Gość BikerFG Napisano 3 Października 2005 Napisano 3 Października 2005 ja mam Elite (na 2006r.) ale juz z tlumieniem TPC, nie wiem jak to jest z wersjami (oem) sciaganymi z rowerkow. dzieki za namiary na suport oblukam co i jak
papanf Napisano 4 Października 2005 Napisano 4 Października 2005 ja mam elite 2005 w tassajarze i waze 65 kg ,regulacje mam jak najmieksza i sie ledwo pode mna ugina, takze nie wiem skad opinie ze raczej pod malo wazace osoby. kolega -100kg zywej wagi rowniez nie ugial go nawet dp 3/4 pozdrawiam
Gość BikerFG Napisano 5 Października 2005 Napisano 5 Października 2005 papanf, bo jakos takie mam odczucia przesiadajac sie z Suntour'a mysle, ze dobicie Axel'a dla wagi ciezszej nie jest problemem, ale moge sie mylic.
Ka$a Napisano 7 Października 2005 Napisano 7 Października 2005 Hej, niedawno kupilem mój pierwszy "poważny" rower GARY FISHER TARPON cena 999zł . Czy sadzicie ze dobrze wybralem czy za ta cene moglbym kupic cos lepszego?
majster Napisano 7 Października 2005 Napisano 7 Października 2005 na pewno lepszy wybor niz wypasiony full z supermarketu 8) milego jezdzenia
krzysiek29 Napisano 7 Października 2005 Napisano 7 Października 2005 Hej, niedawno kupilem mój pierwszy "poważny" rower GARY FISHER TARPON cena 999zł . Czy sadzicie ze dobrze wybralem czy za ta cene moglbym kupic cos lepszego? według mnie za ta cene bardzo dobry wybór,podwarunkiem ,ze jezdzisz tylko asfalt eventualnie polna droga
Gość BikerFG Napisano 7 Października 2005 Napisano 7 Października 2005 Kod: BB-LP28 73 BC137x24 no i ja mam dokladnie taki tyle, ze on pasowal mi pod korbe Suntour, teraz pod Shimano Alivio os jest w nim za dluga - przednia przerzutka ma problem z obsluga najwiekszej zebatki w korbie.
pwe Napisano 8 Października 2005 Napisano 8 Października 2005 BikerFG, a może to wina przerzutki? może jakaś niedomagająca
Gość BikerFG Napisano 9 Października 2005 Napisano 9 Października 2005 nie (tez tak na poczatku pomyslalem)...jednak zebatki korby alivio sa o 7 mm bardziej oddalone od rury podsiodlowej i widelca niz te z Suntour (alivio ma od wew. strony wypust, z tego bierze sie roznica), szukam suportu z krotsza osia... walcze z tym 4-ty dzien, mam nadzieje, ze za kilka dni w koncu bedzie u mnie wszystko chodzilo jak ta lala.... bo cierpliwosc mi powoli sie konczy :evil: , ale walcze. Czyli przy wymianie korby na inna, trzeba zawsze brac pod uwage dlugosc osi w suporcie. co do przedniej przerzutki, to koles w sklepie mi powiedzial, ze mam nietypowke ja uslyszal, ze grubosc rury podsiodlowej u mnie wynosi 36 mm z hakiem..... cos mi sie zabardzo nie chce wierzyc w ta gadke.
Bomb_A Napisano 12 Października 2005 Napisano 12 Października 2005 Niestety ale muszę się wypisać z tak elitarnego klubu gdyż zmieniłem ramę (co było spowodowane zmianą stylu jazdy) a więc moja ramka GF jest już sprzedana a kupiłem Krossa Signa
papanf Napisano 12 Października 2005 Napisano 12 Października 2005 z allegro rame kupowales ?? czy caly rower ?
Bomb_A Napisano 12 Października 2005 Napisano 12 Października 2005 sama rama mam fotke w podpisie rower jeszcze nie zlozny bo nie mam chwilowo kasy na mostek i kiere chcialem kupic Supoer Moto Pro i MUTHA HUCKA ale wiadomo troche kosztują
Gość BikerFG Napisano 12 Października 2005 Napisano 12 Października 2005 Niestety ale muszę się wypisać z tak elitarnego klubu gdyż zmieniłem ramę (co było spowodowane zmianą stylu jazdy) a więc moja ramka GF jest już sprzedana a kupiłem Krossa Signa ile za ramke dostales jak mozna spytac ?
krzysiek29 Napisano 12 Października 2005 Napisano 12 Października 2005 Bomb_A napisał/a:Niestety ale muszę się wypisać z tak elitarnego klubu gdyż zmieniłem ramę (co było spowodowane zmianą stylu jazdy) a więc moja ramka GF jest już sprzedana a kupiłem Krossa Signa ile za ramke dostales jak mozna spytac ? tez jestem ciekawy ja mam wahoo`05 duze sa roznice miedzy wahoo z 2004 a 2005?? :niach:
Bomb_A Napisano 12 Października 2005 Napisano 12 Października 2005 za rame ze sterami rozwalonymi suportem tez rozwalonym ;P kierownica z karbonu (amoeba) i mostek dostalem 350 ale moglem dostac ponad 400 spokojnie tylko ze mi byla potrzebna kasa bo ramy krossa sie konczyly a sama rama uzywana ze sterami i suportem mysle ze 300 spokojnie zalezy czy bardzo porysowana
Jastrzomb Napisano 13 Października 2005 Napisano 13 Października 2005 duze sa roznice miedzy wahoo z 2004 a 2005?? :niach: Jesli pamiec mnie nie myli to wahoo z 2004 nie miala geometrii genesis, wiec jak dla mnie bylby to duza roznica
Bomb_A Napisano 13 Października 2005 Napisano 13 Października 2005 Tak różnica jest spora w geometrii a i inne są rury z których jest zbudowana rama mają inny przekrój
darecki44 Napisano 18 Października 2005 Napisano 18 Października 2005 hehe dzisiaj dolaczylem do szczesliwych posiadaczy GF, pozdro od razu dla wszystkich Mój rower to GF Marlin disc rowerem jezdzilem przez kilka godzin i oto moje wrazenia: 1. Rower jest poprostu zaj......ty 2. Swietne prowadzenie (genesis jest super) 3. Waga 13 kg z tarczami 4. Niezamienie na zaden inny chyba ze tez GF
MIC Napisano 19 Października 2005 Napisano 19 Października 2005 3. Waga 13 kg z tarczami Ja myslalem ze 14kg. moze moja waga lazienkowa cos przekreca albo co :wink:
papanf Napisano 19 Października 2005 Napisano 19 Października 2005 mi sie nijak nie duaje zwazyc mojego tassa disc...moze ktos sie orientuje jaka to waga? [ Dodano: 2005-10-19, 15:56 ] a moze by tak zalozyc www posiadaczy GF ?? co Wy na to ? :twisted: :twisted:
Malcik_Ente Napisano 19 Października 2005 Napisano 19 Października 2005 Hmm pomysł całkiem całkiem ja mam firme i swoj serwerek mozna by na tym postawić jakies mambo albo joomle i tylko dostosować dla mniej wtajemniczonych podaje linka jak by to mniej wiecej wygladalo http://www.pcservices.d6.pl/index.php oczywiscie grafike, czcionke itd sie dostosuje jak cos to jestem otwarty na propose [ Dodano: 2005-10-19, 19:10 ] popodsyłajcie jakies pomysly na maila albo PW mambo albo joomle to sa gotowe szablony wystarczy tylko obrobic, w jakis weekend jak bede mial czas to bez problemu bym to zrobil tylko poczekam jeszcze czy pomysl chwyci (zebym nie robil niepotrzebnie) jak ktos ma jakis inny pomysl to dajcie znac
papanf Napisano 19 Października 2005 Napisano 19 Października 2005 ja moglbym w sumie graficzki zrobic... PS i jazda tylko ostrzegam : mam chore pomysly nie wiem z dzialow to by bylo : uzytkownicy nasze maszyny linki jakies opis moze ksiega gosci trasy itd moze jakis zlot bysmy urzadzili ?
Malcik_Ente Napisano 19 Października 2005 Napisano 19 Października 2005 znacyz z grafiki to tylko jakis banerek czy logo by trza zrobic ( ja totalnie nie mam zaciecia artystycznego ) a reszte to sie skina poprostu wgrywa i jest cala szata graficzna taka jak nam sie spodoba aha no i ze zdjeciami to tak kurka ostroznie trza bedzie bo mam tylko 100 MB :/ ale powiedzmy ze jestem w stanie ok 50 MB na ta stronke przeznaczyc wiec kilka fajnych fot mozna bedzie powgrywac a reszte to sie linki poda do juz istniejacych (np w galerii tutaj) tylko czekamy na jakis szerszy odzew, i jak cos to zabieram sie za to w weekendzik
muzycom Napisano 19 Października 2005 Napisano 19 Października 2005 Pomysł odpowiedni. W pełni popieram
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.