęci będą?:P z postscriptum zgadzam się w stu procentach :thumbsup:

Napisano

Jest 33 do 35. Gdy już Bartek przerzuci swój głos na Zawoja/Żywiecki będzie znowu remis ;)

Lookas 46, jak u mnie w pracy wybiera się dzień i godzinę lekcji angielskiego, to zawsze najwięcej do powiedzenia mają ci, którzy najmniej potem chodzą ;P

Napisano

Ja to się tylko zastanawiam ile osób z tych co głosowały w takim tempie pojawią się na liście zlotowej :whistling:

IMO nie to jest problemem, bo jeżeli ktoś naprawdę chce jechać na zlot to przyjedzie niezależnie od miejscówki.

Nie podoba mi się natomiast opcja "cofnij głos". Gdyby jej nie było głosy byłyby cenniejsze - bo porządnie przemyślane zanim się kliknęło myszką - a nie zmieniane post factum.

Pod wpływem tych co wiedzą lepiej od głosującego.

Napisano

Wizja podziwiania wschodu słońca ze Śnieżki dosyć poważnie odwodzi mnie od zmiany głosu :P

Zresztą jakoś mentalnie bliżej mi do Izerów ;) Combo Śnieżka, Przełęcz Karkonoska i Smrk, w sam raz na 3dni zlotu ;)

Napisano

sam się piszę na night ride na Śnieżkę!:D Po mini nocnej masakrze spodobała mi się nocna jazda terenowa;)

Napisano

JA CHCĘ BABIA NIGHT RIDE!!! Kilo aku, od Słowacji, wyjazd jak się ciemno zrobi, na Małą Babią, a potem kur.. wpiz.. (do jasnej anielki) na plecy sprzęt i atak szczytowy!

Oczywiście jeśli wygrają Izery to jadę z Wami na Śnieżkę w nocy. Też będzie ok, ale wolałbym... wiadomo gdzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...