Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 10

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wyczyściłem rower jeszcze dokładniej :o Gdy tylko przestanie padać jadę w teren :) Nie chcę być pesymistą ale chyba bd musiał jeszcze trochę poczekać.

Napisano

tylko 16km z rana w deszczu strugach;] a jutro to chyba będę rdze skrobał z napędu bo rower niestety w robocie został;/

Napisano

Dzisiaj zrobiłem sobie trening bo pogoda pozwalała na miarę wygodną jazdę. Był trochę cieplej i prawie nią padało (mżawka nie robiła zbyt dużego kłopotu). Przejechałem się do Zebrzydowic by obejrzeć, jak tam wygląda sytuacja. Masakra. Zrobiłem dzisiaj 40 km. Liczyłem na więcej. Zauważyłem jednak znaczny wzrost formy. W trakcie jazdy dopadł mnie pech. Złapałem gumę. Na szczęście jeden rowerzysta mnie podratował :( Właśnie wróciłem na chatę. Zaraz biorę się za łatanie dętki i mycie roweru. Ogólnie- nie jest źle ale mogło być o wiele lepiej.

Napisano

Pojechałem do sklepu z farbami po pigment. Kilometr w jedną stronę po ścieżce rowerowej.

Wracałem piechotką bo pękłem gumkę w tylnym kole.

A dwa miesiące ostrego FR wytrzymała. Nie rozumiem...

Napisano

Dzisiaj 25km po suchym asfalciku a nastepnie potaplałem się w błotku 10km. Kocham brudzić bika :)

• Mod Team
Napisano

52km z czego pierwsze 35-40km tak leniwie i bez entuzjazmu, że szkoda gadać. Wiatr sprawiał, że siadały nogi i głowa. W ogóle nie miałem ochoty kręcić, wręcz się zmuszałem. A jeszcze droga nierówna więc mnie wytrzęsło okropnie. Ale te ostatnie 15km... z wiatrem, po idealnie gładkim asfalcie zasuwałem jak wariat, aż powietrza brakowało. A już w mieście dopadłem ciężarówkę i przez kilka km ją goniłem, przekraczając momentami 60km/h.

Napisano

Dziś rano w Krakowie obudziło mnie słońce :) (coż za radość - jak dziecko w ostatni dziń szkoły :) )

Oczywiście standardowo rowerem do pracy.

Napisano

Miałem zamiar po powrocie rowerkiem z zakładu pracy...zjeść obiad i ruszyć w teren...ale ledwie co zdążyłem się przebrać na rower to już pogoda przemieniła się diametralnie w złym kierunku... :icon_mrgreen::thumbsup:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...