Skocz do zawartości

[społeczność] Bikerzy na codzień

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pracuję w firmie cukierniczej Solidarność w Lublinie...dokładnie na ulicy Gospodarczej

Rozkręcam również swój zespół muzyczny, w którym gram na instrumentach klawiszowych

Napisano

Informatyk - kwalifikowany inżynier webmaster (żaden programista!). Jak zobaczycie jakąś kiepską stronę w necie, to ja jestem autorem :icon_wink:

• 3 tygodnie później...
Napisano

3 rok zarzadzania w jezyku angielskim licencjat z zarzadzania jakoscia. specjalista ds reklamy u jednego z dealerow samochodowych. zamieniam auto na rower ;)

Napisano

Tak dla odmiany :) :

psycholog i terapeuta EEG-Biofeedback ;)

Ale, żeby nie było, że nie mam z informatyką nic wspólnego, to Mój Małż jest informatykiem :)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Ratownik medyczny, aktualnie pracuję w gdańskim pogotowiu ratunkowym. Ale też wspinam się, dyndam na wysokości, uprawiam strzelectwo sportowe oraz robię tysiąc innych rzeczy. ;)

Napisano

Uczeń 2-giej klasy technikum - technik informatyk ;)

Nie pamiętam czy to pisałem czy nie ;P

Czyli uczeń i pieniążko-kombinator, bo do roweru sam inwestuję, pomimo braku stałego dochodu :D

Napisano

Statystyk medyczny, pełnoetatowy tatuś i mamusia za razem dla 2 potworów, pracuję w domu.

INTER CARS - Product Manager , po polsku Specjalista ds.zamówień :)

O! Powinnaś znać więc mojego znajomego, Tomka Anaszewskiego. On sie komputerami zajmuje, z tego co wiem. Choć IC to duża firma więc niekoniecznie...

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...