Skocz do zawartości

[Zakupy] Ostatnio kupiony sprzęt związany z rowerami

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cztery czerwone śrubki probolta. Skromnie, ale wreszcie nie będzie się wlewać woda do ramy przez otwory do mocowania koszyków. Irytowało mnie to chlupanie w środku :)

Napisano

Nie kupiony, a dostany - Marzocchi Bomber MZ Supercomp. Żona kupiła mi go na 30 urodziny. Z biegiem czasu widzę, że to był naprawdę dobry wybór. Amortyzator też dobrze działa:)

Napisano

3. Klucze

Mógłbyś podać jakieś szczegółów nt. tego zestawu albo rzucić linkiem do sklepu, w którym go kupiłeś??

Napisano

Mógłbyś podać jakieś szczegółów nt. tego zestawu albo rzucić linkiem do sklepu, w którym go kupiłeś??

Tacx Pandora T4815

Klucza imbus: 2, 2,5, 3, 4, 5, 6, 8 mm, + / - śrubokręty

klucz Torx 25

Sześciokątny klucz Ring 8, 10, 15mm

klucz do szprych

2 lyzki do sciagania opon

Napisano

Malik az szkoda siodla do tego mocowania... jest wysoce nieprzyjazne pretom, byloby dobrze zastapic jakas lodeczka (carbonowa) o zdecydowanie wiekszym podparciu

Napisano

Malik az szkoda siodla do tego mocowania... jest wysoce nieprzyjazne pretom, byloby dobrze zastapic jakas lodeczka (carbonowa) o zdecydowanie wiekszym podparciu

mam znajomego ktory ma taki zestaw i jest ok. A gdzie profilaktycznie taka lodke carbonowa moge dostac?

Napisano

Rama dość mało znanej firmy Lakes, model FZX7009.

Kupowałem trochę w ciemno bo widziałem ją tylko na zdjęciach, znałem tylko rozmiar. Jednak gdy paczka już dotarła zostałem bardzo miło zaskoczony :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...