Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Gratuluje, fajnie o godzinę 8 zostać w 2 osoby;-) silenoz, zadzwoń do mnie jak cos... Ale jak, mówię o 11 powinnismy być z aska na tamie

Napisano

Widzę staw w Czarnocinie omijaliście nie z tej strony co trzeba :P No i trochę niepotrzebnie na Tuszyńską się pakowaliście na początku, chyba że kilometry nabijaliście ;)

Napisano

Staw w Czarnocinie omijaliśmy, objazdem... Takim jaki był oznakowany. Na drodze przez Czarnocin trwa remont. A na Tuszyńską, hmm jechałem tak jak mi się wydawało, że jest dobrze i się nie zgubię.

Co do Czarnocina, to może silenoz się pochwalić cóż on tam nawyczyniał:P Na tym objeździe:P

Napisano

jaaa, stwierdziłem że GPS wciska mi kit więc pojechałem inną trasą.nadłożyłem z lekka i droga zrobiła się tak dziurawa i pełna kombajnów że musiałem zwalniać miejscami do 80 km/h...!!! skandal

Napisano

W ogóle te całe gpsy, mapy i inne oznaczenia szlaków tylko w błąd wprowadzają:P

Piasek się czasem zdarza, ale przecież to sama przyjemność :) Poza tym część tego szlaku przejechaliśmy obładowani sakwami więc wam powinno pójść bezproblemowo :)

Taa... widać ja i mój rower jesteśmy w cholerę ciężcy:P

Napisano

Trochę późno dajesz, ja właśnie wróciłem z Koszulek. ;-) wcześniej dawaj znać..

2i Nie cytujemy całych postów znajdujących się bezpośrednio nad Twoim - Pixon

Napisano

po prostu lubię jeździć wieczorem kiedy jest mniejszy rucg samochodowy.

a jaką trasę dzisiaj zrobiłeś ?

2i Nie cytujemy całych postów znajdujących się bezpośrednio nad Twoim - Pixon

Napisano

a jaką trasę dzisiaj zrobiłeś ?

Do stawów/jeziorka w Rochnej koło Koluszek i powrót przez Justynów. Koło 50 km wyszło. Ja mam teraz nawał roboty w pracy i b. ciężko jest mi zaplanować jakiś wypad, ale daj znać z wyprzedzeniem jak będziesz chciał pośmigać.

Napisano

Gdyby ktoś z grupy piwno-rowerowej był dzisiaj w Łagiewnikach to zapraszam na piwko. Od 13.00 będziemy się tam kręcić.

Gdyby ktoś chciał to kontakt gg 11236193 jestem cały czas online.

Napisano

Mi jest wszystko jedno .Łukasz, Rebel jak macie jakąś prpozycję to dajcie znać. Czekam . Ja mieszkam niedaleko Strykowa więc musicie dać mi tylko czas na dojazd do punktu zbornego . Mogę podać tel do siebie.

Napisano

Ja mam w sumie, ochotę czarny zgodnie ze wskazówkami zegara pojechać. Generalnie tak do 80 no może 100km mogę dziś jechać. I jak bym miał ruszyć, to tak do 13 najpóźniej.

Napisano

Poszło.. tylko następnym razem, to lepiej trochę wcześniej pytać;)

Obecnie umówieni o 11:30 jesteśmy w Dobrej, tam przy takim stawie co jest w sumie po środku tej mieściny. Rebel jak będziesz chciał jechać, to wyślij nr, komuś... Jak coś możemy się gdzieś na trasie ustawić.

Napisano

Poszło.. tylko następnym razem, to lepiej trochę wcześniej pytać;)

Obecnie umówieni o 11:30 jesteśmy w Dobrej, tam przy takim stawie co jest w sumie po środku tej mieściny. Rebel jak będziesz chciał jechać, to wyślij nr, komuś... Jak coś możemy się gdzieś na trasie ustawić.

Zapraszamy innych chętnych !

Napisano

Ma być wcześniej to prosz:

Kto chętny na czarny pekawueł w sobotę/niedziele( jak komu pasuje ja się dostosuję)? Tempo , koktajlowe...kierunek: zgodnie z zegarem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...