Skocz do zawartości

[ZLOT] IV Oficjalny Zlot FR.org

n4k5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nie widziałem na ostatnim zlocie tłumu kobiet, dlatego słowa Maroko777 wzbudziły moją - jak się okazuje zbędną - podejrzliwość.

Jak byś był na II zlocie to byś widział... i wcale nie głosowałem 2 razy, sama Kaśka zagłosowała, jest dorosłą osobą i sama za siebie decyduje...

A co do numerów IP to co mają powiedzieć osoby które połączone są w sieć osiedlową ?? każdy z nich będzie miał ten sam IP i przypadkiem będą kolegami z podwórka i nikt nie zabroni im mieć konta na fr.org... zagłosują i będą od razu "oszustami"....

Napisano
No ok, dla Ciebie jest wszystko jasne, ale dla mnie nie było. Nie widziałem na ostatnim zlocie tłumu kobiet, dlatego słowa Maroko777 wzbudziły moją - jak się okazuje zbędną - podejrzliwość. Niestety inżynieria stosowana przy poprzedniej ankiecie podburzyła moje zaufanie do uczciwości głosujących. Na szczęście nowa, lepsza ankieta została już odpalona.

Faktycznie trochę może mnie poniosło, ale ok, już wszystko jest wyjaśnione i sprawa jasna B)

Co nie zmienia faktu, że przy poprzedniej ankiecie ktoś kombinował, z tym się zgadzam i tak jak Ty nie popieram.

Słowa Lookas'a są najlepszym podsumowaniem B)

Panowie dajcie na looz

Teraz tylko pozostaje odliczać kolejne dni do zlotu i szlifować formę do ewentualnej ucieczki przed strażnikami pilnującymi zaciekle Śnieżki (jak wygrają Izery) B)

Napisano

Dejot, i ty nawet :(

Patryke - jak podjeżdżałem w zeszłym roku to tuż za rozwidleniem dla pieszych i rowerów ( :D ) stał gazik leśników. Gapiłem się - nikogo niby nie widać. I rzeczywiście nie było :) Wpadłem na górę, 3 fotki i jazda kierunek Okraj :)

Oczwiście cały czas mówię - Zawoja tak, Śnieżka nie. Za dużo gór jest do objechania żeby drugi raz się tam ładować. Wolę już Śnieżnik bo nie byłem. Demokracja zadecyduje

Napisano

jak ktoś by miał jeszcze wątpliwości to proszę bardzo http://picasaweb.goo...IZlotDurbaszka#

Moje podejrzenia rozwiał już Patryke i wiem, że były bezpodstawne. Nigdzie oszustem nie nazwałem Ciebie ani wszystkich głosujących z tego samego IP. Niemniej oszuści byli. Nie budzi to wątpliwości, podobnie jak to, że nie było Cię wśród nich. Myślę że to już czas, aby wziąć głęboki oddech. Peace

Widzę po zdjęciach, że na II zlocie pogoda była przegięta w drugą stronę. Może w tym roku trafi się coś po środku.

Hmmm... dziwnie dużo zdjęć wpychania/sprowadzania po gładkich ścieżkach :P

Napisano
Patryke - jak podjeżdżałem w zeszłym roku to tuż za rozwidleniem dla pieszych i rowerów ( ) stał gazik leśników. Gapiłem się - nikogo niby nie widać. I rzeczywiście nie było Wpadłem na górę, 3 fotki i jazda kierunek Okraj

To w sumie niezłego farta miałeś B)

Czyli jak za dnia jakoś da się podjechać to czym będzie dopiero atak o wschodzie słońca B)

Napisano

Izery he he, już widzę miny ludu ze środkowej i wschodniej Polski :)

Spokojnie :) nie boimy się :) :)

a pro po, Bieszczad.

Nie ma chętnych ?

Napisano

Bieszczady pewnie, że fajne, tylko tam jest problem z dojazdem no i raczej dla większości daleko. Nie mniej jednak, ślicznie tak, byłem raz i na pewno tam wrócę.

Co do samego wyboru miejsca, to obstawiłem na Zawoję i jeśli się tam odbędzie, to raczej się pojawię, a jeśli padnie na Izery, to też to przemyślę

Sama ankieta, to moim zdaniem powinna trwać do końca stycznia :thumbsup:

Napisano

Dobra, a chcecie na Ś podjeżdżać główną od Wangu? Nuda. Ale inaczej chyba się nie da. Od Karkonoskiej tak jak jechałem do Słoneczników targanie a od wschodu schody. Zjechać się nimi da ale w drugą stronę inna bajka. Ma ktoś inną opcję?

Napisano

No właśnie. Ankieta idzie teraz w lepszym kierunku i to mi się podoba

A mi nie :(:(

Jak IZERY wygrają to pojadę

A dlaczego?? Bo siostra mojej żonki mieszka w Mysłakowicach.

I z dziećmi na urlopik na miejscówkę pod Karpaczem na 10 dni. a przy okazji ZLOT! !!

Jak Zawoja to nici ze Zlotu:(:(

Napisano

No właśnie. Ankieta idzie teraz w lepszym kierunku i to mi się podoba

W dobrym, pod warunkiem, że nie zaczyna się znów macherowanie wyniku. Choć podejrzanie wygląda tylko użytkownik MarW. Zarejestrowany nieco ponad godzinę temu. Postów 0.

Napisano

W dobrym, pod warunkiem, że nie zaczyna się znów macherowanie wyniku. Choć podejrzanie wygląda tylko użytkownik MarW. Zarejestrowany nieco ponad godzinę temu. Postów 0.

Sam się zastanawiałem czy nie okaże się to "delikatnie" podejrzane. Kolega namawia, który sam udziela się na tym forum bardzo namawia mnie na ten wyjazd. Jeśli Zawoja wygra i w tym terminie nic nie wyskoczy to na pewno się tam pojawię.

Ewentualnie można zawsze można sprawdzić po adresie IP czy michalj i ja to ta sama osoba :)

Napisano

Sam się zastanawiałem czy nie okaże się to "delikatnie" podejrzane. Kolega namawia, który sam udziela się na tym forum bardzo namawia mnie na ten wyjazd. Jeśli Zawoja wygra i w tym terminie nic nie wyskoczy to na pewno się tam pojawię.

Ewentualnie można zawsze można sprawdzić po adresie IP czy michalj i ja to ta sama osoba :)

W Norymberdze to nie wystarczylo ;) marcinusz i tak Cie scignie :D

Napisano

Do pomocy przybiorę sobie Zbigniewa Ziobro, który w kluczowym momencie powie: "Już nikt przez tego użytkownika pozbawiony lokalizacji zlotu nie będzie!" ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...