Skocz do zawartości

[Rower]Toksyczny pomykacz by Pichu

Pichu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dobra nie ważne, pojeżdżę trochę ze skokiem 130 to się przekonam. W razie co zawsze mogę wrócić do 100mm. To tylko kwestia podkładek ;)

Napisano

marcinusz chce ci powiedzieć, że zmieniłeś więcej niż zachowanie na zjazdach w porównaniu do 100mm ale na tej ramie

A on cie źle zrozumiał bo miałeś na myśli, że będzie się zachowywał jak twój stary rower na 100mm, a nie toxic na 100mm. Zachowywać się będzie dużo inaczej w porównaniu z toxicem 100mm Co do roweru to wyraziłem swe zdanie na BF. Ale mimo to jeszcze raz powiem: Świetny sprzęt! No bo w końcu full :)

Napisano

Wróciłem z powrotem na skok 100mm, jakoś tak dziwnie mi się jechało. Nogi były za bardzo z przodu. Dziwne uczucie podczas kręcenia :)

Napisano

Jeżdżę już jakiś czas na nowym rowerku i muszę przyznać, że zawieszenie mimo, że to jednozawias zachowuje się rewelacyjnie. Wybiera nawet najmniejsze nierówności, teraz dopiero wiem co to komfort podróżowania na rowerze :) Na pewno jakąś zasługe ma w tym też damper, który jest całkiem spoko. Moge tego manitou z czystym sumieniem polecić każdemu, kto szuka taniego a dobrego dampera 165mm. Dzięki platformie praktycznie nie buja. Uważam, że ten Kelly's to był bardzo trafiony zakup. Powrotu do HT nie będzie :)

Napisano

Pichu, od znajomego? Bo jeżeli nie to wątpię w ten idealny stan. Każdy z allegro jest "idealny", nawet te po kilkudziesięciu tysiącach :P

Napisano

golenie górne haha :) dobre dobre, widzę że jesteś nieźle napalony

ps jeszcze jedno Ci powiem że też chciałem sobie go zobaczyć, bo sprzedający z allegro również jest z Wrocławia ale sprzedawca w ogóle nie chciał się spotkać

Więc powodzenia Ci życzę. :whistling:

Napisano

Mieliśmy na serwisie podobnego FOXa stan idealny;). Ale w środku nie był już taki idealny hehe Golenie zjedzone naturalnie, z racji przebiegu.

Dlatego wolę coś co nie posiada anody, a chrom.

Napisano

Teraz nie ma co już dywagować, zdaje się że na zastanawianie się jest za późno.

Przyjdzie amortyzator, trzeba go będzie otworzyć i zobaczyć i tyle.

3mam kciuki, Pichu

Napisano

Amorek dotarł, i jest już założony. Ugina się pięknie, anoda na lagach w idealnym stanie, tak jak pisał sprzedawca, golenie dolne również w bardzo dobrym stanie. Nic nie cieknie, nie zostawia oleju na lagach. Jak dla mnie ideał.

0a4eb7592ec1df01med.jpg

e90fcce4ccd60e66med.jpg

1510419634381a8bmed.jpg

• Mod Team
Napisano

Pichu, do jutra widzę amorek dokładnie wyczyszczony bo będą nieprzyjemności. Nie wstyd Ci pokazywać brudny amor?

Co to za tłuste ślady na trzecim zdjęciu?! Natychmiast napisz samokrytykę.

Przewód o przedniego hamulca prosi o skrócenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...