Skocz do zawartości

[reklamy] zwiększenie ilości reklam

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Powiem wam że im dłużej jestem na forum tym więcej reklam się pojawia, niedługo niemal każde miejsce będzie nimi zapełnione... aż taka potrzeba zysku?

• Mod Team
Napisano

AD Muncher i nie masz żadnej reklamy :) Najeżdżającej, wyjeżdżającej i żadnej innej. Tak sie do tego przyzwyczaiłem ze jak ide do kogoś kto nie ma czegoś podobnego to mnie kreff nagła potrafi zalać :)

Napisano

Dla mnie tam jest ok. Tyle że moglibyście trochę wyłożyć z funduszy pozyskanych z reklam na jakieś działania np. organizację lepszego tudzież tańszego zlotu fr.org z ciekawymi atrakcjami.

Napisano

40zł za dzień w reklamie AdTaily.pl.

Hosting 10GB za 150zł na rok (4 dni jednej reklamy w powyższej możliwości).

Lol. Pomijając pozostałe reklamy fundusze wg mnie znalazłyby się. Nie chcę narzekać ale moglibyście coś wyłożyć. Chyba że coś źle czytam i robicie dofinansowania.

Napisano

ssszakalll Misiaku, nie wiesz ile chłopaki płacą za serwer i hosting, nie wiesz ile dostają za reklamy, poza tym co Cie interesuje czy strona zarabia czy nie? Nigdzie nie jest napisane, że to jest strona charytatywna. Nikt Ciebie nie rozlicza z tego ile zarabiasz i co z tym robisz. Więc nie wsadzaj głowy w nie swoje sprawy co?

Napisano

40zł za dzień w reklamie AdTaily.pl.

Hosting 10GB za 150zł na rok (4 dni jednej reklamy w powyższej możliwości).

Lol. Pomijając pozostałe reklamy fundusze wg mnie znalazłyby się. Nie chcę narzekać ale moglibyście coś wyłożyć. Chyba że coś źle czytam i robicie dofinansowania.

Weź się człowieku ogarnij i głupot nie pisz. Hosting za 150zł to by się skończył w kilka dni. Transfer danych jest ogromny na tym forum, już mieliśmy kilka serwerów i to nie za 150zł które siadały. Chcesz żeby forum było dostępne przez 2-3 godziny dziennie bo limit transferu się wyczerpie, to ok, możemy zrezygnować z reklam, tylko nie wiem kto na tym zyska?

A skrypt forum myślisz, że za darmo dostajemy? To wszystko kosztuje i do tego płaci się w dolarach. Tak samo za każdy dodatek do forum się płaci, za galerię, za blog.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Idiotyczny temat.

Ktoś miał pomysł założył forum, włożył w niego w piz*u czasu więc teraz niech coś z tego ma. A raczej samo forum nie jest głównym utrzymaniem admina. Poza tym ja mam google chrome i reklamy nie są wcale nachalne i blokowanie ich to odbieranie "groszy" z kieszeni założyciela. Niby za jedno wyświetlenie są grosze ale przeglądając forum przez chociaż pół godziny kilka razy się nalicza wyświetlenie reklamy. To tak jakbyś wchodził do piekarni zabierał bułki i za nie nie płacił bo "grosze". Grosz do grosza i będzie kokosza. Poza tym co Ci żal dupę ściska? Jak taki dobry matematyk jesteś, specjalista, programista jesteś to proszę bardzo wiele hostingów stoi wolnych.. W końcu <html><head><title></title></head><body></body></html> każdy głupi potrafi napisać ...

Pzd

Napisano

No cóż, nie każdy wie, że żeby z reklam były zyski, to strona musi być wielka (czyt. popularna), a jak jest wielka,

to zajmuje wielkie miejsce i wymaga skryptów na wielkim poziomie :D Ile żywotów tu by się załamało, gdyby jakiś atak

przykładowo wyzerował liczniki postów :) No i właśnie, ostatecznie istnienie i funkcjonowanie tego miejsca jest w gestii Twórcy. A ewentualne zyski, to nie jest skala kosztów organizacji zlotu, nawet przy drobnym udziale. Opłacenie poświęcenia Ducha Sprawczego, to byłoby dużo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...