Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wyprzedziłeś mnie...

Proponuję 10:30 młociny, w zależności od kierunku oraz siły wiatru rozpatrzenie opcji:

blachosmrodu lub dojazdu asfaltem.

Tym razem wykuję szlak co do km - ostatnio to się chyba wszyscyśmy zachwycili i zacieszyli ;-)

Napisano

No ja akurat o sobocie.

W niedzielę będę luźniejszy dopiero ok. 13, a poza tym chcę trochę pozjeżdżać. Czyli w planach trójkąt Agry, kopiec PW, Kazura albo skarpa ursynowska.

• Mod Team
Napisano

O 8?! NO FU***** WAY :D

O 11 bym mógł gdzieś w sobotę - górka Szczęśliwicka może, ew. bielański, pod warunkiem, że nie zalałem klocków DOTem (nie pytajcie... pamiętajcie tylko, żeby nie stawiać nigdy DOTa na biurku :P), ktoś chętny?

No i w niedzielę gdzieś dalej :)

Napisano

Eh zazdroszczę wam. Ja jestem u ,,teściowej'' teraz, a z rowerem do czynienia mam tylko od strony serwisowej. Dziś prawie full serwis makrokesza zrobiłem :)

Napisano

O 8?! NO FU***** WAY :D

O 11 bym mógł gdzieś w sobotę - górka Szczęśliwicka może, ew. bielański, pod warunkiem, że nie zalałem klocków DOTem (nie pytajcie... pamiętajcie tylko, żeby nie stawiać nigdy DOTa na biurku :P), ktoś chętny?

No i w niedzielę gdzieś dalej :)

Swąd miętkości czuję ;).

Patrz żebyś na maraton nie zaspał, hehe.

• Mod Team
Napisano

Wstałem o 7, bo qual do jutrzejszego wyścigu F1 był, co z tego, że później wróciłem do łózka :>

Ide na rower, jak ktoś się chce dołączyć to kom., albo będę na Agry./Bielański

Napisano

O widzi. Nie musisz czasem porządków wiosennych zrobić... kobieto. :rolleyes:

Napisałem dziś do pana z DT Swiss w sprawie piasty (nomen omen o nazwisku Piaścik :D).

Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk II

Napisano
11.30 na Młocinach.

Ejj, no we.

Nie dasz rady wcześniej?

10:30 - 11:00 max.

Znowu nam się zejdzie 6 godzin - choć teraz nie przewiduję błądzenia.

Ukx - tak się już ostało, że lubię wkładać kij w mrowisko ;-)

Napisano

No dobrze, zatem niech będzie 11:30.

Hanzo liczę, że się pojawisz na odpowiednim sprzęcie z odpowiednim zapleczem czasowym ;-)

Za dwa tygodnie Otwock, czy PB się piszą? Jak to sobie wyobrażają?

Napisano
najtrajd po Kabatach

Muszę tego spróbować kiedyś, z jaką prędkością zasuwacie nocą i po tych wszystkich wertepach?

Cwaniara mogę być w Bielanie, praktycznie znam każdy konar i pień ;-)

Napisano

Ja akurat słabo znam Kabaty, głównie objeżdżałem single i korzonki przy amfiteatrze w Powsinie. Dlatego liczę, że jutro wypali.

Zainwestowałem w MJ-872 i sam jestem ciekaw jak to bangla po ciemku.

Napisano

A jest ktoś chętny na bielański po 17 dziś? Będę wyjeżdżał z pracy z Jagiellońskiej rowerem i mam ochotę się tam wybrać :)

Sol 1600 lumenów..... uważaj, bo jeszcze samoloty po ciemku pomylą kabacki z pasem startowym (czy tam do lądowania :))......

Napisano

W dniu dzisiejszym udało mi się doturlać do Józefowa (nie powiem, że bez trudu). Jazda praktycznie jedną nogą zaowocowała wizytą o ok. 11.45-50. Pomirot, zostawiłeś dla mnie info na tablicy wyników ale musiałeś chyba wykonać szybki odwrót taktyczny do domu ;) Stałem dłuższą chwilę po numer i przed wejściem do biura zawodów.

O ile znajdą się chętni by pobielanić się w tygodniu polecam się. Tylko bez szaleństw, przynajmniej z mojej strony.

Napisano

Ja dziś jednak postanowiłem zwiedzić tereny w okolicy lotniska na bemowie. Pierwsze single tracki to nuda, nic się nie dzieje. Potem złapałem kapcia i zrobiło się ciemno, może innym razem sprawdzę, czy jest tam coś sensownego...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...