Skocz do zawartości

Gary Fisher MTB Club !!!

Gość BikerFG

Rekomendowane odpowiedzi

Gość BikerFG
Napisano

bike juz zlozony ;)

10202155go.th.jpg

a ponizej bike ze swym straznikiem :P

10202185hs.th.jpg

Napisano

BikerFG, miałbym prośbe, jakbyś mógł powiedzieć jak się ta rama nazywa, wiem że jest ona w Marlin Disk użyta ale nigdzie nie mogę znaleśc, takiej ramy i jak mógłbyś napisac ile ona kosztuje . Jeszcze jedo co mnie ciekawi to czy ona ma mocowania na bagażnik, błotniki aby w razie czego można było się przygotowac i jechać w trasę dłuższą ponieważ w BikeBoard był test Marlin Diska i właśnie tamtem miał te mocowania, sama rama jak i rower Marlin Disk jest wypas i chciałbym se kupic to albo to w najbliższej przyszłości.

Z góry dzięki :!: :]

Gość BikerFG
Napisano

To ramka Gold Series Aluminium z geom. Genesis, identyczna jak w Tassajara. Ma mocowania na bagaznik, na blotnik tez w sumie. Wlasciwie ma wszystko co mi jest potrzebne. Na allegro nowa jest w cenie 649 zl (z suportem, sterami i sztyca podsiodlowa).

Wczesniej smigalem na nizszym modelu i bylem bardzo zadowolony, mysle, ze na nowej ramce bedzie rownie fajowo sie jezdzic, jak nie bardziej :D

Napisano

Proponuje ci cos nakleic w miejsca gdzie rama sie styka z pancerzami bo nawet sie nie obejzysz a juz beda pierwsze oznaki przetarcia

Gość BikerFG
Napisano

Proponuje ci cos nakleic w miejsca gdzie rama sie styka z pancerzami bo nawet sie nie obejzysz a juz beda pierwsze oznaki przetarcia

wiem, przerobilem to przy poprzedniej ramce, nowa juz oklejona :P ale dzieki za info.

Napisano

a co w tych miejscach naklejacie, bo szczerze powiem ze nawet sie nadtym nie zastanawiałem, a powinno to cos pomóc.

Napisano

ja wlasnie dzisiaj dostalem od GF nowy katalog i paredziesiat naklejek.

ale aby je nakleic na glowke ramy tam gdzie sie sciera, to

te naklejki sa za duze :/

ej, garyfisherowcy, moze zrobimy sobie wlasne, klubowe naklejki :blush:

Gość BikerFG
Napisano
ej, garyfisherowcy, moze zrobimy sobie wlasne, klubowe naklejki tongue.gif

czemu nie... :blush: w ogole jakis czas temu bylo cos o stronce i co.... moze odswiezymy temat ?

Napisano

Czesc,

nie wiecie czy gdzies na poludniu Polski (Slask/Krakow) lub w centrum (Lodz) jest dostepny jeszcze GF Advance 19'?

Wielkie dzieki za info

Gość BikerFG
Napisano

Siema. Moge dołączyć do klubu? Śmigałem na GF Tassajarze a teraz śmigam na GF Cake 1 DLX. Mam dobre wyniki moim bikiem. :-]

Biker_Maras, najpierw musisz pochwalic sie pucharami :D

(sprzetu zazdroszcze)

Witaj w klubie :twisted:

Mi też sie podoba. ;)

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83801092

Hmm hmm hmm. Ktos chętny na mojego Marlina?

To ta sama ramka co w Marlinie, tylko inne malowanie :)

Napisano

Niektóre z osiągnięć: 4 Miejsce w III Edycji Maratonu Gryfa Pomorskiego, LBM Przesieka 143, Sulechów XC 3 Miejsce, Krosno 1 Miejsce. itd.

Nazwę dla teamu proponuje " Gary Fisher MTB Team " jeśli jeszcze nie zajęta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...