Luqi Napisano 28 Września 2010 Napisano 28 Września 2010 Witam Ostatnio kupiłem ramę Specialized Big Hit Expert i chcę go pomalować. Pierwszy pomysł był że na srebrny metalik, taki jak jest teraz, ale z czasem dochodze do wniosku, a raczej do wątpliwości czy to aby trafny kolor, ponieważ do tej ramy będzie założony taki amorek i myślę że fajnie by było zrobić ramę na biało ale tu chciałbym posłuchać waszych opinii na ten temat, będę bardzo wdzięczny za podanie waszych wizji tego roweru (najbardziej chodzi mi o malowanie ramy). Gdyby ktoś nie wiedział jak wygląda BH to podrzucam foto
kubek20 Napisano 29 Września 2010 Napisano 29 Września 2010 Ja bym tak zostawił, będzie się fajnie komponować z tą częscią do której zamontowany jest damper
Grand231 Napisano 29 Września 2010 Napisano 29 Września 2010 Ja osobiście nic bym nie malował, amorek i rama będą według mnie fajnie do siebie pasowały.
hudy Napisano 29 Września 2010 Napisano 29 Września 2010 Biały pasuje do wszystkiego, wszystko pasuje do białego. Jak byś nie pomalował ramy - będzie pasowało. Kwestia tylko dodatków.
Mendoza Napisano 29 Września 2010 Napisano 29 Września 2010 Jak dla mnie to albo zielony albo odważniej w seledyn.
Luqi Napisano 29 Września 2010 Autor Napisano 29 Września 2010 Dzięki za odpowiedzi, ale chyba zapomniałem dodać że moja rama jest teraz na srebrny metalik, nie znalazłem zdjęcia takiej wiec dałem czarną. Wyobraźcie sobie ją tylko na srebrno, to już nie tak świetnie pasuje, a poza tym jest trochę poobijana, malowanie jej nie ominie...
MonoVan Napisano 29 Września 2010 Napisano 29 Września 2010 walnij ją na czarno będzie wyglądała świetnie
GozDD Napisano 29 Września 2010 Napisano 29 Września 2010 Jak na zdjęciu - cała rama czarna, element przy damperze biały i do tego kilka białych dodatków (w sensie osprzętu) i będzie ładnie pasować
hudy Napisano 29 Września 2010 Napisano 29 Września 2010 Walnij na czarno - będzie wyglądała jak wszystko inne. Musisz mieć jakiś swój ulubiony kolor. Ja bym zrobił fioletowy metalik
DAMIAN24 Napisano 29 Września 2010 Napisano 29 Września 2010 mi by do niego pasował taki dosyć jaskrawy zielony + jakieś fajne białe dodatki.
Wampi Napisano 29 Września 2010 Napisano 29 Września 2010 Do białego amora każdy kolor będzie git, oprócz jasnych typu np. srebrny. Koniecznie ten element dampera biały i będzie rower cud miód git majonez Można jeszcze kiere białą do tego i białe obręcze. I bedzie coś pięknego.
Mod Team mrmorty Napisano 30 Września 2010 Mod Team Napisano 30 Września 2010 cześć niedawno malowałem swoje pędzidło i przy wyborze koloru kierowałem się kolorami z nowego amortyzatora. Moja ramka ma teraz kolor pokrętła blokady skoku - identycznie zresztą jak w Twoim amorku. Wybierz kolor tak by wszystko trzymało się kupy. Moim zdaniem kolor powinno się dobierać na takich samych zasadach jak krawat do garnituru. Oczywiście można być oryginalnym ale seledyn? Raczej kojarzy mi się z supermarketem i zjeżdżaniem po schodach na blokowiskach
tobo Napisano 30 Września 2010 Napisano 30 Września 2010 ja z bialym amorkiem mam niebieską ramę (można powiedzieć ze metalik). komponuje się bardzo fajnie. link jak to wyglada mam w poscie. biały jest "twarzowy" ale bardzo "brudny".
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.