Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Marylka, dzięki za ostrzeżenie. Namówiłam koleżankę na towarzystwo, więc jak wymiękniemy, to pojedziemy sobie własnym tempem i ścieżką :)

Byle tylko pogoda jutro dopisała!!!

Napisano

mam telefona z gps.. mapę też jakąś wygrzebię :)

czyli szykuje się przygoda.. haha :)

Dobrze orientujesz się w terenie? Mapę chociaż weźcie jakąś, GPS czy coś.

Napisano

To może ustalmy-11-00 Góra stacji metra Młociny.

Marylka-

Nie strasz(-:

Tempo bedzie wycieczkowe. Jak ktoś może czasem popedzi to na pewno zaczeka. Oby pogoda dopisała.

Napisano

Myśle że się dołącze jak tylko obczaje jak bezstresowo dojechac na mlociny bo jednak ode mnie to kawalek.

Mam nadzieje ze nie spuchne bo noga dzis nie podawala.Do jutra wtedy.pozdr

Napisano

Ze straszeniem to nie miało nic wspólnego. Ani z ostrzeżeniem tylko ze stwierdzeniem faktów.

Kolejnym jest to, że nie pojawię się jutro jednak.

Have fun.

Napisano

:excl: melduję, że cała i zdrowa dotarłam do domu :icon_lol:

Marylka, miałaś rację, dla mnie i dla mojego roweru dzisiejsza wyprawa była rzuceniem się na baaardzo głęboką wodę i na pewno bym utonęła, gdyby nie fakt, że towarzyszyła mi koleżanka (która notabene radziła sobie całkiem nieźle :002: ) z którą odłączyłyśmy się od reszty grupy i pojechałyśmy swoją drogą i dużo wolniejszym tempem. Dopiero co wróciłyśmy i wycieczkę uważamy za udaną :002: .

Z tego co usłyszałam, to Marylka dorównujesz chłopakom więc jestem pełna podziwu dla Twoich umiejętności po tym co dziś zobaczyłam. :icon_lol:

Chciałam też podziękować Bobikowi, który pomógł mi z przerzutkami i czekał na "ogon" :icon_lol:

Bardzo fajna wycieczka!

Napisano

Powinszować udanej wycieczki. Wypuściliście się za Roztokę ?

Lolilola, nauczyłaś się pływać czy będziesz teraz bardziej bać się wody ;)?

lukas85, na Chorzele (Mazovia) uderzyliśmy w charakterze zawodników Pomirot oraz ja(+manager naturalnie). Na rozgrzewce spotkaliśmy jeszcze Mariusza, który pojechał naprawdę nieźle biorąc pod uwagę długość, a w zasadzie trudność trasy, która notabene była naprawdę świetna jak na cykl bądź co bądź nizinny. Nie zabrakło ciekawych podjazdów (wszystko do podjechania) w akompaniamencie zjazdów, może niezbyt trudnych technicznie ale w warunkach wyścigowych można popełnić jakiś ładnie wyglądający (z boku) błąd. Piękna pogoda i duża atrakcyność krajobrazowa (tylko kto by tam patrzył :) )

• Mod Team
Napisano
Powinszować udanej wycieczki. Wypuściliście się za Roztokę ?

Nope, ogólnie zrobiliśmy sobie dość krótką, acz treściwą wycieczkę, dojechaliśmy do Roztoki i z niej też wróciliśmy częściowo terenem, ogólnie wyszło mi ~70 km z domu do domu.

Później wrzucę jakąś relację na BS :)

Napisano

Dopompowywałem dziś tylne koło 2 lub 3 razy. Coś mi się tył nie chce uszczelnić. Chyba sie poddam)-:

W olsztynie chyba spotkamy się już całą ekipą.

Napisano

Lolilola, nauczyłaś się pływać czy będziesz teraz bardziej bać się wody ;)?

Myślę, że na razie będę "pływać w brodziku" doskonaląc swoje umiejętności i oswajając się z moją "maszyną" :002: .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...