Nial Napisano 10 Kwietnia 2021 Napisano 10 Kwietnia 2021 Pomyśl o ramach na zamówienie, są w Polsce firmy które robią. Drożej będzie ze 3 razy niż Peak, ale za to może na więcej sezonów Cytuj
bastard83 Napisano wczoraj o 13:12 Napisano wczoraj o 13:12 No i mnie niestety też dopadła klątwa Accenta, mianowicie pękła mi rama ale Point. Zrobiłem na niej niespełna 7 kkm. Bez jakiegoś sportowego zacięcia, żadnych singli czy hopek. Rower ma ponad 3 lata ale z tego co wiem na ramę jest 5 lat gwarancji. Więc będę ją reklamować. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj
KSikorski Napisano wczoraj o 13:58 Napisano wczoraj o 13:58 Jeśli zarejestrowałeś ramę na stronie o wykonałeś przegląd zerowy to masz 5 lat na ramę. Cytuj
bastard83 Napisano wczoraj o 17:35 Napisano wczoraj o 17:35 Zrobiłem przegląd zerowy i mam go w książce gwarancyjnej. Ale dopiero dziś go dołączyłem na stronie velo.pl i pojawił się certyfikat do pobrania z gwarancją na ramę do 2028. 1 Cytuj
KSikorski Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu To nie podejrzewam by robili problemy. Cytuj
Mentos Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu (edytowane) Kupiłem właśnie tą ramę Point by sobie taką dziadozimówkę sztywną a'la flat bar gravel na najtańszej do kupienia ramie i zalegających częściach złożyć, bo pozostałych 4 rowerów na dojazdy do pracy mi szkoda jesienno-zimową/solą/słotą. Pierwszy zonk to jak widać kitajce nie umiją nawet haka pod gwintownik podłożyć. Ale to na zdjęciach od razu Rowertour uznał (reklamowałem z tytułu niezgodności z umową a nie gwarancjią). Ale mam pytanie o ten przegląd zerowy. Niby gdzie uto trzeba zrobić po złożeniu roweru? Edytowane 10 godzin temu przez Mentos Cytuj
bastard83 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Ja szukałem najbliższy sklep na https://velo.pl/sklepy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi