Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dobry moje imię Paweł

zarejestrowałem się na to forum z nudy a że lubię jeździć na rowerze to będę starał się przeglądać tematy i rozwijać swoją rowerową wiedzę. :D Jeżdżę głównie po Toruniu i okolicach na wyprawy do 20/30 km w jedną stronę, od czasu do czasu lubię pojeździć szybciej po lesie i poskakać dla rekreacji. mam nadzieję że moja przygoda z forum nie skończy się za szybko

Napisano

Cześć ! 

Jestem z Poznania, od zawsze na rowerze, ale w zeszłym roku mój Trek 850 (rocznik 95) ostatecznie powiedział NIE, więc od niedawna zaczynam od nowa przygodę z MTB na moim pięknym nowym 29'erze :) 

Pozdrawiam

Napisano

Witam wszystkich!

Mam na imię Rafał, 25 lat. Na forum od niedawna, moje źródło wiedzy. Na rowerze od zawsze ale tak poważniej to od pół roku. A na poważnie w przyszłym roku mam ochotę wziąć udział w amatorskich zawodach MTB a w wolnej chwili złożyć rower poniżej 9kg jak najmniejszym kosztem :) Bo mój stary Scott jest ciężki i brzydki.

Pozdrawiam!

Napisano

Cześć!

Ma na imię Irek, mieszkam w Świebodzinie.

W zasadzie, z rowerem mocniej polubiłem się miesiąc temu (wcześniej oczywiście czasem się pedałowało rekreacyjnie), kiedy postanowiłem rzucić fajki. Pierwszy dzień bez papierosa, a nerwy roznosiły mnie od środka, co tu robić? Trzeba jakoś to rozładować. I wtedy zerknąłem na ścianę, na której wisiał mój prawie dwudziestoletni zakurzony i sflaczały Specialized Ground Control... pompka w dłoń - koła ok... no to rura w teren... jechałem jak tylko mogłem najszybciej. Jeszcze nigdy się tak nie spociłem, prawie płuca wyplułem, mięśnie paliły, a po wszystkim ledwo wtargałem rower z powrotem do mieszkania. Żeby była jasnośc, przejechałem niecałe 10km :) A jaki efekt? Pomogło...

Od tamtej pory staram się jeździć codziennie, zwiększam dystans i uczę się siebie i nowego roweru :)

Forum czytuję mniej więcej od miesiąca i postanowiłem się zarejestrować, bo to wspaniałe źródło wiedzy.

Pozdrawiam wszystkich.

Napisano

Witam wszystkich forumowiczow

Mam na imie Sebastian.Rowerek to Ghost SE3000 w czerwieni :)Pomieszkuje w północnej Irlandii dokładnie Belfast.Jest to Moj pierwszy sezon po kilkuletniej przerwie.

Pozdrawiam wszystkich

Napisano

cześć !

mam na imię  Grzesiek 17 lat  jestem  z Grabownicy Starzeńskiej  aktualnie nie posiadam roweru ale w najbliższym czasie jak tylko będę miał kasę  mam zamiar kupić jakiś rower  :D

pozdrawiam wszystkich zapaleńców

Napisano

Witam wszystkich :)

Wiele nie będę o sobie pisał, poza tym że w temacie rowerów jestem kompletnym laikiem. Do tej pory jeździłem na Jubilacie 2 i jakimś "góralu", który odmówił współpracy po miesiącu :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...