Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dzieki wielkie Ecia za porady, w takim razie zabieram terenówke i ognia:)

Pixon ma rację,musimy sie przekonać sami. Albo bedzie megagit wyjazd albo polegniemy w hałdzie piachu hehe:DDD

Wish us luck

Napisano

Witam Panowie i Panie. Właśnie wróciłem z działki i czekam na kolejną ustawkę w Łodzi ;) Piszcie kiedy i gdzie ;] będę na pewno

• Mod Team
Napisano

Czas na następną ustawkę co by dni nie tracić.

Sobota

godz. 11.00

miejsce: Jana Pawła II(Al.Włókniarzy)/Pabianicka.

Wycieczka do Pabianic, wjazd na czerwony szlak. Prowadzący do Tuszyna, Wiskitna i dalej nie pamiętam gdzie.

Dystans ok. 100 km.

Oczywiście musi być dobra pogoda. Nie tak jak ostatnio wiatr i zimno :)

Napisano

Czy miałby ktoś z szanownych forumowiczow ochotę na kolejowo-rowerowe pożegnanie sezonu wakacyjnego w przyszłą sobotę? Wymyśliłem sobie dojazd pociągiem do Tomaszowa Mazowieckiego, a potem jazda na trasie Smardzewice (zalew) - Niebiekie Źródła (rezerwat) - Jeleń (bunkier) - Spała - Konewka (bunkier) - Inowłódz - Spała - Tomaszów i z poworotem do Łodzi pociągiem. W tempie spokojnym, relaksacyjnie i ogólnie miło. Jeśli zebrała by się jakaś liczniejsza grupa, to mogłoby byc wesoło. Co Wy na to?

• Mod Team
Napisano

Jaki koszt takiej wycieczki należało by brać pod uwagę. Mowa oczywiście o jeździe pociągiem :) Wstępnie mogę się na coś takiego pisać, o ile pogoda będzie dobra.

Napisano

ja również jestem za o ile pogoda będzie w miarę cacy i mój wspaniały promotor nie będzie przypadkiem chciał mnie widzieć na uczelni

Napisano

Dojazd do Tomaszowa (z przesiadką w Koluszkach) to coś koło 10 - 14 zł zależnie od tego, czy do Koluszek łapiemy się na osobowy, czy pospieszny. Ceny oczywiście podaję dla biletu normalnego, więc z legitymacją bedzie taniej. Do tego 4.50 za rower.

Napisano

A mamy wstępnie grupę czteroosobową. Ewentualnie ktoś (ja + ewentualnie dalsze osoby, jeśli się zgłoszą) pojechałby pociągiem i umówilibyśmy się już w TM.

Napisano

Dzisiaj widziałam mała grupkę rowerzystów między Włókniarzy/Wielkopolską, jedna osoba była w stroju "Born", był tam ktoś od nas z forum?

• Mod Team
Napisano

bendus poczekamy zobaczymy.

Pati Na pewno nie my ponieważ my w tym czasie byliśy gdzieś pod Rąbieniem i wychodzilismy na prostą po 30 km błądzenia :o

Napisano

w sumie ja sie mogę bujnąć

to bedzie teren, nie?

ale zaznaczam ze ja raczej autkiem najwyżej się gdzies na miejscu spotkamy

pozdr ;)

eee mała poprawka

z powodów pogodowych jednak robimy lokalny objazd terenowy za pabianice czerwony szlak

Napisano

ja z chęcią bym się wybrał, bo tereny koło Spały , Tomaszowa, Inowłodza bardzo fajne, ale niestety jutro, jak będzie pogoda, lecę z kolegą na górę Kamieńsk (wyprawa oczekująca na realizację od 2 lat), więc odpadam

Napisano

Nikt się nie zgłosił, więc może uda się za tydzień? Ja sobie jutro pojadę sam w inne miejsce, a Spała w przyszły weekend, jeśli pogoda pozwoli.

Napisano
dojazd pociągiem do Tomaszowa Mazowieckiego, a potem jazda na trasie Smardzewice (zalew) - Niebiekie Źródła (rezerwat) - Jeleń (bunkier) - Spała - Konewka (bunkier) - Inowłódz - Spała - Tomaszów i z poworotem do Łodzi pociągiem. W tempie spokojnym, relaksacyjnie i ogólnie miło. Jeśli zebrała by się jakaś liczniejsza grupa, to mogłoby byc wesoło. Co Wy na to?

Pogoda jakby się trochę klaruje, więc ponawiam swoją propozycję. Termin: sobota 15.09

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...