Skocz do zawartości

[WWW] Wasze strony internetowe

Logan85

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć :D

W tym temacie będziemy chwalić się swoimi stronami www (jak ktoś ma ;)) Bardzo jestem ciekaw ilu z Was ma swoją stronę (pewnie większość) oraz czy jest ona o rowerach, czy może o jakimś Waszym innym hobby ? Ja idę na pierwszy ogień w00t.gifwww.Naroweruch.one.pl luub jak alias padnie to www.lukasz_m.dami.pl . Witryna poświęcona jest (a raczej będzie, bo na razie demo, że tak powiem, ale ogólny charakter widać) relacją z wycieczek pieszych i rowerowych (sakwiarstwo rulez). Stronę prowadzi głównie moje Śłonećko, ja natomiast jestem od części technicznej. Zapraszam do dyskusji.

Napisano

Pierwszy adres którym chciałbym się pochwalić, to www.Java4Siemens.pl na którym jest już trzeci rok, i na którym od kilku miesięcy piastuję funkcję administratora. Forum jest o tematyce GSM. Główną tematyką są darmowe dodatki dla telefonów. Najnowsze gry Java, dzwonki, tapety i także filmy 3gp/mp4. Oczywiście download to nie jedyna tematyka forum. Można otrzymać pomoc w przypadku awarii komórki, podzielić się opiniami, otrzymać poradę itd.

Drugi adres to www.Philx.yoyo.pl. Jest to moja prywatna stronka, którą ostatnimi czasy trochę zaniedbałem, aczkolwiek zamierzam to nadrobić. Tematem strony jest wszystko. Trochę o telefonach, trochę (mało) o komputerach. Zamierzam jednak rozszerzyć te dwa tematy i dodać mały dział o rowerach, gdzie mógłbym naskrobać trochę opisów i porad.

Napisano

Nawet nie wiedziałem, że tam jest reklama ;) Zawsze używałem AdBlocka i nie sądziłem, że tak kiepsko jest ona usytuowana.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Witam! Zapraszam wszystkich Na http://www.DVBT-TV.PL - Forum Polskiej Naziemnej i Satelitarnej Telewizji Cyfrowej! Serdecznie Zapraszamy!

U nas:

- Świeże Newsy!

- Rozwiązujemy i opisujemy problemy ze sprzętem.

- Nadajniki i zasięgi.

- Dyskusje na temat odbioru i ustawienia oraz opis sprzętu dvb-t.

- Rozmowy na wszystkie tematy związane z DVB-T.

- Rozmowy na wszystkie tematy związane z Telewizją satelitarną, Cyfra+, Cyforwy polsat, N HDTV,i inne ...

- Miła Atmosfera!

- I wiele wiele więcej...!

poszukujemy ludzi chętnych do pomocy w rozkręceniu forum czyli reklamie i prostowaniu.

Prowadzimy wymiany linkami.... chętnych zapraszam na pw na forum do admina dvbt-tv.pl ....

==================================================

www.reklamy.alias.pl - Centrum Reklamowo - Webmasterskie ...

www.zagadkihistori.pl - Forum zagadkach i tajemnicach historii...

www.onlyfootball.u2.pl - Piłka nożna na najwyższym światowym poziomie ...

www.Elektronic.pl - forum elektroniczne ...

• 2 tygodnie później...
Napisano

Z racji, że to mój pierwszy post wypadałoby się przywitać - dzień dobry ;) a jeśli chodzi o stronkę internetową to www.asg.czechowice.pl

Pozdro szejset ;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...