partyzant Napisano 9 Listopada 2011 Napisano 9 Listopada 2011 Hm, to może 2 etapy zlotu? W ten sposób może będzie luźniej na singlu...
MarcinGoluch Napisano 10 Listopada 2011 Napisano 10 Listopada 2011 Ilość osób na Singlu pod Smrkem to nie problem. Pierwszy raz byliśmy w pełnym sezonie gdzie było full ludzi i tez sobie na głowy nie wpadaliśmy. Poza tym i tak będziemy pocięci na grupy więc nawet jak na Zlocie będzie 50 osób to nie problem. Świeradów jest z singlem połączony szlakiem, od 2012 planują powiększenie pętli.
miskov17 Napisano 10 Listopada 2011 Napisano 10 Listopada 2011 No proszę kto to sie odezwal, ale jak chodzi o kasę to już nie łaska... Mnie bliższy byłby pomysł gór dzikich i względnie wysokich - czyli wspomniany Żywiecki lub inne podobne miejsce. W tym roku były ścieżki, to może w przyszłym dla odmiany zwykłe góry "na surowo"? Podpisuję się pod tym
maroko777 Napisano 10 Listopada 2011 Napisano 10 Listopada 2011 Każdy na singlu znajdzie coś dla siebie, jak byłem w sierpniu to kończyli czarną trasę więc nawet dla starych wyjadaczy będzie całkiem niezła gratka http://www.singltrekpodsmrkem.cz/pl/singltrek-pod-smrkem1/trasy2
marcinusz Napisano 10 Listopada 2011 Napisano 10 Listopada 2011 Podpisuję się pod tym No właśnie! Lubcie to! Szczerze mówiąc, to myślałem, że będzie koncepcja zlotu pozaścieżkowego będzie miała większy odzew... ale jak każecie jechać na ścieżki, to pojadę na ścieżki
kyloziom Napisano 10 Listopada 2011 Napisano 10 Listopada 2011 a jak się zgubimy jeżdżac pozaścieżkowo??
Cox Napisano 10 Listopada 2011 Napisano 10 Listopada 2011 LIKE IT ! po sesji można coś pokręcić w większej grupie
marcinusz Napisano 11 Listopada 2011 Napisano 11 Listopada 2011 a jak się zgubimy jeżdżac pozaścieżkowo?? Wtedy zacznie się właściwa zabawa ...albo wyjmiemy mapy i inne gps'y i wrócimy na szlak
Zymelka Napisano 11 Listopada 2011 Napisano 11 Listopada 2011 I będzie jak podczas ostatniego zlotu jak jechalismy na Rychleby Co kawalek mapa przy drodze, ze 3 gpsy w grupie a i tak wyjechalismy znowu w polsce zamiast w Rychlebach To byl zonk Ale warto było jechać rowerem
n4k5 Napisano 14 Listopada 2011 Autor Napisano 14 Listopada 2011 Po ankiecie co do terminu zlotu, dobrze byłoby zrobić ankietę co do wyboru miejscówki.
Mod Team safian Napisano 14 Listopada 2011 Mod Team Napisano 14 Listopada 2011 Taki był plan: http://www.forumrowerowe.org/blog/204/entry-363-iv-zlot-propozycje-lokalizacji/
n4k5 Napisano 14 Listopada 2011 Autor Napisano 14 Listopada 2011 Chyba będę musiał założyć sobie jeszcze z 50 nowych kont na następną ankietę A tak serio... zachęcam wszystkich do rozsądnego wyboru miejsca następnego zlotu :-)
daid Napisano 14 Listopada 2011 Napisano 14 Listopada 2011 co rozumiesz przez "rozsądne wybór miejsca"?
n4k5 Napisano 14 Listopada 2011 Autor Napisano 14 Listopada 2011 Chodzi mi o to, by nie wybierać pod wpływem emocji, tylko pod kątem realnych możliwości
daid Napisano 14 Listopada 2011 Napisano 14 Listopada 2011 w takim razie każdy powinien przed głosowaniem zrobić rachunek sumienia a co powiecie na Ziemię Kłodzką ze Śnieżnikiem w roli główniej?
daid Napisano 14 Listopada 2011 Napisano 14 Listopada 2011 zaDymek, a są w Polsce góry w których nie byłeś?
zaDymek Napisano 14 Listopada 2011 Napisano 14 Listopada 2011 W Bieszczadach i Tatrach nie byłem na rowerze. Tam raczej zlotu nie zrobimy Myślę, że pan organizator sklei ankietę ,jak już będzie miał sporo propozycji ,co do lokalizacji. Dostosuję się do większości .Liczy się towarzystwo i atmosfera, górki są na drugim miejscu P.S. Można by jaki ''nielegal '' w małym gronie zorganizować,o tym w innym temacie
Mod Team durnykot Napisano 14 Listopada 2011 Mod Team Napisano 14 Listopada 2011 ZaDymek,że spytam..... Jak wątroba twa? Czytałem poczytne w Polszy gazetowe wydawnictwa i tam stało,że Twoja wątroba coś nie bardzo. Czy to o inne narządy się rozchodzi? Kurcze,nie znam człowieka a o wątrobę pytam...
partyzant Napisano 14 Listopada 2011 Napisano 14 Listopada 2011 I będzie jak podczas ostatniego zlotu jak jechalismy na Rychleby Co kawalek mapa przy drodze, ze 3 gpsy w grupie a i tak wyjechalismy znowu w polsce zamiast w Rychlebach To byl zonk Ale warto było jechać rowerem Autem też mieliśmy fajną zabawę.
zaDymek Napisano 14 Listopada 2011 Napisano 14 Listopada 2011 ZaDymek,że spytam..... Jak wątroba twa? Czytałem poczytne w Polszy gazetowe wydawnictwa i tam stało,że Twoja wątroba coś nie bardzo. Czy to o inne narządy się rozchodzi? Kurcze,nie znam człowieka a o wątrobę pytam... Nie wiem w jakim wydawnictwie o tym pisano, ale ziarno prawdy w tym jest Do zlotu wątroba się zagoi, więc będziesz miau okazję mnie poznać Pozdro .
piotrulek84 Napisano 14 Listopada 2011 Napisano 14 Listopada 2011 ZaDymek nic się nie martw. Jeszcze niejednego psa obrazisz na szlaku
marcinusz Napisano 15 Listopada 2011 Napisano 15 Listopada 2011 a co powiecie na Ziemię Kłodzką ze Śnieżnikiem w roli główniej? Ja dodaję do ulubionych
piotrulek84 Napisano 17 Listopada 2011 Napisano 17 Listopada 2011 W Tatry to można Niżne jechać. Ale to już głęboko na Słowacji. Najbliżej Tatr wysokich to Magura Spiska (widoki rewelka) albo szlak z Kotelnicy Białczańskiej na Gubałówkę itd... ...ten Żywiecki mi się marzy...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.