Mod Team mrmorty Napisano 6 Marca 2011 Mod Team Napisano 6 Marca 2011 od razu gdy zaobserwujemy znaczącą poprawę
Mod Team michuuu Napisano 6 Marca 2011 Mod Team Napisano 6 Marca 2011 A mogę chociaż prosić o zlikwidowanie ostrzeżenia? Amnestia jest wydarzeniem na które wielu z nas czeka. "Czekajcie a będzie wam dane" , popularny cytat z największego wydawnictwa wszechczasów.
wiki163 Napisano 10 Czerwca 2011 Napisano 10 Czerwca 2011 Dodałem Grand Prix MTB Euroregion Silesia 2011.
Xefrus Napisano 9 Lipca 2011 Napisano 9 Lipca 2011 [#1047] Nie masz uprawnień by dodawać wydarzenia do tego kalendarza. Chciałem dodać I Grand Prix MTB Amatorów Międzyrzecz 2011, niestety wyskoczył mi taki komunikat. Za mało postów? Jeżeli tak to proszę kogoś o dodanie Strona organizatora -> www.rowerymiedzyrzecz.pl Z góry dziękuje.
Crazyk Napisano 9 Lipca 2011 Napisano 9 Lipca 2011 Ja używam tego: http://pro-cycling.org/index.php?kategoria=extra&pokaz=kalendarz_imprez_amatorskich&rodzaj=mtb
Mod Team Franio Napisano 9 Lipca 2011 Mod Team Napisano 9 Lipca 2011 mrmorty, edytowałem 2 maratony ŚLR, bo zmieniły się ich terminy.
totylkoja Napisano 11 Lipca 2011 Napisano 11 Lipca 2011 Przed nami drugi odcinek gry rowerowej ExCycle Warsaw. Tutaj krótka zajawka z tego, co wydarzyło się w ostatni weekend. http://oognet.pl/content/details/844
mszaty Napisano 4 Sierpnia 2011 Napisano 4 Sierpnia 2011 Jakas lipa z tym kalendarzem. Chcialem dodać wydarzenie zwykłe MTB Miedwie i nie moge bo nie mam uprawnień. Jakich uprawnień? To albo można dodawać albo nie można...
kilroy Napisano 4 Sierpnia 2011 Napisano 4 Sierpnia 2011 Maraton "Golubska-Starówka" zapowiadany na 3.IX został odwołany http://www.marmw86.webd.pl/
Mod Team mrmorty Napisano 4 Października 2011 Mod Team Napisano 4 Października 2011 Moi drodzy! Często piszecie w dziale Imprezy i Patronat Medialny o jakiejś imprezie a całkowicie zapominacie o tym że w tym celu został stworzony specjalny kalendarz imprez i co najważniejsze, każda zbliżająca się impreza jest wyświetlana na stronie głównej forum. Daje to szanse by informacja dotarła do szerszego grona zarówno jak i zarejestrowanych użytkowników tak i internautom którzy zaglądają tu by znaleźć tylko jedną konkretną informację. Każdy może uaktualniać nasz kalendarz wystarczy przeczytać krótką notkę z zasadami. edit: Jeśli jakaś impreza została odwołana lub został zmieniony jej termin, a widnieje w naszym kalendarzu imprez - bardzo proszę kliknąć przycisk "raportuj" i opisać problem. Pisałem wyżej o wyświetlaniu imprezy na stronie głównej forum - otóż wydarzenie jest już wyświetlane na dwa tygodnie przed imprezą - daje to szanse na dotarcie do szerszego grona kolarzy. Warto dodawać do kalendarza nawet te "mocno kameralne zawody/rajdy" - jest tutaj spore grono rowerzystów którym przeszkadza ta cała medialna otoczka i hałas który towarzyszy tym "płaskim" maratonom(wiadomo o jakie cykle chodzi). Ja np swojego czasu tą drogą dowiedziałem się o "Maratonach Kresowych" i choć impreza już nie jest tak "kameralna" jak kiedyś, to nadal ma w sobie to coś(np makaron ) i uwielbiam tam wracać.
neti88 Napisano 18 Kwietnia 2012 Napisano 18 Kwietnia 2012 Zawody sulęcin Witam wszystkich forumowiczów, ktoś byłby chętny na wyścig 22 kweitnia do sulęcina , kobiety pętla 21 km mężczyźni 42, oczywiście trzeba było by wyjechać wczesniej, ja jestem z Tychów , jeśli ktoś byłby chetny proszę o kontakt na maila neti88-88@tlen.pl wtedy umówimy się i dogadamy szczegóły:)Pozdrawiam
skorpion Napisano 26 Kwietnia 2012 Napisano 26 Kwietnia 2012 6 już edycja największej imprezy rowerowej na Górnym Śląsku - Silesia Cup MTB! Tegoroczna edycja odbędzie się 3.06, jak zwykle w WPKiW w Chorzowie .Szczegółowe informacje i zapisy online na http://www.silesiamtb.pl.
Kuba02021996 Napisano 15 Maja 2012 Napisano 15 Maja 2012 Czy ktoś z was wie o jakiś wyścigach szosowych na dolnym śląsku dla amatorów bez licencji? Jak tak to bardzo was proszę o podanie mi ich. Z góry dziękuję.
maciekpp Napisano 7 Czerwca 2012 Napisano 7 Czerwca 2012 Dodano: III pielgrzymka rowerowa z Koszalina do Częstochowy:) 07.07-14.07.2012
mamac Napisano 23 Sierpnia 2012 Napisano 23 Sierpnia 2012 W kalendarzu imprez przewidziano na dzień 25.08.2012 MTB Brodnicka Starówka , notabene właczona do cyklu Korona Północy. Otóż to przewidziano ale nie zrealizowano, w dniu 23.08.2012 impreza została odwołana - nawet dosyć wczesnie. Po kie licho człowiek organizuje sobie wolne, ustawia wszystko pod wyjazd aby na 2 dni przed imprezą zostać powiadomionym o jej odwołaniu. Piękne zachowanie. Ileż to krytyk było na organizację imprez przeprowadzonych , ciekawe czy będą krytyki na imprezy nie doprowadzone do realizacji. Pomór padł na organizatorów że ostatni żyjący dał wreszcie informację o jej odwołaniu? No sukces organizacyjny pierwsza klasa. Zgadzam się że można odwołac imprezę bo jej przeprowadzenie było niemożliwe ale nie na 2 dni przed startem . Dziękujemy organizatorowi za trzymanie nas w szachu
tomektka Napisano 9 Lutego 2013 Napisano 9 Lutego 2013 Może kogoś zainteresuje kalendarz imprez rowerowych na 2013 rok. https://sites.google.com/site/flyingbikers20/kalendarz-2012
mant3z Napisano 7 Marca 2013 Napisano 7 Marca 2013 dodany do zakładek:) Prosty, czytelny, rewelacyjny! Dziękuje, dodany do ulubionych!
asp891 Napisano 8 Marca 2013 Napisano 8 Marca 2013 W kalendarzu znalazłem błąd: GP MTB Euroregionu Silesia w Wodzisławiu jest 31 marca a nie 14 kwietnia
Laqss24 Napisano 8 Marca 2013 Napisano 8 Marca 2013 W kalendarzu jest mały błąd. Organizator MTB Marathonu zmienił miejscowości 18.05.2013 zamiast wpisanego Wałbrzycha jest Krynica zdrój, a 7.09.2013 impreza zamiast wpisanej Zawoji odbędzie się we Wałbrzychu.
Mod Team michuuu Napisano 29 Marca 2013 Mod Team Napisano 29 Marca 2013 Z Wielkopolski wypadają: Wągrowiec -miał być 24.03 z powodu pogody Gniezno - 07.04 mistrzostwa wlkp. xc z powodu pogody Gniezno - 26.05 Skoda Maraton Mtb z powodów organizacyjno-finansowych Odwołane a nie przeniesione, szkoda.
Lulus Napisano 21 Kwietnia 2013 Napisano 21 Kwietnia 2013 Witam dodałem informację o Jastrzębskich Rajdach Rowerowych - zapraszam http://www.forumrowerowe.org/calendar/event/782-jastrzębskie-rajdy-rowerowe-mała-czantoria/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.