pwe Napisano 19 Października 2005 Napisano 19 Października 2005 jak by trzeba było coś tego to pomóc można, flashem sie troche bawiło kieds :wink:
Malcik_Ente Napisano 20 Października 2005 Napisano 20 Października 2005 łoki to zrobimy cosik na próbe na razie wrzucilem na serva instalke mambo jutro wieczorkiem zainstaluje jak znajde czas jak byscie byli w stanie to malnijcie jakies logo
papanf Napisano 20 Października 2005 Napisano 20 Października 2005 po prostu logo ,tak ? logo bylbym w stanie wykonac, ale jakis bannerow itd juz nie
trroy Napisano 20 Października 2005 Napisano 20 Października 2005 Witam. Jezdzi ktoś z was na GF Wahoo? Opłaca się go kupować? Waham się między nim a Author Kinetic. Ale na 80% biore GFa więc szykujcie mi jakąś ciepłą posadke w klubie. :lol: :lol:
papanf Napisano 20 Października 2005 Napisano 20 Października 2005 oczywiscie ze Wahoo ....a jakze inaczej posadka bedzie ja za moment dam projekt logo www na image shock....pewnie sie nie spodoba, ale coz zawsze cos [ Dodano: 2005-10-20, 18:42 ] http://img439.imageshack.us/my.php?image=g...mtbclun64mh.jpg oto logo ....jak sie nie podoba, pisac bez owijania w bawelne
Gość BikerFG Napisano 20 Października 2005 Napisano 20 Października 2005 ja jestem za stronka jak najbardziej, moge pomoc, w sumie do tej pory paralem sie w html... do php sie przymierzalem i nadal przymierzam. idzie zima, dlugie wieczorki, mozna myslec o stronce Pozdr. [ Dodano: 2005-10-20, 19:01 ] chodzi o logo czy tez baner ? jaki wymiar tego ma byc ?
MIC Napisano 20 Października 2005 Napisano 20 Października 2005 Jak na poczatek niezle papanf, ale tlo wydaje mi sie ze inne bylo by lepsze. Moze jakies rowerki czy cus :roll:
papanf Napisano 20 Października 2005 Napisano 20 Października 2005 byc moze, ale nie mam za duzo fotek z rowerami :/ najwyzej jak koledzy na hopie lataja :/ a tlo tak mi sie skojarzylo z xc ...
Malcik_Ente Napisano 20 Października 2005 Napisano 20 Października 2005 wow widze ze pomysl niezle chwycil ok ok to na razie takie wstepne klepanie ( w sumie tylko sonda) i wyglad stronki, zaraz jeszcze poprzerabiam jakiegos skina zeby inny wyglad mozna bylo dac. Logo na razie zrobilem w paincie tak na szybko bo mam kuuupe innej roboty jak ktos zna php to bylby bardzo pomocny bo niby nie trzeba znac do mambo php ale jak sie zna to wszytsko staje sie tak jakby prostsze jak sie nikt nei znajdzie to jakos sie z tym przemecze tylko w weekend dopiero :/ tu na razie jest link http://pcservices.d6.pl/index.php dajcie znac co do kolorystyki itp (zaraz zrobie jesczez jakis jasniejszy tak zeby bylo do wyboru, zalogowani uzytkownicy beda sobie mogli zmieniac Bede szukal jakichs skinow i przerabial (bo na napisanie wlasnego to znowu php sie kłania :/ kurde czlowiek teraz żałuje ze na zejęcia nie chodził :/ ) [ Dodano: 2005-10-20, 21:41 ] PS papanf logo jest spoko tylko dużo waży :/ a jak je zmniejszałem to mi starsznie na jakości straciło :/ jak byś robił to takie 646 na 111 pikseli (to do czarnego schematu kolorystycznego)
muzycom Napisano 21 Października 2005 Napisano 21 Października 2005 Papanf na tym zdjęciu brakuje tylko roweru. :-P Pomysł odpowiedni. Dodaje do ulubionych. W ankiecie to na razie tylko mój Marlinek. Głosowac Marlinkowcy głosować
Gość BikerFG Napisano 21 Października 2005 Napisano 21 Października 2005 no to giciarsko... bede myslal nad jakims banerkiem tylko chyba nie moze byc tak perfidnie, zeby byly takie bezposrednie odnosniki do innych stron..... :eek:
Malcik_Ente Napisano 22 Października 2005 Napisano 22 Października 2005 hm BikerGF z tymi odnosnikami to masz racje :/ zastanowie sie i cos sie pozmienia:) na razie to taki tylko szkielet, im wiecej pomyslow i wskazowek tym lepiej wiec piszcie piszcie jakie macie pomysly to sie je wprowadzi w zycie [ Dodano: 2005-10-22, 11:47 ] ups sorka :oops: BikerFG mialo byc
majster Napisano 23 Października 2005 Napisano 23 Października 2005 wreszcie wreszcie mam moj rowerek w domu, wiec chcialbym sie do Was zapisac 8) rowerek to gary hkek p.s. jesli chodzi o strone to moge pomoc. znam troche html'a itp.
radosuaf Napisano 29 Października 2005 Napisano 29 Października 2005 Hmmm... Ja dzisiaj kupiłem Tassajarę, więc wypada na to, że też dołączyłem do klubu .
radosuaf Napisano 29 Października 2005 Napisano 29 Października 2005 Kupiłem sobie ramkę 19", na postawie kilku m przejechanych w sklepie. Teraz boję sie, że może być za duża... Czy 19" jest git? Aha, mam 184 cm wzrostu .
MIC Napisano 29 Października 2005 Napisano 29 Października 2005 Dobra bedzie lub tylko odrobine za duza - raczej tego nie odczujesz :-D
Ka$a Napisano 29 Października 2005 Napisano 29 Października 2005 Ja jestem podobnego wzrostu, a jeżdzę na ramie ramę 19,5''. Kupując ją, sprzedawca zapewnieł ze bedzię ona odpowiednia dla i rzeczywiście jest w sam raz. Jak staniesz mojąc rower pomiędzy nogami i masz rame min 10cm od krocza to jest wszytko w porządku Byle żeby wygodnie się jezdziło!
radosuaf Napisano 29 Października 2005 Napisano 29 Października 2005 Dychy to chyba nie ma, ale dłoń wchodzi, a przednie koło na jakieś 15 cm podniosę... Tylko, że ludzie piszą, że ze względu na geometrię i długą rurę powinno się kupować mniejsze.
majster Napisano 30 Października 2005 Napisano 30 Października 2005 ja tez mam geometroie genesis i az 21" :!: i jezdzi mi sie wygodnie, takze w terenie. wiem ze zaraz mnie zjedziecie ze za duza rame kupilem ale mi pasuje. chyba mam nieproporcjonalnie dlugie nogi. przymierzalem sie do 19'' i byla ok, ale tylko na maksymalnie wysuniętej sztycy. oczywiscie mozna bylo kupic dluzsza sztyce, jednak balem sie ze kiedys ją wygnę. i jeszcze jeden argument: kiedy jezdzilem jeszcze na za malej ramie i lancuch przeskakiwal za kazdym razem udezalem kolanem w kiere. to nie bylo przyjemne... nie wiem czy wiecie: 19-ke i 21-ke na dlugosc roznia tylko 2 cm! a te dwa cale(ok.5 cm) sa w rurze, tej od sztycy (nie znam fachowej nazwy )
Gość Anonymous Napisano 30 Października 2005 Napisano 30 Października 2005 witam ma(j)ster - ja też mam rower GF z genesis i podobne odczucia - 184 cm wzrostu i ramkę 21' - tak, że nie jesteś sam - przymierzałem 19' z mocno wyciągniętą sztycą i mi nie pasiło; 21' jest w sam raz dla mnie; a-ha nóg nie mam nieproporcjonalnie długich niestety :-) za to sztyce już mocno wyciągnąłem
jaimz Napisano 2 Listopada 2005 Napisano 2 Listopada 2005 Przepraszam, ale poprzednio wysłałem przed zalogowaniem się, więc jeśli to mozliwe prosze o skasowanie wpisu jako gość. I ja proszę o klubu dołączenie. Jeżdzę na złozontm przed 2 miesiącami GF Kaitai. Tutaj zamieściłem zdjęcie. A że rower odbiega od fabrycznegej specyfikacji tutaj znajdziecie szczegóły. Kuba
Gość BikerFG Napisano 2 Listopada 2005 Napisano 2 Listopada 2005 A że rower odbiega od fabrycznegej specyfikacji tutaj znajdziecie szczegóły witam super sprzecik (widac razcej bez zadnych kompromisow) ! w sumie moj tez odbiega od fabrycznej furki (czyli seryjnej specyfikacji) i to konkretnie
MIC Napisano 13 Listopada 2005 Napisano 13 Listopada 2005 No to mam wiadomosc dla posiadaczy Marlinow Disc ktorzy sa ciekawi wagi swoich maszynek. Waga po wyjezdzie ze sklepu ok 14100g. Dlatego ok bo zapomnialem zwazyc linki i pancerze hamuclow to podnioslem troche ich wage i dodalem. Nie dodalem tez wagi tych zip`ow ktore podtrzymuja pancerz hamulca tylnego przy ramie :roll: Wyszlo 14117g. A waga mojego roweru po modyfikacjach (licznik,koszyk na bidon,pedaly Shimano PD-M520 i 1 detka Continental) wynosi: 14150g Mocno sie zaskoczylem ze az tyle wyszlo. No to teraz priorytetem bedzie zejscie ponizej 14kg - to nie bedzie zbyt trudne
muzycom Napisano 13 Listopada 2005 Napisano 13 Listopada 2005 Ciekawe ile mój Marlinek waży. Tak na oko ile może ważyć to "Disc" w nazwie modelu?? :lol:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.