Minor Napisano 26 Lipca 2012 Napisano 26 Lipca 2012 Gratuluje, fajnie o godzinę 8 zostać w 2 osoby;-) silenoz, zadzwoń do mnie jak cos... Ale jak, mówię o 11 powinnismy być z aska na tamie
Miliron Napisano 26 Lipca 2012 Napisano 26 Lipca 2012 Nie wiem jak na śródmieściu ... U mnie padało całą noc i cały ranek
silenoz Napisano 26 Lipca 2012 Napisano 26 Lipca 2012 no więc polało konkret, doszorowuje się z błota:) a te hardcory dalej jadą......
Minor Napisano 26 Lipca 2012 Napisano 26 Lipca 2012 Już EDIT// http://www.endomondo.com/workouts/jJFg0ioRZ6I http://www.endomondo.com/workouts/jK67Nhrrs00 W dwóch częściach bo mi telefon się wyłączył, z nieznanych mi przyczyn. @Pixon, dzięki za wskazówki:)
Xanagaz Napisano 26 Lipca 2012 Napisano 26 Lipca 2012 Widzę staw w Czarnocinie omijaliście nie z tej strony co trzeba No i trochę niepotrzebnie na Tuszyńską się pakowaliście na początku, chyba że kilometry nabijaliście
Minor Napisano 26 Lipca 2012 Napisano 26 Lipca 2012 Staw w Czarnocinie omijaliśmy, objazdem... Takim jaki był oznakowany. Na drodze przez Czarnocin trwa remont. A na Tuszyńską, hmm jechałem tak jak mi się wydawało, że jest dobrze i się nie zgubię. Co do Czarnocina, to może silenoz się pochwalić cóż on tam nawyczyniał Na tym objeździe:P
silenoz Napisano 26 Lipca 2012 Napisano 26 Lipca 2012 jaaa, stwierdziłem że GPS wciska mi kit więc pojechałem inną trasą.nadłożyłem z lekka i droga zrobiła się tak dziurawa i pełna kombajnów że musiałem zwalniać miejscami do 80 km/h...!!! skandal
alkor Napisano 26 Lipca 2012 Napisano 26 Lipca 2012 W ogóle te całe gpsy, mapy i inne oznaczenia szlaków tylko w błąd wprowadzają Piasek się czasem zdarza, ale przecież to sama przyjemność Poza tym część tego szlaku przejechaliśmy obładowani sakwami więc wam powinno pójść bezproblemowo Taa... widać ja i mój rower jesteśmy w cholerę ciężcy:P
SunnKern Napisano 28 Lipca 2012 Napisano 28 Lipca 2012 Jest ktoś chętny na jutro? Wszystko jedno gdzie , może być daleko lub blisko , szybko lub wolno byle na rowerze
gregluter Napisano 1 Sierpnia 2012 Napisano 1 Sierpnia 2012 czy jest ktoś chętny na wypad dzisiaj (środa wieczorem) ?
rebel Napisano 1 Sierpnia 2012 Napisano 1 Sierpnia 2012 Trochę późno dajesz, ja właśnie wróciłem z Koszulek. ;-) wcześniej dawaj znać.. 2i Nie cytujemy całych postów znajdujących się bezpośrednio nad Twoim - Pixon
gregluter Napisano 1 Sierpnia 2012 Napisano 1 Sierpnia 2012 po prostu lubię jeździć wieczorem kiedy jest mniejszy rucg samochodowy. a jaką trasę dzisiaj zrobiłeś ? 2i Nie cytujemy całych postów znajdujących się bezpośrednio nad Twoim - Pixon
rebel Napisano 2 Sierpnia 2012 Napisano 2 Sierpnia 2012 a jaką trasę dzisiaj zrobiłeś ? Do stawów/jeziorka w Rochnej koło Koluszek i powrót przez Justynów. Koło 50 km wyszło. Ja mam teraz nawał roboty w pracy i b. ciężko jest mi zaplanować jakiś wypad, ale daj znać z wyprzedzeniem jak będziesz chciał pośmigać.
Tomato Napisano 4 Sierpnia 2012 Napisano 4 Sierpnia 2012 Gdyby ktoś z grupy piwno-rowerowej był dzisiaj w Łagiewnikach to zapraszam na piwko. Od 13.00 będziemy się tam kręcić. Gdyby ktoś chciał to kontakt gg 11236193 jestem cały czas online.
Minor Napisano 4 Sierpnia 2012 Napisano 4 Sierpnia 2012 ja się mogę przejechać... tylko gdzie i o której? No i jak daleko.
SunnKern Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 Mi jest wszystko jedno .Łukasz, Rebel jak macie jakąś prpozycję to dajcie znać. Czekam . Ja mieszkam niedaleko Strykowa więc musicie dać mi tylko czas na dojazd do punktu zbornego . Mogę podać tel do siebie.
Minor Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 Ja mam w sumie, ochotę czarny zgodnie ze wskazówkami zegara pojechać. Generalnie tak do 80 no może 100km mogę dziś jechać. I jak bym miał ruszyć, to tak do 13 najpóźniej.
SunnKern Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 Dajcie numer tel na kamil.kaczmarek.me.com to zadzwonię i się dogadamy.
Minor Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 Poszło.. tylko następnym razem, to lepiej trochę wcześniej pytać Obecnie umówieni o 11:30 jesteśmy w Dobrej, tam przy takim stawie co jest w sumie po środku tej mieściny. Rebel jak będziesz chciał jechać, to wyślij nr, komuś... Jak coś możemy się gdzieś na trasie ustawić.
SunnKern Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 Poszło.. tylko następnym razem, to lepiej trochę wcześniej pytać Obecnie umówieni o 11:30 jesteśmy w Dobrej, tam przy takim stawie co jest w sumie po środku tej mieściny. Rebel jak będziesz chciał jechać, to wyślij nr, komuś... Jak coś możemy się gdzieś na trasie ustawić. Zapraszamy innych chętnych !
rebel Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 Ma być wcześniej to prosz: Kto chętny na czarny pekawueł w sobotę/niedziele( jak komu pasuje ja się dostosuję)? Tempo , koktajlowe...kierunek: zgodnie z zegarem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.