Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Laweta tandeta ... Ja jeszcze do plecaka sobie dam ze 2-3 piwka :)

PS. To o której jedziemy ? :D

ps2. o której się ustawiamy na objazd TDŁ ? :)

• Mod Team
Napisano

Z jednej strony zaluje, że nie pojadę z Wami nad ten zalew, ale z drugiej jestem podniecony wyjazdem w Tatry Słowackie w tym terminie :D

Paweł myślę, że TDŁ zrobimy w pierwszy weekend sierpnia. Co do godziny około 10.00 na rogu Wycieczkowej i Warszawskiej. Jednak szczegóły niech podaje Xanagaz, ponieważ to on wyszedł z propozycją. Minor a skąd ja po prostu lubię ten szlak i chętnie się nim przejade w towarzystwie. To co piszesz to już legendy. W tej chwili odeszliśmy na emeryturę i tempo jest raczej emeryckie :P

Napisano

Ja bym zaczynał znacznie wcześniej ten TdŁ, koło ósmej. Jak zaczniemy w Łagiewnikach w przeciwną stronę do wskazówek to najpierw wjedzemy w dobry teren, zostawiając na koniec asfalt na śrubowanie średniej, nigdy jeszcze tak nie jechałem, szlak wtedy prowadzi zupełnie inaczej ;p

Napisano

silenoz- myślę, że na 11 powinniśmy być, zaczynamy od tamy objazd.

Co do startu, planujemy gdzieś 8-9 ruszyć, przy czym nie wiem skąd. Bo to zależy kto jedzie, z jakich rejonów Łodzi:)

Napisano
To co piszesz to już legendy. W tej chwili odeszliśmy na emeryturę i tempo jest raczej emeryckie

Tia... pamiętaj, ze ja Cie mam w znajomych na BS i sobie tam zaglądam nieraz:D

@Miliron- skąd startujesz?

Jakby co- mnie Minor będzie ściągał z 'tam'(czyli skrzyżowanie Pietryna-Próchnika:P).

Napisano

Mi idzie jechać z pod Zgierza :) Więc pietryna to dobry pomysł na miejsce, z którego można by było wyruszyć.

Co do TDŁ i pierwszego tygodnia sierpnia .... Będę cały tydzień pił nad Odrą :P

Napisano

Jako, że większości pasuję przeprawa Pietryną, to proponuję spotkanie jutro o 8:00, na rogu Piotrkowskiej i Próchnika.

Jeżeli ktoś zna dobrą trasę, to na PW proszę o kontakt... Ja niby mógłbym coś układać, ale to się mija z sensem bo patrzę i zaginiemy w tym labiryncie wiejskich dróżek. Ja bym poszedł najmniejszą linią oporu, Rokicińską do końca, i w lewo... prosto do Tomaszowa, i tam już na tamę się nakierował jakoś:) Da się pojechać krócej, ale to musiałby ktoś znać, tam trasę... Bo zatrzymywanie się na każdym skrzyżowaniu i sprawdzanie na mapie mija się z sensem.

Panów z %, prosimy jednak o odrobinę rozwagi i umiaru:) silenoz, Ciebie też to dotyczy:P Tym razem nie zetniemy połowy szlaku w poszukiwaniu sklepu:P knajpki są po drodze. silenoz, to będziesz z nami jechał? Myślę że na tamie będziemy 11, może trochę wcześniej.

Od rana ma padać, mogą być burzę, więc proszę jednak o mobilizacje... deszcz ma być do 11, a potem wyjdzie słońce i zrobi się gorąco:(

Ostatecznie bym chciał żeby dziś tu wszyscy co jadą potwierdzili swoją obecność, żeby było wiadomo na kogo czekać itp.

Napisano

no bym pojechał tylko muszę się skomunikować z kimś kto odbiera telefon na rowerze:P Wtedy będę wiedział gdzie jesteście i czy już mam jechać na miejsce:) Ktoś taki może mi posłać swój numer na PM byłbym wdzięczny:)

Napisano

Ale tu problem jest taki, że, ja wątpię czy ktoś będzie Ci w stanie udzielić odpowiedzi kiedy dokładnie będziemy na miejscu. Ja liczę na 11. I tak bym się po prostu na tamie ustawił, tam są parkingi jakieś, nie pamiętam czy płatne czy nie, ale coś sobie znajdziesz;). I albo chwilę poczekasz, albo my chwilę poczekamy... To wszystko.

Napisano

Na ten moment to ja bym za bardzo na deszcz nie liczyła, szczerze mówiąc... chociaż kto wie może i się do rana prognoza zmieni:P gorzej, że nie w kwestii upałów.

Napisano

Gratuluje, fajnie o godzinę 8 zostać w 2 osoby;-) silenoz, zadzwoń do mnie jak cos... Ale jak, mówię o 11 powinnismy być z aska na tamie

Napisano

Widzę staw w Czarnocinie omijaliście nie z tej strony co trzeba :P No i trochę niepotrzebnie na Tuszyńską się pakowaliście na początku, chyba że kilometry nabijaliście ;)

Napisano

Staw w Czarnocinie omijaliśmy, objazdem... Takim jaki był oznakowany. Na drodze przez Czarnocin trwa remont. A na Tuszyńską, hmm jechałem tak jak mi się wydawało, że jest dobrze i się nie zgubię.

Co do Czarnocina, to może silenoz się pochwalić cóż on tam nawyczyniał:P Na tym objeździe:P

Napisano

jaaa, stwierdziłem że GPS wciska mi kit więc pojechałem inną trasą.nadłożyłem z lekka i droga zrobiła się tak dziurawa i pełna kombajnów że musiałem zwalniać miejscami do 80 km/h...!!! skandal

Napisano

W ogóle te całe gpsy, mapy i inne oznaczenia szlaków tylko w błąd wprowadzają:P

Piasek się czasem zdarza, ale przecież to sama przyjemność :) Poza tym część tego szlaku przejechaliśmy obładowani sakwami więc wam powinno pójść bezproblemowo :)

Taa... widać ja i mój rower jesteśmy w cholerę ciężcy:P

Napisano

Trochę późno dajesz, ja właśnie wróciłem z Koszulek. ;-) wcześniej dawaj znać..

2i Nie cytujemy całych postów znajdujących się bezpośrednio nad Twoim - Pixon

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...