Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 10

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hmm co dziś robiłem?? śmigałem jak zwykle, trochę km z kolegami Zolo2 i M45, zgubiłem szprychę z przodu i w sumie wyszło dziś 75km:)pozdrower

aaa i pękło mi ponad 2kkm od stycznia:)

• Mod Team
Napisano

Deszcz się leje więc nici z jazdy. Kupiłem sobie koszyk na bidon Meridy. Na Allegro kłamią, że waży 33g, bo jest 36,4g, ze śrubami 40,5g. Śrubki które były do niego dołączone (4,1g) są połowę lżejsze od tych, które były w ramie fabrycznie (8g). I tak z 60g zrobiło się 40,5g :)

img6251p.th.jpg

Napisano

Ukręciłem skromne 9km (ale w mokrych warunkach) a potem umyłem mój rowerek. Trochę padało, a jeździć się mimo wszystko chciało, co poradzić :)

Napisano

Wytrzymasz do czasu wyjazdu? :D Nie wiem czy dałbym rade :)

do wyjazdu wytrzymałam, na swoje nieszczęście, bo wracaliśmy codzień z deski tak zmęczeni, że nie chciało się już czytać. ergo, zarówno BB jak i MR pozostają nieprzeczytane. a teraz nie mam czasu czytać, bo jeżdżę rowerem. i autem (po świeżo zrobionym prawku, pochwalę się, zdane za drugim podejściem)

i tak jeżdżę i jeżdżę... a nowy łańcuch mi tak przeskakuje, że chyba mnie szlag trafi.. nienawidzę zmian łańcucha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...