Skocz do zawartości

[ZLOT] III Oficjalny Zlot FR.org

daid

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

PytAnie techniczne bo nie wiem czy padło:

Czy jest tam w okolicy sklep z kiełbą piwem itd i w jakich godzinach czynny ? Głównie jak to będzie w ogniskiem i jego zaopatrzeniem ;).

Napisano

Za takie pytanie Ukasz na karnego jeżyka zapraszam! :)

Sklep mamy pod samym nosem. Jak będzie zamknięty w godzinach naszego urzędowania to się go otworzy ............. łomem ;). Sklep otarty dość długo z tego co kojarze jest praktycznie przez ulicę ze schroniskiem.

Napisano

padło;]

Byłem dziś w schronisku, w sumie to już wczoraj.

Info dla osób które były na poprzednich zlotach. Schronisko w Głuchołazach dla odmiany nie jest położone jak dwa poprzednie na szczycie szczytów lecz dosłownie przy drodze :) Extremalnie łatwo jest dojechać względem poprzednich. Jest parking dla aut, sklepy są i to nie jeden w razie co można podbić do 24h który jest ponoć niedaleko ( zarówno w poziomie jak i pionie ;)

W razie co pytajcie :)

Bym był zapomniał obok jest szpital, a kawałeczek dalej fajna smażalnia rybek tzn fajnie wygląda ale jak rybki tam to jeszcze nie wiem ;)

• Mod Team
Napisano

Też już próbowałem orientować się w temacie, choć bardziej interesowały mnie markety i okazało się, że jest tam Biedronka :)

Napisano

jedzie ktoś w piątek po godz 12 z Warszawy lub przez Warszawę??

My z Patryke jedziemy - ale startujemy ok. 7:00.

PS. Dejot: a Ty masz być!

Napisano

no i na taką wypowiedź jak ta ostatnia czekałem, premier2 - wreszcie ktoś zorientowany w temacie ;)

nie jakieś wiejskie SlEpY Spoczywne czy robactwo = biedronki, polski browar to ja mam pod nosem na codzień.

Napisano

Ja tylko dodam, że dalej mam wolne miejsca w aucie. Jeżeli ktoś szuka transportu i jest mu po drodze, to pisać na PW. Start z Piotrkowa T., prawdopodobnie przez Częstochowę lub Bełchatów.

Napisano

Widzę, że ekipa się mocno powiększyła, klawo :)

Z tym deszczem fatalnie, ale może jeszcze sytuacja się na obróci na naszą korzyść.

Napisano

Trzeba być dobrej myśli. Ale... nawet jak popada to i tak klimatu nic nie zabije. Dejot ale bube zaliczyłeś! Naprawiaj się w tempie ekspresowym i dawaj do nas choćby bez sprzętu

Napisano

W Czechach , jakieś 30 km w linii prostej od Głucholaz jest nowy Bike Park.

Mój filmik z niedzieli :http://www.youtube.com/watch?v=h-LmhB7g5g0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...