Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na odległym Targówku odnalazłem dziś ślady naszych praprzodków, malowidło zachowało się w całkiem dobrej kondycji na skrzynce elektrycznej...

img20120903150516.jpg

Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2

Napisano

hahaha dobre dobre powinno być jeszcze dodane i kobiety,kto tam wczoraj pomykał po Mareckim lasku jak siedziałem sobie na góreczce ze złotym i pienistym izo w towarzystwie damy????

Napisano
ślady naszych praprzodków

Gdzie tam, toż to jakaś nowa subkultura - choć nie przeczę, chętnie się zakręcę...

Zamierzam się dziś "wyspać", pokręci ktoś jutro? Jestem skłonna dojechać na około 18:00 do Bielana.

Ukaniec, coś tam mamrotałeś ostatnio - czy kręcisz teraz na fali mocnych brzmień z browarkiem w bidonie? ;-)

Napisano

Są chętni na rower w sobotę?

W niedzielę najprawdopodobniej będzie wycieczka w okolice Kołbieli i Osiecka - po ustaleniu szczegółów z kolarzem Piotrem napiszę o której i skąd ruszamy gdyby ktoś chciał dołączyć.

Napisano

W sobotę rano planuję MPK albo przelot przez Wwę i wizytę na co fajniejszych miejscówkach po drodze. W sensie start na Szczęśliwicach, koniec na Kazoorze, po drodze Moczydło, Bema, Bielan, Kopiec, SGGW, może cuś jeszcze.

Ino start rano.

Napisano

O do Ciechanowa kurczę bym się z wami wybrał,ale chyba niedzielę będę miał zajętą:/. A może coś krótszego ? Ktoś coś gdzieś jedzie?

Napisano

Nie wyroję się na 17 ste - na 18 te powinnam - oczywiście zawsze mogę się postarać wcześniej :-)

Maryś,Kabaty czy nieśmiertelny Bielan?Jak by się postarała to było by git(-:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...