Skocz do zawartości

[rower] co byście chcieli dostać pod choinkę?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

a ja Drogi Miki chciałbym dostac to co mi akurat jest najbardziej potrzebne, a na co kasy tyle nie mam, czyli termoaktywna kurtke z przedluzanym tyłem ;] o nic wiecej nie prosze bo rower mi jeszcze jezdzi a jak bede chciał cos zmienic to sam zapracuje na to.

Napisano

Ja będę skromny i poproszę o Krossa Level A+ ;> A tak na serio to sobie uzbieram na 520stki i buty do tego :D

Napisano

A ja bym chciał w końcu rower który się psuje. Przynajmniej mógłbym sobie podłubać w wolnych chwilach :D

Tak na poważnie, to przydałyby się nowe klocki na przód, bo w końcu sobie krzywdę zrobię.

Napisano

Ja bym chciał dostać lepsze oświetlenie szczególnie z przodu, sakwy i fajny ubiór na rower i żeby jeszcze nie było tego mrozu. :rolleyes:

Napisano

W coś trzeba wierzyć i mieć nadzieję że przyjdzie i obdaruje nas ciekawym sprzętem. Jeśli chodzi o strój pani mikołajowej to jak najbardziej thumbsup.gif

Napisano

Ja wierzę na serio...że jest taki Święty:) niestety siedzi sobie w niebie i z rozdawaniem prezentów skończył 1600 lat temu:-))

Jak by istniał to chciałbym srs Epicona, hamulce juicy 5 albo slx i piasty pod nie mogą być shimano deore, gacie accent verano

• Mod Team
Napisano

Siodelko WTB Silverado , pedały Look Quartz, opony Maxxis Aspen ( których jeszcze nie ma w Polsce). Chciałem tłumik Absolute Plus do amorka, który ( tłumik) będzie ,ale niestety w styczniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...