Nial Napisano 10 Kwietnia 2021 Napisano 10 Kwietnia 2021 Pomyśl o ramach na zamówienie, są w Polsce firmy które robią. Drożej będzie ze 3 razy niż Peak, ale za to może na więcej sezonów Cytuj
bastard83 Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu No i mnie niestety też dopadła klątwa Accenta, mianowicie pękła mi rama ale Point. Zrobiłem na niej niespełna 7 kkm. Bez jakiegoś sportowego zacięcia, żadnych singli czy hopek. Rower ma ponad 3 lata ale z tego co wiem na ramę jest 5 lat gwarancji. Więc będę ją reklamować. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj
KSikorski Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Jeśli zarejestrowałeś ramę na stronie o wykonałeś przegląd zerowy to masz 5 lat na ramę. Cytuj
bastard83 Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Zrobiłem przegląd zerowy i mam go w książce gwarancyjnej. Ale dopiero dziś go dołączyłem na stronie velo.pl i pojawił się certyfikat do pobrania z gwarancją na ramę do 2028. 1 Cytuj
KSikorski Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu To nie podejrzewam by robili problemy. Cytuj
Mentos Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Kupiłem właśnie tą ramę Point by sobie taką dziadozimówkę sztywną a'la flat bar gravel na najtańszej do kupienia ramie i zalegających częściach złożyć, bo pozostałych 4 rowerów na dojazdy do pracy mi szkoda jesienno-zimową/solą/słotą. Pierwszy zonk to jak widać kitajce nie umiją nawet haka pod gwintownik podłożyć. Ale to na zdjęciach od razu Rowertour uznał (reklamowałem z tytułu niezgodności z umową a nie gwarancjią). Ale mam pytanie o ten przegląd zerowy. Niby gdzie uto trzeba zrobić po złożeniu roweru? Edytowane 1 godzinę temu przez Mentos Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi