Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ejjj, nie fair, nie fair! Mnie ostatni raz zapytali jakieś dwa lata temu jak byłam ubrana w wersji 'wyglądasz jak przedszkolak':P a jestem od Ciebie, przynajmniej wg danych z forum, młoooodsza.

Super... poczułam się staro. Chyba pójdę się pouczyć do egzaminu dzięki temu przypomnę sobie, że przynajmniej ciągle jestem studentem- pasożytem na zdrowej tkance społeczeństwa pracującego, czy jak to kiedyś tam ująłeś:D

Napisano

Ech.... to były czasy. Więcej się jeździło, więcej się piło, wszystkiego było więcej... No prawie. Teraz jest więcej kasy to i karbon jest :P Ale to były czasy. Każdy w dobre kondycji i napier*** konkrety a nie popierdółki bo to bo tamto.

Napisano

A gdzie to zapowiadane 150 km?:P

Chociaż, z mojego punktu widzenia, to akurat pocieszające... 85 mogę sobie spokojnie strzelić sama, 150 już nie bardzo.

Fajnie, fajnie. I względnie z pogoda trafiliście choć rano obiecująca nie była...

Napisano

O 11 zaczęło mocniej padać, wtedy podjechaliśmy na piwo na stację PKP, przeczekaliśmy ale podjeliśmy decyzję, że nie jedziemy dalej na południe tylko pokręcimy się na południe od Koluszek, i dlatego nie ma 150 km.

Napisano
BTW Jak ktoś ma ochotę na mniej hardkorową jazdę niż 150 km to zapraszam na czarny PKWŁ albo objazd Rochny...I lepiej niedziela bo w sobotę może popadać...

Ja bardzo chętnie o ile będzie w miarę ciepło, niestety jeszcze cieplejszych ciuchów na rower nie mam.

Napisano

O ile nie wyjadę(co będzie wiadomo dziś/jutro) to w weekend może i ja. Przy czym w sobotę.

W niedzielę jak uda mi się wyrwać na jakieś 1,5h to już będzie dobrze:P

Napisano

Ja mogę coś zaplanować na północ i północny-wschód od Łodzi... jeżeli w inne rejony będą propozycje to trasy ktoś inny prowadzi:) Bo ja mogę sobie błądzić, ale to sam a nie z innymi:P

Dystans pod 100km to pewnie wyjdzie z 5-6h zależy jakie postoje by wyszły, i jaka średnia zostanie utrzymana.

Napisano

Ok, to proponuję, żebyś był "przewodnikiem" :-) 100 km może być z tymi postojami. Sobota, czy niedziela ? O której godzinie i skąd start ?

Napisano

Widzę, że temat tam samo szybko umarł jak się narodził. Szkoda. Już zaplanowałem sobie weekend. Może następnym razem.....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...