Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siemanko

Tomek, 34 lata, Bytom Odrzański, FNW. Dawno temu moim życiem był bmx Raleigh Super Burner z 1981 roku (chyba). Potem przesiadłem się na Rometa Canyon (+widelec 'na resorach' i -błotniki) i tak mi zostało. Co prawda nie robi juz się tylko kilometrów co kiedyś, ale zawsze...

Napisano

Witam,

Mam na imię Michał, lat 26, mieszkam w Poznaniu. Ostatnim czasy postanowiłem wsiąść znów na rower. Póki co poznaje go i przyzwyczajam się. Póki co robię około 100km tygodniowo głownie szukam tras leśnych, górek.

Napisano

Witam,

Kuba

Poznan

Author Dexter 29'

Aktualnie - powrot do kondycji

Plany - jakies zjazdy/podjazdy - byle nie nudno

pz

Napisano

Witam ,

Piotrek , lat 17

Radom

Rowerami zacząłem się interesować od czasu pobytu u mojego kuzyna w poprzednie wakacje blisko gór. Przez okres zimowy starałem się przygotować do jazdy i do zakupu roweru .Interesują mnie rowery firmy Kross: level a2/3 i hexagon v6 . Z niecierpliwością oczekuję pierwszego wyjazdu .

Pozdrawiam :]

Napisano

Cześć Wszystkim!!

Sylwek 30lat okolice Żywca

kulam się po Beskidzie Małym

XC Kellys Magic 2008

Pozdrawiam ..

Napisano

Witam wszystkich,

kolejny Tomasz ;]

Lat 32 (o w mordę, 1 raz to piszę ;])

Obecny rower to Cube Ltd Pro 29 (wczesniej Cube Ltd Cls Pro, a jeeeszcze wczesniej Giant Cypress).

Pozdrawiam, b.

Napisano

Witam wszystkich, Janusz z Wrocławia, lat 33.

Na rowerze od dobrych 5 lat. Jeżdżę głównie po Wrocławiu - jakieś bezdroża nad Odrą, lasy w okolicach Wrocka i kilka razy do roku wypady do Istebnej.

Rower - TREK 6500.

Napisano

Elo mam na imie Marcin jestem z okolic chorzowa woj .śląskie z rowerów jestem zielony jak trawka hehe .Zapytacie po co tu sie zalogowałem ? Po to właśnie by poznać ciekawych ludzi obyć się w tym temacie no i oczywiście wypad jakiś rowerowy w większym gronie pozdro :)

Napisano

Witam.

Na Forum od 2 dni. Odnalezienie grupy wypadowej z mojej okolicy zdecydowało o rejestracji. Ogólnie świeży w temacie - rowerem zainteresowałem się na poważnie dopiero wtedy, kiedy musiałem za niego zapłacić sam ;)

Przez jakiś czas brak roweru, a obecnie tyram na Kross Evado 1.2 w okolicach Legnicy i Lubina.

Pozdrawiam Wszystkich Użytkowników Forum :)

Dawid

Napisano

witam

jestem domwar,

rowerowo z różnymi przerwami od dosyć dawna;

ważne , że chęci są i jak tylko czas pozwala ..... to wiatr we włosach i ... komary na zębach :-)

pozdrawiam

Napisano

Cześć wszystkim

Kuba lat 16 , okolice b-stoku ;)

jeżdżę jak mi czas pozwala , chcę osiągnąć dużo . Rower od zawsze jakiś składany grat ;(

Napisano

Witam wszystkich! Ola z Warszawy, lat 28.

Pierwszy rower - plastikowa Agatka, hit PRL :laugh: Potem było trochę lepiej - BMX, kilka składaków wigry i inne takie hehe, potem góral Rometa a potem dłuuugo nic.

Teraz wracam do jeżdżenia i aktualnie poszukuję czegoś dla siebie.

Pozdrowienia dla wszystkich :)

Napisano

Witajcie. Jestem Przemek, mieszkam w Łańcucie(woj,podkarpackie). Na rowerze jeżdżę od dziecka. Aktualnie zakochałem się w ostrym kole i powoli zakańczam jego budowę. Pozdrowienia dla wszystkich ;)

Napisano

Cześć,

Jestem Marta, 30 lat, z Warszawy. Jeżdżę turystycznie po okolicach na Dahonie Jack D7, ale myślę o dłuższych trasach i zmianie na coś innego. Pozdrawiam wszystkich :)

Napisano

Witam wszystkich,

Damian lat 30, mieszkam w Poznaniu.

Dopiero 2 sezon co zassało mnie rowerowe szaleństwo.

Jeżdzę na Kross Hexagon V3 i powoli go zaczynam rozbudowywać.

Jeżdzę w tygodniu wieczorkami i w weekendy przed południem.

Pozdrawiam

Napisano

Witajcie. Rowerki to 3 hobby, A mianowicie zajmuje się Tuning samochodów i posiadam Golfa GTI rallye 410ps i extremalna jazda nim,

Audi a6 Quattro po modach, jazda na codzień i drift. Oraz strzelectwo, posiadam pozwolenie na broń krótką i snajperską, ale strzelam też z moich pneumatycznych zabawek;)

Rowerki kupiłem Meridę szosową Crossway i Limbera w teren. Coś je modzę i staram się opisywać. Lubię adrenalinę i Extrim a w moich terenach o to nie trudno, więc staram się obcować z naturą;) Dlatego w miare jak to możliwe przesadziłem pupę z audi na Meridę i popylam 31km dziennie do roboty , ciężko mi znajdować czas na teren ale czasem sie udaje;) Pozdrawiam.

Napisano

dobry wieczór :)

Łukasz, jeszcze Szczecin, od lipca Augustów.

Do tej pory na starym i już za małym Foresterze (19 kg dawało w kość), już niedługo Cube LTD 29" i WLS SL dla narzeczonej :)

pozdrawiam!

Napisano

Witam wszystkich forumowiczów. :bye2: Nazywam się Krzysztof, mam 21 lat. mieszkam w Działdowie. Tymczasowo pomykam na 12 letnim Grandzie Mountain City. W tym roku przeszedł mały remont.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...