Skocz do zawartości

[ZLOT] III Oficjalny Zlot FR.org

daid

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

zjazd jest typowo terenowy, co do zdjęć poszukaj we wcześniejszych postach, zamieszczałem link do zdjęc z II zlotu

czy ja wiem... na pierwszym zlocie była grupa krosiarzy która poleciała typowo po szosie. Wydaje mi się, że każdy może przyjechać, ogniska się spędza razem a w dzień można utworzyć kilka grup w tym szosową.

• Mod Team
Napisano

Nie widzę problemu góry są tak samo fajnym terenem dla szos jak i dlam mtb :icon_wink: Tyle tylko, że przeważająca ekipa na zlocie będzie ganiać mtb :icon_lol:

Daid tzn co szukać dla Ciebie pokoju z wodnym łóżkiem z widokiem na morze ;>

Napisano

Mam pytanie a jak coś to można w ten sam dzień podjechać? bez rejestracji ponieważ ja jeszcze nie wiem co w te dni będę robiła a od mojej miejscowości jest to tylko ponad 25km. To wtedy bym podjechał..

Napisano

Jasne, że można.

Zlot nie jest jakimś hermetycznym gronem. Mamy się dobrze bawić i trochę pozwiedzać. Zapisy są organizowane głównie ze względu na ograniczone miejsca noclegowe. Każdy, kto ma blisko, nie musi się zapisywać, choć dobrze, jeśli powiadomi o swojej obecności.

Napisano

dokładnie :icon_wink:, zlot to spotkanie ludzi z tego forum, przecież nie wszyscy muszą korzystać z tej oferty noclegowej >> jak ktoś znajdzie Grand Hotel w pobliżu to może w nim spać ;)

Napisano

Osoby z rozdwojeniem jaźni też mile widziane:

Mam pytanie a jak coś to można w ten sam dzień podjechać? bez rejestracji ponieważ ja jeszcze nie wiem co w te dni będę robiła a od mojej miejscowości jest to tylko ponad 25km. To wtedy bym podjechał..

Sorki, nie mogłem sobie darować :icon_mrgreen:

Napisano

Osoby z rozdwojeniem jaźni też mile widziane:

Sorki, nie mogłem sobie darować :)

:P dwa razy a się wkradło i bez spacji sorki :icon_mrgreen::icon_redface:

Napisano

w takim razie czekam na namiary jakiejś fajnej noclegowni;) co bym godnie urlop spędził:thumbsup:

Jeśli planujesz jakiś urlopik to nie tylko na rowerze można tutaj pomykać. W Pokrzywnej są trzy łowiska pstrąga, park linowy, quady, pinball, gokarty, konie. Z łowisk polecam to, według mnie najlepsze. Pstrąg wyśmienity, otwarte czasami i do rana. W Jarnołtówku polecam niepozorną knajpeczke "Piekiełko" - dobre domowe pierogi jak również restauracje "Włoski Smak" prowadzoną przez prawdziwego włocha. Fajna noclegownia pojęcie względne, a wybór jest szeroki w zależności od zasobności portfela. Tak na szybko to: Złota Dolina, Leśny Wypoczynek, Max.

Napisano

(...) W Pokrzywnej są trzy łowiska pstrąga (...)

:thumbsup:

I właśnie po to przez zimę strugam woblery! Może jakaś alternatywna ustawka na zlocie?

Napisano

Daid tzn co szukać dla Ciebie pokoju z wodnym łóżkiem z widokiem na morze ;>

Szukać niekoniecznie, ale pochwalić się gdzie byłeś;)

Jeśli planujesz jakiś urlopik to nie tylko na rowerze można tutaj pomykać. W Pokrzywnej są trzy łowiska pstrąga, park linowy, quady, pinball, gokarty, konie. Z łowisk polecam to, według mnie najlepsze. Pstrąg wyśmienity, otwarte czasami i do rana. W Jarnołtówku polecam niepozorną knajpeczke "Piekiełko" - dobre domowe pierogi jak również restauracje "Włoski Smak" prowadzoną przez prawdziwego włocha. Fajna noclegownia pojęcie względne, a wybór jest szeroki w zależności od zasobności portfela. Tak na szybko to: Złota Dolina, Leśny Wypoczynek, Max.

dzięki za wskazówki

:D

I właśnie po to przez zimę strugam woblery! Może jakaś alternatywna ustawka na zlocie?

zawody wędkarskie o... najmniejszą złowioną rybę?;>

JA się na to wpisuję ale jako tester :P Uwielbiam rybki ;)

a rybki uwielbiają pływać ;D

Napisano

JA się na to wpisuję ale jako tester :) Uwielbiam rybki :(

Przykro mi Lookas, ale ja zazwyczaj wypuszczam...

Urlop mój nabiera jednak kolorytu :)

Napisano

Nie żebym się czepiał, ale ja dostałem pouczenie zakładając temat "kultowe bary" , że propaguje picie alkoholu. Uwaga, bo na tym forum nie wolno o alkoholu pisać.-_-

• Mod Team
Napisano

Mrkura- zauważ ,że Twoi przedmówcy skupiają się raczej na wspominaniu niz na tworzeniu listy instytucji zajmujących się wspieraniem przemysłu piwnego wykorzystując do tego celu biednych rowerzystów.

Napisano

Spoko rozumiem, nie sieję już fermentu. Kończymy OT.

ps.

Ale przyznacie, że taka lista top 10, to nie był głupi pomysły.:D

EOT.:)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ahoj, dawno mnie tu nie było :)Widzę że zlot organizujeta w moim województwie ... fajnych szlaków jest w Czechach sporo ( niestety te najlepsze są zakazane dla rowerzystów. Mandat wynosi 1000ck ) Nie zależnie od terminu zgłaszam akces :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...