muzycom Napisano 19 Września 2005 Napisano 19 Września 2005 muzycom, źle nie zrobileś ale kasa (700zł) w sumie na drodze nie leży. Podziel to przez 10 rat, to niebedzie tak strasznie ;-)
Malcik_Ente Napisano 23 Września 2005 Napisano 23 Września 2005 Dopisuje sie do klubu:) Wlasnie dzisiaj zostalem szczesliwym posiadaczem Garego Advance w Krakowie mozna jeszcze je kupic z raa 19,5 cala tylko w Windsporcie (w zadnym innym sklepie gdzie dzwonilem to juz ich nie bylo) jedyne zmiany jakie wprowadzilem (znaczy w sklepie mi zmienili;) to pzrerzutka z przodu z tego altusa na alivio i hample mi zmienili na sramy5 zamiast tych tektro (avidy sd5 niestaty nie mieli:( ) pedaly na razie zostana te co sa a jak im sie cos stanie to sie pomysli o spd ale z tego co czytalem wasze wypowiedzi to na taka jazde jak ja prowadze to jeszcze mi wystarcza na jakis czas mostka na razie nie zmieniam i kiera tez niech sobie bedzie zgieta a no i rogi sobie jeszcze czarne doczepilem jak tylko wylecze noge to go objezdze i napisze wrazenia niby mam lezec z noga w łóżku i sie kurowac ale jak tylko kolano jest sprawne to sie da pedalowac wiec...nie moglem sie powstrzymac zeby nim nie wrocic ze sklepu (w sumie mam niedaleko) to pierwsze wrazenie jest...eh zreszta co wam bede mowil jak sie ktos przesiadzie (tak jak ja) z makrokesza na takie cudo to wie co czulem dzieki za rady co do roweru i pewnie jeszcze was pomecze jak bede mial jakies pytania
Gość BikerFG Napisano 23 Września 2005 Napisano 23 Września 2005 Malcik_Ente, apropos PW to sorry, zupelnie wyleciala mi ona z glowy :roll: ale wybor wg mnie dobry
Malcik_Ente Napisano 25 Września 2005 Napisano 25 Września 2005 Spoko nie am sprawy z tych co mi odpisali to i tak kazdy podpowiadal co innego author basic, unibike evolution, merida kalahari 580 itd ale z tego co poczytalem wnikliwiej na forum to Gary mi sie spodobal najbardziej a tak przy okazji to mam pytanie czy da sie jakos zrobic zeby ten amor capa byl twardszy ? bo waze prawie 90kg i nie jezdzilem nigdy z amorem i tak sie zastanawiam czy jak bede z jezdzlal z czegos i mi kolko wladnie w jakas dziurke to czy sie ten amor za bardzo pode mna nie ugnie i czy nie bedzie lotu swobodnego przez kierownice ??
Gość Anonymous Napisano 25 Września 2005 Napisano 25 Września 2005 Jak już jest klub Garego to może ktoś z was sie orientuje ile waży rama GF Zigurat 2005 rozmiar 19
Gość BikerFG Napisano 25 Września 2005 Napisano 25 Września 2005 z utwardzeniem RST Capa bedzie ciezko, przez kiere nie wylecisz, ale przy Twojej wadze czesto na pewno bedziesz go dobijal.
papanf Napisano 25 Września 2005 Napisano 25 Września 2005 czy ktos oze iwe ile wazy GF tassajara?? nigdzie nie moge sie doszukac :/
Malcik_Ente Napisano 25 Września 2005 Napisano 25 Września 2005 Widzialem tu gdzies na forum fajny spos na sprawdzenie tego wchodzisz na wage (taka zwykla domowa) razem ze swoim bikiem a potem wchodzisz na nia sam bez roweru , dokonujesz prostego dzialania arytmetycznego (odejmowanie ;P ) i Ci wychodzi waga Tojej maszyny zdokladnoscia do 0,5 kg try it
Gość BikerFG Napisano 25 Września 2005 Napisano 25 Września 2005 mozna jeszcze sprobowac na poczcie zwazyc rowerek, nawet pod pretekstem jego wyslania :wink: poza tym taka wieksza wage widzialem tez u weteryniarza
Malcik_Ente Napisano 25 Września 2005 Napisano 25 Września 2005 hahahhahahahaha zaje**ty pomysl z tym weterynarzem kurde ze tez na to nie wpadlem mam psa takiego malego (a takie sa najbardziej dozarte bo sie boja wszystkeigo) i zawsze jak ide do wet i go musze zwarzyc to musze najpierw wejsc z nim na rekach na wage bo sie boi tej wagi jak cholera a potem sam wchodze i wet sobie odejmuje i mu wychodzi ile pies wazy,spytam nast razem kolesia czy mi z bikiem pozwoli wejsc
Gość BikerFG Napisano 25 Września 2005 Napisano 25 Września 2005 no ja tak skojarzylem akurat wage tamta, bo swojego jamnika waze tam za kazdym razem.
jurasek Napisano 26 Września 2005 Napisano 26 Września 2005 na zapleczach mięsnych sklepow mają wagi do ważenia dostaw jak masz jakiś stały zaprzyjaźniony sklep .....
Gość BikerFG Napisano 26 Września 2005 Napisano 26 Września 2005 na zapleczach mięsnych sklepow mają wagi do ważenia dostawjak masz jakiś stały zaprzyjaźniony sklep ..... jurasek, na zaplecze miesnego z rowerem ? :twisted:
muzycom Napisano 26 Września 2005 Napisano 26 Września 2005 http://www.fisherbikes.com/bikes/collection.asp Są nowe rowerki na 2006 rok http://www.jet.com.br/multibike/detalhes.a...dproduto=496230 A ja sobie sprawiłem torbę do mojego roweru na dentke i klucze
Krzema Napisano 26 Września 2005 Napisano 26 Września 2005 hmmm z tego co widze to nie duzo się zmieniło... tylko kolorki ram przeważnie...
majster Napisano 26 Września 2005 Napisano 26 Września 2005 z tego co widze to marlin disc zmienil nazwe na Piranha i jest malowany tak samo jak marlin '04 :-o wiem bo widzialem. no to juz postanowilem: biore albo tass disc '05 albo piranha '06 i od razu sie do was zapisze. pozdro a jednak cos zmienili: dali lepszego axela
Gość BikerFG Napisano 1 Października 2005 Napisano 1 Października 2005 orientuje sie ktos z Was jakie wymiary ma suport montowany do ramy Silver Series (np. taka rame mial Wahoo, Advance z 2004r.). (pilne qrde!) :eek:
papanf Napisano 2 Października 2005 Napisano 2 Października 2005 szczerze, to na 06 ,lekko przesadzili z kolorami sa takie......pedalskie :roll:
Kajman Napisano 2 Października 2005 Napisano 2 Października 2005 Niestety sensownych cen na rowery GF 2006 można jak co roku spodziewać się dopiero od lipca. Wcześniej będą (niektóre już są) z kosmosu i jeżeli potrzebujemy nowego bika wcześniej to lepiej rozejrzeć się w ofercie innych firm.
pwe Napisano 3 Października 2005 Napisano 3 Października 2005 BikerFG, niestety nie wiem, zadzwoń do Skiteamu a powiedz mi: Warto tego Elita kupić ? Kumpel(też Gary Fisher:) ) może za 375zł kupić wersje OEM nową z 2004 woku. Warto??? (od kolesia z Wawy z allegro) pod tarcze. Daj znać jak możesz
Gość BikerFG Napisano 3 Października 2005 Napisano 3 Października 2005 pwe, z Elite jestem na razie zadowolony, to jest jak powszechnie wiadomo amorek pod nizsza wage, generalnie to co zauwazylem w porownaniu do poprzedniego Suntour' XCP 75LO, podczas jazdy kolo raczej sporadycznie traci kontakt z nawierzchnia na drobnych i srednich nierownosciach, dzieki czemu rowerek pewnie i spokojnie sie prowadzi. Wiecej bede mogl cos napisac, jak troche pojezdze. co do suportu, to na dniach bede mial klucz do niego, wtedy go wykrece i dokladnie obmierze
MIC Napisano 3 Października 2005 Napisano 3 Października 2005 http://www.fisherbikes.com/bikes/collection.aspSą nowe rowerki na 2006 rok Mi sie okrutnie podobaja Cake`i choc Cake 3 i Cake 3 DLX maja conajmniej dziwne kolory ale inne pewnie tez sa.
pwe Napisano 3 Października 2005 Napisano 3 Października 2005 BikerFG, on ma teraz Judy TT zalane olejem. Chciał więcej wydać na amor ale chyba za 375 ten Elite to dobra cena, a on chce bez piwotów (w zime tarcze kupuje). Ty masz wersje BOX?? bo ten koles z allegro ma OEM - to tylko pudełkiem sie różni? ps ja mam jakiś suport w szafie (przejechane ma z 50km) - prawdopodobnie z jakiegopś GF (chyba Sugar 4+ z 2003/2004) więc przepisać mogę BB-LP28 73 BC137x24
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.