bananowo Napisano 15 Stycznia 2011 Napisano 15 Stycznia 2011 Rzadko piszę posty na rowerowe tematy, częściej obserwuję. Potrzebuję Waszej pomocy:) Wypełnijcie proszę ankietkę odnośnie czasu spędzanego przy komputerze, ankieta anonimowa. Krótka, 11 pytań jednokrotnego wyboru. Wyniki potrzebne do pracy na studiach. http://www.ankietka....komputerze.html Z góry dziękuję! Służę pomocą w podobnych przypadkach!
Schwefel Napisano 16 Stycznia 2011 Napisano 16 Stycznia 2011 Wypełnione, choć mam zastrzeżenia co do pytań 8, 9, 10. Brakuje tam trzeciej odpowiedzi w stylu "czasami".
Mod Team michuuu Napisano 16 Stycznia 2011 Mod Team Napisano 16 Stycznia 2011 Poszło, zgadzam się z przedpiścą.
mrSpock Napisano 16 Stycznia 2011 Napisano 16 Stycznia 2011 Zrobione, ale ograniczanie sie do odpowiedzi TAK, NIE jest niewlasciwe. Zwroc uwage, ze sprora czesc os. uzaleznionych (obojetnie od czego) nie uswiadamia sobie problemu. Czy zamierzenie nie dales odpowiedzi "NIE WIEM"?
BRO Napisano 16 Stycznia 2011 Napisano 16 Stycznia 2011 Zrobione, ale ograniczanie sie do odpowiedzi TAK, NIE jest niewlasciwe. Zwroc uwage, ze sprora czesc os. uzaleznionych (obojetnie od czego) nie uswiadamia sobie problemu. Czy zamierzenie nie dales odpowiedzi "NIE WIEM"? Ale w pytaniu nie ma "czy jesteś uzależniony" lecz "czy uważasz że jesteś uzależniony" więc zaznaczasz tak jak ty uważasz .
rzymo Napisano 20 Stycznia 2011 Napisano 20 Stycznia 2011 Wypełnione, ciekawe ilu z nas się przyzna do uzależnienia
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.