Skocz do zawartości

[społeczność] Bikerzy na codzień

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

biker = student 3 roku reżyserii dźwięku, a po godzinach sprzedawca w Żabce. Z tego drugiego dumny bynajmniej nie jestem :P

Napisano

Aktualnie - uczeń LO na profilu matematyczno fizycznym, w wolnym czasie dorabiający oferując usługi informatyczne itd :P W przyszłości (oby się udało :P) magister inżynier budownictwa specjalnego.

Napisano

projektuje macierze dyskowe,serwery oraz inne nietypowe urzadzenia zwiazane z branza IT

nie bede reklamowal mojej firmy tym bardziej ze jestem czlonkiem zarzadu wiec jakos nie wypada ;)

pozdrawiam

michal

Napisano

Z wykształcenia:

mgr. Wychowania Fizycznego (specjalność Piłka Nozna, Windsurfing)

Technik ekonomista o profilu bankowość;

Pracuje w szkole podstawowej uczę W/f, do tego zawsze w wakacje mam wyjazd nad morze i uczę Windserfingu przez miesiąc, gram też w Piłke Nożną w 4 ligowym klubie.

Obecnie jeszcze robie studia podyplomowe z informatyki.

Napisano

Od Września uczeń 2 klasy LO.

A teraz przez wakacje jestem magazynierem/fizycznym robolem. :)

-Przestaw tą palete tu, jak przyjedzie dostawa to rozładujesz tam

Dziennie po 8 godzin, taka motywacja do uczenia się :D

• 4 tygodnie później...
Napisano

hmmmmmm były uczeń VI liceum w Krakowi właśnie dostałem się na ochronę środowiska na Uniwerytecie Jagielońskim

Napisano

Student Politechniki Gdańskiej wydział "Mechanika i Budowa Maszyn".

A jak potrzebuje kasy to troszke obracam na giełdzie oszczednosciami zeby jeszcze bardziej urosły :P ,co wychodzi nawet nie najgorzej. Zdecydowanie wole to i zdecydowanie bardziej opłacalne :D niż stanie całe wakacje na bramce w dyskotece jak to miało miejsce rok temu :D

Napisano

A ja melduje sie jako pracownik prowizji w zakładzie przetwórstwa owocowo warzywnego Oerlemans w Siemiatyczach (praca wakacyjna)

A ogólnie moge sie pochwalić statusem juz studenta pierwszego roku wydziału elektrycznego Politechniki Poznańskiej na kierunku automatyka i robotyka po Technikum Elektrycznym w Białymstoku

Witam Techników Elektroników!!!! :D

Napisano

Z AGH nie wyszło ale jestem studentem Politechniki Krakowskiej. Kierunek - informatyka na wydziale Fizyki Technicznej i Modelowania Komputerowego. :036:

Napisano

A ja mam malutką firemkę produkującą bramy, ogrodzenia, balustrady, kraty, głównie kute. Jestem dla siebie szefem i robolem zapierniczającym czasem po 14 godzin. Ale nie narzekam.

Ponad to student zaoczny Akademii Jana Długosza w Częstochowie na wydziale pedagogicznym, kietunek: resocjalizacja.

Napisano

A ogólnie moge sie pochwalić statusem juz studenta pierwszego roku wydziału elektrycznego Politechniki Poznańskiej na kierunku automatyka i robotyka po Technikum Elektrycznym w Białymstoku

Witam Techników Elektroników!!!! :D

a Techników Elektryków ? :)

A ja mam malutką firemkę produkującą bramy, ogrodzenia, balustrady, kraty, głównie kute.

Ponad to student zaoczny Akademii Jana Długosza w Częstochowie na wydziale pedagogicznym, kietunek: resocjalizacja.

a niedługo naczelnik prywatnego wiezienia ?? :twisted: :twisted:

kraty i resocjalizacja

czyzbys budował więzienia ?

Napisano

witam,

Dla odróżnienia od informatyczno-techniczno-elektrycznej większości student pierwszego roku weterynarii na SGGW :)

Tak nawiasem, mało tu chyba biologów, a rower to i obcowanie z przyrodą :)

Napisano

witam,

Dla odróżnienia od informatyczno-techniczno-elektrycznej większości student pierwszego roku weterynarii na SGGW :)

Tak nawiasem, mało tu chyba biologów, a rower to i obcowanie z przyrodą :)

no przepraszam bardzo ale przecież ja zaczynam studiować ochronę środowiska na uj :)

Napisano

Student, można powiedzieć, że już II-giego roku Informatyki, a dokładniej Sieciowych Systemów Informatycznych, ale na razie uczymy się programowania:)

Pozdrawiam

Napisano

Ja za to koncze powoli inzynierie srodowiska na PW i pracuje jako inzynier na budowie (co wymaga posiadania duzego zasobu roznorakich przeklenstw ;) ).

Napisano

A ja jestem technikiem elektronikiem, studiuje zaocznie informatyke (spec. telekomunikacja i sieci komputerowe) i pracuje od roku w firmie produkującej części samochodowe(dział - zgrzewalnia,procesy specjalne, czasem tłocznia) nie lubie swojej pracy ciągle szukam czegoś lepszego, aktualnie bedę składał podanie do Fiata i do firmy produkującej m.in wozy strażackie. Ale najbardziej to chciałbym pracować jako jakiś informatyk i sie obijać :)

Napisano

Też dorzucę swoję trzy grosze w takim razie... Mimo, iż w tym roku idę do trzeciej licelnej i maturę (bosh...) pisać będę, pracuję w domu ( a dokładniej wszędzie tam, gdzie laptopa zabiorę:) ) jako projektant stron internetowych i programuję. Pozdr. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...