Skocz do zawartości

Gary Fisher MTB Club !!!

Gość BikerFG

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Jezdzi ktoś z was na GF Wahoo? Opłaca się go kupować?

Waham się między nim a Author Kinetic.

Ale na 80% biore GFa więc szykujcie mi jakąś ciepłą posadke w klubie. :lol: :lol:

Napisano

ja jestem za stronka jak najbardziej, moge pomoc, w sumie do tej pory paralem sie w html... do php sie przymierzalem i nadal przymierzam.

idzie zima, dlugie wieczorki, mozna myslec o stronce :)

Pozdr.

[ Dodano: 2005-10-20, 19:01 ]

chodzi o logo czy tez baner ? jaki wymiar tego ma byc ?

Napisano

wow widze ze pomysl niezle chwycil :P ok ok to na razie takie wstepne klepanie ( w sumie tylko sonda) i wyglad stronki, zaraz jeszcze poprzerabiam jakiegos skina zeby inny wyglad mozna bylo dac. Logo na razie zrobilem w paincie tak na szybko bo mam kuuupe innej roboty :) jak ktos zna php to bylby bardzo pomocny bo niby nie trzeba znac do mambo php ale jak sie zna to wszytsko staje sie tak jakby prostsze :P jak sie nikt nei znajdzie to jakos sie z tym przemecze tylko w weekend dopiero :/ tu na razie jest link

http://pcservices.d6.pl/index.php

dajcie znac co do kolorystyki itp (zaraz zrobie jesczez jakis jasniejszy tak zeby bylo do wyboru, zalogowani uzytkownicy beda sobie mogli zmieniac :P Bede szukal jakichs skinow i przerabial (bo na napisanie wlasnego to znowu php sie kłania :/ kurde czlowiek teraz żałuje ze na zejęcia nie chodził :/ )

[ Dodano: 2005-10-20, 21:41 ]

PS papanf logo jest spoko :P tylko dużo waży :/ a jak je zmniejszałem to mi starsznie na jakości straciło :/ jak byś robił to takie 646 na 111 pikseli (to do czarnego schematu kolorystycznego)

Napisano

Papanf na tym zdjęciu brakuje tylko roweru. :-P

Pomysł odpowiedni. Dodaje do ulubionych. W ankiecie to na razie tylko mój Marlinek. Głosowac Marlinkowcy głosować :)

Napisano

no to giciarsko... bede myslal nad jakims banerkiem :)

tylko chyba nie moze byc tak perfidnie, zeby byly takie bezposrednie odnosniki do innych stron..... :eek:

Napisano

hm BikerGF z tymi odnosnikami to masz racje :/ zastanowie sie i cos sie pozmienia:) na razie to taki tylko szkielet, im wiecej pomyslow i wskazowek tym lepiej :) wiec piszcie piszcie jakie macie pomysly to sie je wprowadzi w zycie :P

[ Dodano: 2005-10-22, 11:47 ]

ups sorka :oops: BikerFG mialo byc :P

Napisano

wreszcie:D

wreszcie mam moj rowerek w domu, wiec chcialbym sie do Was zapisac 8) :P rowerek to gary hkek

p.s. jesli chodzi o strone to moge pomoc. znam troche html'a itp.

Napisano

Kupiłem sobie ramkę 19", na postawie kilku m przejechanych w sklepie. Teraz boję sie, że może być za duża... Czy 19" jest git?

Aha, mam 184 cm wzrostu :P.

Napisano

Ja jestem podobnego wzrostu, a jeżdzę na ramie ramę 19,5''. Kupując ją, sprzedawca zapewnieł ze bedzię ona odpowiednia dla i rzeczywiście jest w sam raz. Jak staniesz mojąc rower pomiędzy nogami i masz rame min 10cm od krocza to jest wszytko w porządku :P Byle żeby wygodnie się jezdziło!

Napisano

Dychy to chyba nie ma, ale dłoń wchodzi, a przednie koło na jakieś 15 cm podniosę... Tylko, że ludzie piszą, że ze względu na geometrię i długą rurę powinno się kupować mniejsze.

Napisano

ja tez mam geometroie genesis i az 21" :!: i jezdzi mi sie wygodnie, takze w terenie. wiem ze zaraz mnie zjedziecie ze za duza rame kupilem :P ale mi pasuje. chyba mam nieproporcjonalnie dlugie nogi.

przymierzalem sie do 19'' i byla ok, ale tylko na maksymalnie wysuniętej sztycy. oczywiscie mozna bylo kupic dluzsza sztyce, jednak balem sie ze kiedys ją wygnę.

i jeszcze jeden argument: kiedy jezdzilem jeszcze na za malej ramie i lancuch przeskakiwal za kazdym razem udezalem kolanem w kiere. to nie bylo przyjemne...

nie wiem czy wiecie: 19-ke i 21-ke na dlugosc roznia tylko 2 cm! a te dwa cale(ok.5 cm) sa w rurze, tej od sztycy (nie znam fachowej nazwy :) )

Napisano

witam

ma(j)ster - ja też mam rower GF z genesis i podobne odczucia - 184 cm wzrostu

i ramkę 21' - tak, że nie jesteś sam - przymierzałem 19' z mocno wyciągniętą sztycą

i mi nie pasiło; 21' jest w sam raz dla mnie;

a-ha nóg nie mam nieproporcjonalnie długich niestety :-) za to sztyce już mocno wyciągnąłem

Napisano

Przepraszam, ale poprzednio wysłałem przed zalogowaniem się, więc jeśli to mozliwe prosze o skasowanie wpisu jako gość.

I ja proszę o klubu dołączenie.

Jeżdzę na złozontm przed 2 miesiącami GF Kaitai. Tutaj zamieściłem zdjęcie. A że rower odbiega od fabrycznegej specyfikacji tutaj znajdziecie szczegóły.

Kuba

Gość BikerFG
Napisano
A że rower odbiega od fabrycznegej specyfikacji tutaj znajdziecie szczegóły

witam

super sprzecik (widac razcej bez zadnych kompromisow) ! :P w sumie moj tez odbiega od fabrycznej furki (czyli seryjnej specyfikacji) i to konkretnie :D

• 2 tygodnie później...
Napisano

No to mam wiadomosc dla posiadaczy Marlinow Disc ktorzy sa ciekawi wagi swoich maszynek.

Waga po wyjezdzie ze sklepu ok 14100g. Dlatego ok bo zapomnialem zwazyc linki i pancerze hamuclow to podnioslem troche ich wage i dodalem. Nie dodalem tez wagi tych zip`ow ktore podtrzymuja pancerz hamulca tylnego przy ramie :roll: Wyszlo 14117g.

A waga mojego roweru po modyfikacjach (licznik,koszyk na bidon,pedaly Shimano PD-M520 i 1 detka Continental) wynosi:

14150g

Mocno sie zaskoczylem ze az tyle wyszlo. No to teraz priorytetem bedzie zejscie ponizej 14kg - to nie bedzie zbyt trudne :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...