szczerb Napisano 19 Lutego 2011 Napisano 19 Lutego 2011 TomaszW, na pewno się z tą nazwą nie nabijasz? Przecież tego się nawet wygooglać nie da...właśnie naprawdę próbowałem i efekt dość komiczny... A co do jakości tych narzędzi to dość dawno temu kupiłem sobie ich 16mm płasko-oczkowy i przez kilka lat używałem do odkręcania/dokręcania pedałów, bo nie miałem przyzwoitej 15mm a to po prostu działało (tak się nie robi, wiem). Czasem napażałem młotkiem w koniec klucza, żeby ruszyć zapieczone pedały. Po kilku latach takiego użytku pojawiła się jedynie porządna rysa na chromowej powłoce.Żadnej miejscowego wgniecenia, żadnego rozgięcia.
Fenthin Napisano 19 Lutego 2011 Napisano 19 Lutego 2011 Jak widać, faktycznie jest taka firma: www Ale co lepsze, szukając tej znalazłem firmę o takiej nazwie produkującą... damskie kosmetyki
szczerb Napisano 19 Lutego 2011 Napisano 19 Lutego 2011 Dzięki Najwyraźniej moja umiejętność używania google jest na kacu nieco przytępiona...
Fludi Napisano 19 Lutego 2011 Napisano 19 Lutego 2011 Nic innego tylko trzeba brać i próbować tej SUKI
szczerb Napisano 20 Lutego 2011 Napisano 20 Lutego 2011 Tylko jeszcze znajdźmy gdzie w PL tym handlują
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.