Skocz do zawartości

[opinie]nowe Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

u mnie wszystko ładnie działa :D

nadal jestem za wyłączeniem przy szybkiej edycji tego zdania: "ostatnio zmieniany (...)" i za wywaleniem płci spod avataru, ikonka wystarczy

Napisano

znowu nie działa ikona plci :|

i nadal można chyba ze dwa puste wiersze pod avatarem na samym dole zlikwidować

juz działa. dud ponaprawiał :D, dzięki za uwzględnienie moich sugestii

Napisano

Reasumując:

- ikona płci powinna już działać (po dłuugich próbach wreszcie się udało), jeżeli nie działa... odśwież stronę (F5 lub Ctrl+F5)

- okroiłem na maksa informację przy poście ... już nie ma pustej linii na dole

To by było chyba na tyle na razie... trochę się zmęczyłem i tymczasowo wolałbym nic nie zmieniać/dodawać.

Acha... zmieniłem wszystkim, którzy nie mieli ustawionej płci na "Mężczyzna". Jeżeli ktoś się czuje urażony, to niech wejdzie do Panelu kontrolnego, edycji pól profilu i sobie zmieni płeć na inną :D

Pozdrawiam

Napisano
:D dud brawo za wklad i zaangazowanie teraz juz tylko chyba tylko pozostala jakas delikatna kosmetyka aczkolwiek jak dla mnie juz jest wszystki ok !!
Napisano

A czemu wyświetla mi się tylko jeden użytkownik na stronę w liście Użytkowników - i to niezależnie od tego, jaką liczbę użytkowników na stronę sobie ustalę :P ? Wcześniej było normalnie, czyli standardowo 10...

Pozdrówko zaskoczone :) ...

Napisano

Kurcze - właśnie miałem małą absencję na forum spowodowaną awarią komputera - a tutaj widzę diametralne zmiany :| muszę się przyzwyczaić, bo na razie jest "dziko" :P

PS. Wszystkie ikonki mi działają :)

Napisano

koniec sezonu na obleśne żarówki :P

No jak Osram nie chces nas juz sponsorwoac :)

Może musisz odświezyć?

Teraz Shoutbox trzeba odświeżać manualnie :D

Dzieki zamuliłem sie nie widziałem tego przycisku odśwież :P

Napisano

A ja jeszcze raz powtórzę pytanie: co mi się narobiło z tą listą użytkowników: post #220 :) ?... I w dodatku leci alfabetycznie, a nie datami - i nie mogę tego nijak zmienić... Czy tylko ja tak mam, czy inni też?

Pozdrówko z zagwozdką :) ...

Napisano

Inni też... musiało się coś namieszać... w wolnej chwili się tym zajmę.

Dopisuję do listy "do zrobienia"

• Mod Team
Napisano

Kiedy pisałem posta, a poprzedni w danym temacie także był mój to był on dodawany, ale była adnotacja cos w stylu "Dodano i data " - da rade to dodać ?

Ps mamy emotki z starego forum i nowego :mrgreen:

Napisano
:) w starym forum podobala mi sie taka funkcja ze patrzyles kto jest na forum i ile czasu !!tutaj jest tylko opcja zobaczenia uzytkownikow aktywnych przez ostatnie 15 min. !??nie lepiej bylo po staremu ??
Napisano

No przyznam że zaczynam się przyzwyczajać do tego nowego wizerunku i opcji forum :) Fajnie Chłopaki że staracie się je przybliżyć to poprzedniego wyglądu :) Kawał dobrej roboty :)

Napisano

Nie podoba mi się czytanie nowych postów czyli klkasz na danych temat i nie przeskauje do nie przeczytach postów tylko włącza się od początku tematu :angry2: poza tym nie widać ile jest nowych postów i tematów :angry:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...