Skocz do zawartości

[Sport] jakie jeszcze oprócz rowerów?

Eper

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siema ;) Ciekawy jestem jakie jeszcze sporty uprawiają rowerzyści. Ja oprócz roweru jeszcze tańczę, a Wy? :D

Napisano

E- sport ;P . A tak poza tym praktycznie wszystko co jest na wf ;). Ale tak to czasami kosz, siata,piłka nożna :D

Napisano

narty, pływanie, w planach spadachroniarstwo i nurkowanie(dalekie plany) aha i jeszcze w planach MX i KJS-y ale to już bardzo dalekie plany:)

Napisano

Ja sie troche wspinam, na razie tylko na sztucznych ścianach ale w planach jest wyjazd w skały jak pogoda sie poprawi. Pozatym szeroko pojęta turystyka górska, chociaż ostatnio ograniczona tylko do Tatr bo jak mam jechac w Beskidy to wole wziąc rower niż trapery :icon_redface:

Napisano

u mnie w różnych ilościach zależnie od sezonu: snowboard, pływanie, nurkowanie, siłownia, koszykówka, czasem wspinaczka, szeroko pojęta turystyka górska, ale i tak w 90% rower :)

Napisano

Pływanie od czasu do czasu, narty i rower, rower, rower :) Bieganie mnie potwornie nudzi i jakoś wcale nie mam ochoty żeby specjalnie wychodzić pobiegać. W planach bungie i/lub spadochron, ale raczej jednorazowo.

Siatkówka odeszła wraz z końcem wf-ów :)

Nic nie jest w stanie dorównać rowerowi, no może poza nartami, no ale one mają ograniczenie czasowo-finansowe do 2 no już maksymalnie 3 tygodni w roku, no a rowerek całoroczny przecież :)

Napisano

Podczas wczesnej jesieni, lata i późnej wiosny lubię pojeździć sobie toroche na moto ( dt 125 ) a tak podczas zimy to bieganie i pływanie.

Napisano

Podczas wczesnej jesieni, lata i późnej wiosny lubię pojeździć sobie toroche na moto ( dt 125 )

Motocykl sportem...dla jednego tak, dla drugiego nie.

Z drugiej strony sam ostatnio podłapałem motocyklowego bakcyla :)

Napisano

bieganie, narty biegowe, snowboard, ścianka wspinaczkowa, czasem pływanie, kiedyś aikido (ostatnio już nie). czy chodzenie po górach to sport? w każdym razie to też :)

• Mod Team
Napisano

To ja sie wtyróznie chyba :) Poza jazdą lubie sie wspinać, zjeżdzać na linach i na nich skakać skąd sie tylko da :P Jeżeli mowa o np grze zespołowej lubie grac w kosza choc srednio mam z kim. Pozatym jeszcze fotografia ale to troszke inny sport :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...