cdan Napisano 25 Lipca 2006 Napisano 25 Lipca 2006 biker = student 3 roku reżyserii dźwięku, a po godzinach sprzedawca w Żabce. Z tego drugiego dumny bynajmniej nie jestem
Świstu Napisano 25 Lipca 2006 Napisano 25 Lipca 2006 Aktualnie - uczeń LO na profilu matematyczno fizycznym, w wolnym czasie dorabiający oferując usługi informatyczne itd W przyszłości (oby się udało ) magister inżynier budownictwa specjalnego.
kadargo Napisano 26 Lipca 2006 Napisano 26 Lipca 2006 projektuje macierze dyskowe,serwery oraz inne nietypowe urzadzenia zwiazane z branza IT nie bede reklamowal mojej firmy tym bardziej ze jestem czlonkiem zarzadu wiec jakos nie wypada pozdrawiam michal
mocho Napisano 26 Lipca 2006 Napisano 26 Lipca 2006 Z wykształcenia: mgr. Wychowania Fizycznego (specjalność Piłka Nozna, Windsurfing) Technik ekonomista o profilu bankowość; Pracuje w szkole podstawowej uczę W/f, do tego zawsze w wakacje mam wyjazd nad morze i uczę Windserfingu przez miesiąc, gram też w Piłke Nożną w 4 ligowym klubie. Obecnie jeszcze robie studia podyplomowe z informatyki.
pavlitto Napisano 26 Lipca 2006 Napisano 26 Lipca 2006 rowerzysta -> uczen 3 klasy (od września) gima
lox Napisano 26 Lipca 2006 Napisano 26 Lipca 2006 Od Września uczeń 2 klasy LO. A teraz przez wakacje jestem magazynierem/fizycznym robolem. -Przestaw tą palete tu, jak przyjedzie dostawa to rozładujesz tam Dziennie po 8 godzin, taka motywacja do uczenia się
solti Napisano 26 Lipca 2006 Napisano 26 Lipca 2006 Z wykształcenia: mgr inż. budownictwa Pracuję w zawodzie
bert Napisano 20 Sierpnia 2006 Napisano 20 Sierpnia 2006 hmmmmmm były uczeń VI liceum w Krakowi właśnie dostałem się na ochronę środowiska na Uniwerytecie Jagielońskim
GZA20 Napisano 20 Sierpnia 2006 Napisano 20 Sierpnia 2006 Student Politechniki Gdańskiej wydział "Mechanika i Budowa Maszyn". A jak potrzebuje kasy to troszke obracam na giełdzie oszczednosciami zeby jeszcze bardziej urosły ,co wychodzi nawet nie najgorzej. Zdecydowanie wole to i zdecydowanie bardziej opłacalne niż stanie całe wakacje na bramce w dyskotece jak to miało miejsce rok temu
dejot Napisano 20 Sierpnia 2006 Napisano 20 Sierpnia 2006 A ja melduje sie jako pracownik prowizji w zakładzie przetwórstwa owocowo warzywnego Oerlemans w Siemiatyczach (praca wakacyjna) A ogólnie moge sie pochwalić statusem juz studenta pierwszego roku wydziału elektrycznego Politechniki Poznańskiej na kierunku automatyka i robotyka po Technikum Elektrycznym w Białymstoku Witam Techników Elektroników!!!!
KoBeNH27 Napisano 20 Sierpnia 2006 Napisano 20 Sierpnia 2006 Z AGH nie wyszło ale jestem studentem Politechniki Krakowskiej. Kierunek - informatyka na wydziale Fizyki Technicznej i Modelowania Komputerowego.
czArny_777 Napisano 21 Sierpnia 2006 Napisano 21 Sierpnia 2006 A ja mam malutką firemkę produkującą bramy, ogrodzenia, balustrady, kraty, głównie kute. Jestem dla siebie szefem i robolem zapierniczającym czasem po 14 godzin. Ale nie narzekam. Ponad to student zaoczny Akademii Jana Długosza w Częstochowie na wydziale pedagogicznym, kietunek: resocjalizacja.
jurasek Napisano 21 Sierpnia 2006 Napisano 21 Sierpnia 2006 A ogólnie moge sie pochwalić statusem juz studenta pierwszego roku wydziału elektrycznego Politechniki Poznańskiej na kierunku automatyka i robotyka po Technikum Elektrycznym w Białymstoku Witam Techników Elektroników!!!! a Techników Elektryków ? A ja mam malutką firemkę produkującą bramy, ogrodzenia, balustrady, kraty, głównie kute. Ponad to student zaoczny Akademii Jana Długosza w Częstochowie na wydziale pedagogicznym, kietunek: resocjalizacja. a niedługo naczelnik prywatnego wiezienia ?? :twisted: :twisted: kraty i resocjalizacja czyzbys budował więzienia ?
czArny_777 Napisano 21 Sierpnia 2006 Napisano 21 Sierpnia 2006 Alcatraz to moja robota :twisted: :twisted: :twisted:
koper Napisano 21 Sierpnia 2006 Napisano 21 Sierpnia 2006 witam, Dla odróżnienia od informatyczno-techniczno-elektrycznej większości student pierwszego roku weterynarii na SGGW Tak nawiasem, mało tu chyba biologów, a rower to i obcowanie z przyrodą
bert Napisano 21 Sierpnia 2006 Napisano 21 Sierpnia 2006 witam, Dla odróżnienia od informatyczno-techniczno-elektrycznej większości student pierwszego roku weterynarii na SGGW Tak nawiasem, mało tu chyba biologów, a rower to i obcowanie z przyrodą no przepraszam bardzo ale przecież ja zaczynam studiować ochronę środowiska na uj
Quoyote Napisano 21 Sierpnia 2006 Napisano 21 Sierpnia 2006 Student, można powiedzieć, że już II-giego roku Informatyki, a dokładniej Sieciowych Systemów Informatycznych, ale na razie uczymy się programowania:) Pozdrawiam
Jac S Napisano 21 Sierpnia 2006 Napisano 21 Sierpnia 2006 Ja za to koncze powoli inzynierie srodowiska na PW i pracuje jako inzynier na budowie (co wymaga posiadania duzego zasobu roznorakich przeklenstw ).
kosq3 Napisano 21 Sierpnia 2006 Napisano 21 Sierpnia 2006 A ja jestem technikiem elektronikiem, studiuje zaocznie informatyke (spec. telekomunikacja i sieci komputerowe) i pracuje od roku w firmie produkującej części samochodowe(dział - zgrzewalnia,procesy specjalne, czasem tłocznia) nie lubie swojej pracy ciągle szukam czegoś lepszego, aktualnie bedę składał podanie do Fiata i do firmy produkującej m.in wozy strażackie. Ale najbardziej to chciałbym pracować jako jakiś informatyk i sie obijać
Toosh Napisano 21 Sierpnia 2006 Napisano 21 Sierpnia 2006 a Techników Elektryków ? ja sie ucze jako technik elektryk w Białymstoku
Wojtek816 Napisano 22 Sierpnia 2006 Napisano 22 Sierpnia 2006 Witam. Jestem technologiem w firmie produkującej akcesoria meblowe, między innymi programuje maszyny CNC, wymyślam nowe wyroby
shazarre Napisano 22 Sierpnia 2006 Napisano 22 Sierpnia 2006 Też dorzucę swoję trzy grosze w takim razie... Mimo, iż w tym roku idę do trzeciej licelnej i maturę (bosh...) pisać będę, pracuję w domu ( a dokładniej wszędzie tam, gdzie laptopa zabiorę ) jako projektant stron internetowych i programuję. Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.