silenoz Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 dzieki wielkie Ecia za porady, w takim razie zabieram terenówke i ognia:) Pixon ma rację,musimy sie przekonać sami. Albo bedzie megagit wyjazd albo polegniemy w hałdzie piachu hehe:DDD Wish us luck
Ecia Napisano 25 Sierpnia 2007 Napisano 25 Sierpnia 2007 Trzymam kciuki ... i czekam na relację Pozdrówko dopingujące
Martinuz Napisano 26 Sierpnia 2007 Napisano 26 Sierpnia 2007 Witam Panowie i Panie. Właśnie wróciłem z działki i czekam na kolejną ustawkę w Łodzi Piszcie kiedy i gdzie ;] będę na pewno
Mod Team Pixon Napisano 28 Sierpnia 2007 Mod Team Napisano 28 Sierpnia 2007 Czas na następną ustawkę co by dni nie tracić. Sobota godz. 11.00 miejsce: Jana Pawła II(Al.Włókniarzy)/Pabianicka. Wycieczka do Pabianic, wjazd na czerwony szlak. Prowadzący do Tuszyna, Wiskitna i dalej nie pamiętam gdzie. Dystans ok. 100 km. Oczywiście musi być dobra pogoda. Nie tak jak ostatnio wiatr i zimno
kusak Napisano 30 Sierpnia 2007 Napisano 30 Sierpnia 2007 śmiem przypomnieć, jutro masa spotykamy się na pasażu shillera jak zawsze o 18;00
Marker Napisano 31 Sierpnia 2007 Napisano 31 Sierpnia 2007 Dla retkińczyków zbiórka 17.15 pod Statoilem na retkińskiej.
bendus Napisano 1 Września 2007 Napisano 1 Września 2007 Czy miałby ktoś z szanownych forumowiczow ochotę na kolejowo-rowerowe pożegnanie sezonu wakacyjnego w przyszłą sobotę? Wymyśliłem sobie dojazd pociągiem do Tomaszowa Mazowieckiego, a potem jazda na trasie Smardzewice (zalew) - Niebiekie Źródła (rezerwat) - Jeleń (bunkier) - Spała - Konewka (bunkier) - Inowłódz - Spała - Tomaszów i z poworotem do Łodzi pociągiem. W tempie spokojnym, relaksacyjnie i ogólnie miło. Jeśli zebrała by się jakaś liczniejsza grupa, to mogłoby byc wesoło. Co Wy na to?
Mod Team Pixon Napisano 1 Września 2007 Mod Team Napisano 1 Września 2007 Jaki koszt takiej wycieczki należało by brać pod uwagę. Mowa oczywiście o jeździe pociągiem Wstępnie mogę się na coś takiego pisać, o ile pogoda będzie dobra.
demvari Napisano 1 Września 2007 Napisano 1 Września 2007 ja również jestem za o ile pogoda będzie w miarę cacy i mój wspaniały promotor nie będzie przypadkiem chciał mnie widzieć na uczelni
bendus Napisano 1 Września 2007 Napisano 1 Września 2007 Dojazd do Tomaszowa (z przesiadką w Koluszkach) to coś koło 10 - 14 zł zależnie od tego, czy do Koluszek łapiemy się na osobowy, czy pospieszny. Ceny oczywiście podaję dla biletu normalnego, więc z legitymacją bedzie taniej. Do tego 4.50 za rower.
Michał MSJ Jaskólski Napisano 1 Września 2007 Napisano 1 Września 2007 (...) w przyszłą sobotę? Wymyśliłem sobie (...) Chętnie bym się pisał na taką traskę ale niestety nie w przyszłym tygodniu, gdyż w weekend jestem na targach w Warszawie. Ale za dwa tygodnie, chętnie.
silenoz Napisano 2 Września 2007 Napisano 2 Września 2007 hmmm, autem tam wychodzi 120 km w obie strony około 28 złociszy za paliwo ...w kilku już koszty spadają
bendus Napisano 2 Września 2007 Napisano 2 Września 2007 Zależy tylko ile osób będzie chętnych, bo jeśli więcej, to może by kłopot z zabaraniem się. Ja niestety nie dysponuje samochodem.
silenoz Napisano 2 Września 2007 Napisano 2 Września 2007 do mojego wchodzi maks 3 osoby +rowery, sprawdzone empirycznie:)
bendus Napisano 2 Września 2007 Napisano 2 Września 2007 A mamy wstępnie grupę czteroosobową. Ewentualnie ktoś (ja + ewentualnie dalsze osoby, jeśli się zgłoszą) pojechałby pociągiem i umówilibyśmy się już w TM.
Pati Napisano 2 Września 2007 Napisano 2 Września 2007 Dzisiaj widziałam mała grupkę rowerzystów między Włókniarzy/Wielkopolską, jedna osoba była w stroju "Born", był tam ktoś od nas z forum?
bendus Napisano 2 Września 2007 Napisano 2 Września 2007 Prognozy pogody na najbliższy tydzień nie wyglądają niestety zbyt zachęcająco - w sobotę ma lac, więc może jakiś inny termin?
Mod Team Pixon Napisano 3 Września 2007 Mod Team Napisano 3 Września 2007 bendus poczekamy zobaczymy. Pati Na pewno nie my ponieważ my w tym czasie byliśy gdzieś pod Rąbieniem i wychodzilismy na prostą po 30 km błądzenia
bendus Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 Pogoda wydaje się poprawia. To jak? Jedziemy?
silenoz Napisano 7 Września 2007 Napisano 7 Września 2007 w sumie ja sie mogę bujnąć to bedzie teren, nie? ale zaznaczam ze ja raczej autkiem najwyżej się gdzies na miejscu spotkamy pozdr eee mała poprawka z powodów pogodowych jednak robimy lokalny objazd terenowy za pabianice czerwony szlak
bendus Napisano 7 Września 2007 Napisano 7 Września 2007 To jak? Są jacyś chętni, bo od tego zależy jak zaplanuję jutrzejszy dzień.
Dinsdale Napisano 7 Września 2007 Napisano 7 Września 2007 ja z chęcią bym się wybrał, bo tereny koło Spały , Tomaszowa, Inowłodza bardzo fajne, ale niestety jutro, jak będzie pogoda, lecę z kolegą na górę Kamieńsk (wyprawa oczekująca na realizację od 2 lat), więc odpadam
bendus Napisano 7 Września 2007 Napisano 7 Września 2007 Nikt się nie zgłosił, więc może uda się za tydzień? Ja sobie jutro pojadę sam w inne miejsce, a Spała w przyszły weekend, jeśli pogoda pozwoli.
bendus Napisano 12 Września 2007 Napisano 12 Września 2007 dojazd pociągiem do Tomaszowa Mazowieckiego, a potem jazda na trasie Smardzewice (zalew) - Niebiekie Źródła (rezerwat) - Jeleń (bunkier) - Spała - Konewka (bunkier) - Inowłódz - Spała - Tomaszów i z poworotem do Łodzi pociągiem. W tempie spokojnym, relaksacyjnie i ogólnie miło. Jeśli zebrała by się jakaś liczniejsza grupa, to mogłoby byc wesoło. Co Wy na to? Pogoda jakby się trochę klaruje, więc ponawiam swoją propozycję. Termin: sobota 15.09
Michał MSJ Jaskólski Napisano 12 Września 2007 Napisano 12 Września 2007 A może być niedziela? Ja będę akurat w Tomaszowie u teściów i będę miał rower ze sobą.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.