Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

safian

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Hej ekipo, trochę nie ten temat, ale szybka akcja...

nie chce ktoś dołączyć do zamówienia w centrumrowerowe.pl ?

Są spore przeceny - sam biorę okulary przecenione ze 115 na 55 (przesyłka 17 zł, więc można podzielić), pewnie jeszcze dziś będę płacił, także jak ktoś coś chce to szybko na PW, albo GG :))

Napisano

Ma ktoś ochotę na wycieczkę w niedzielę? Ponieważ żebro jeszcze trochę boli a do tego dopadło mnie przeziębienie, to muszę zrezygnować z ciężkiego terenu, podjazdów a także szybkiej jazdy. Powiedzmy 100 km po szutrach i asfaltach z prędkością 25-27 km/h. Kierunek dowolny - znam ciekawe trasy w każdą stronę :-)

Napisano

pojechałbym z wami Sol ale jutro mam służbę więc d...a :sick: sprawdziłbym nową oponkę i SPD-ki w terenie(gleba,gleba,gleba) :woot: dziś troszkę na niej pojechałem ale to zbyt mało aby coś stwierdzić więcej,potrzebny jej teren

Napisano

Ktoś jutro z Politechniki, koło 9 ma ochotę strzelić trasę przez PWP, do Bielańskiego rundka i s powrotem na Politechnikę? Tempo emeryckie.

Napisano

Z Uxem cos jutro atakujemy, najpewniej roztoke i szczebel. Godzina ta co zwykle wiec twardszych zapraszam, mieksi niech spia i tula podusie ;)

O której i skąd startujecie?

Twardziele nie boją sie wrócić o zmroku(-:

Napisano

Ma ktoś ochotę na wycieczkę w niedzielę? Ponieważ żebro jeszcze trochę boli a do tego dopadło mnie przeziębienie, to muszę zrezygnować z ciężkiego terenu, podjazdów a także szybkiej jazdy. Powiedzmy 100 km po szutrach i asfaltach z prędkością 25-27 km/h. Kierunek dowolny - znam ciekawe trasy w każdą stronę :-)

Ja się chętnie wybiorę, gdzie i o której zbiórka?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...