Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] na Allegro, E-Bay'u i in.

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Yyyyyyyyyy czekaj, czekaj - przecież było ogłoszenie o kradzieży Merid z magazynu!!! Pytanie czy aby zdjęcia nie te same a różne rowery, te z kradzieży !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napisano

ukaniex , ale dlaczego chcesz ubijać od razu ? Jak dla mnie gościu jest uczciwy , cena minimalna nie została osiągnięta to nie ma sprzedaży.Bardziej mnie wkurzają ci , którym sprzęt sie psuje przed zakończeniem aukcji :)

M

Napisano

Tak sie sklada ze jestem maniakiem sprzetu audio... i az mnie serce zabolalo jak zobaczylem w taki sposob "ulokowane" Tannoy'ki ; (

Napisano

Allegro - może się nie znam, ale jak dla mnie to pseudo "Colnago" nie jest warte więcej jak 700 zł...

a dlaczego?proszę o wyjaśnienie, szukam właśnie pierwszej szosy dla siebie i pytam,szukam,infiltruje.....

Napisano

Bo to nie jest Colnago, tylko najzwyklejsza stalowa rama (niewiadomo z jakiej stali), ładnie pomalowana i oklejona. Rower ładnie odszykowany, to fakt, ale cena 2 tyś to kosmos. Gdyby to było oryginalne Colnago z rurek np. Columbus SLX to i owszem, ale tu tak na dobra sprawę nie wiadomo co to jest. Może Jaguar, może jakiś ruski wynalazek... Osprzęt, poza przednią leciwą przerzutką Dura Ace też nie najwyższych lotów. Sprzedajacy zrobił dobry interes, a ktoś sporo przepłacił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...