Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] na Allegro, E-Bay'u i in.

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Miałem ostatnio takie cudo w serwisie, zrobiliśmy małe zbiegowisko żeby pooglądać:P Manetka nie czterobiegowa tylko stary, poczciwy "SIS" z mikroindeksem. Musiałem oczywiście pamiątkowe foto strzelić:)

Napisano

co to za moda na odwrotnie montowane widelce

może ktoś ma sentyment do boostera hamulca :wub:

edit: hehe nie zwróciłem uwagi na datę posta netta1987 :icon_mrgreen:

Napisano

Jeśli dał za to 3,800 zł to ktoś zrobił z nim interes życia :blink:

Hamulce-Shimano Deore + Moduły siły chamowania Shimano

Czyli hamując możesz regulować bycie chamem, niezły patent :)

Napisano

W opisie aukcji ma słowo ,,Firmowa'' Sam nie wiem czy chodzi o firmowe rzeczy ktore sprzedaje, czy o firmową wyprzedaż i to i to nie ma sensu :teehee:

Sam opis aukcji po prostu miażdży, ,,renomowanych firm'' , ,,w stanie bardzo dobrym'' , ,,SPRZEDAWANE CZĘŚCI SĄ OPISANE ORAZ REAL FOTO KTÓRYMI PROSZĘ SIĘ WZOROWAĆ KUPUJĄC PRZEDMIOT'' no comment...

Napisano

Tamten koleś od "pżerzótki" to jakiś paser. Makro kesza rozłożył na części i próbuje opchnąć, pełno badziewnych telefonów, w tym "nie sprawdzone"..

Napisano

Oj tam. Czepiasz się ;). Może są tak firmowe, że dodali gratis (np na wypadek gdyby się jeden komplet rozpadł lub np do koła zapasowego :P; więcej głupich usprawiedliwień nie umiem znaleźć). Ewentualnie to jest po prostu komplet do rikszy :D.

Makker ja znalazłem jeszcze jeden kwiatek; w danych technicznych jest napisane Manetki ST-EF50 a na zdjęciach nie widzę klamko manetech tylko zupełnie co innego :).

Napisano

"Jest wiele innych aukcji gdzie można kupić te same przedmioty czy też droższe czy też w dużo znacznie gorszym stanie..."

Leżę... :stupid:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...