Skocz do zawartości

[ZLOT] II Ogólnokrajowy międzynarodowy ZLOT Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moi Drodzy... Przykro mi, ale mojej osoby również nie będzie :( albowiem na drodze ku szczęściu stanęła szaleńcza i nieokiełznana Mmmeszzzka!!! Gryzoń to tak zwyrodniały; nie zna litości - nie wie co to współczucie :o Mnie już nic nie pomoże. Nie podjadę z parkingu, nie obronię się przed oskarżeniami o przywłaszczenie siana forumowiczów... Żegnajcie. Na zawsze pozostaniecie w moim sercu. Z powagą odzwierciedlającą imię moje - piotrulek84 :thumbsup:

:bye2:

post-116097-1276151614,5_thumb.jpg

Napisano

Jakby ktoś jeszcze szukał głupszych :o powodów to informuje, że Piotrulek jest chory i właśnie jest na etapie zmiany lekarza :thumbsup:.

Piotr powiedz, że to żart bo ludzie są w stanie Ci uwierzyć :bye2:.

Pozdrawiam!

Napisano

Moi Drodzy... Przykro mi, ale mojej osoby również nie będzie :( albowiem na drodze ku szczęściu stanęła szaleńcza i nieokiełznana Mmmeszzzka!!! Gryzoń to tak zwyrodniały; nie zna litości - nie wie co to współczucie :o Mnie już nic nie pomoże. Nie podjadę z parkingu, nie obronię się przed oskarżeniami o przywłaszczenie siana forumowiczów... Żegnajcie. Na zawsze pozostaniecie w moim sercu. Z powagą odzwierciedlającą imię moje - piotrulek84 :bye2:

:bye2:

Jakby ktoś jeszcze szukał głupszych :P powodów to informuje, że Piotrulek jest chory i właśnie jest na etapie zmiany lekarza ;).

Piotr powiedz, że to żart bo ludzie są w stanie Ci uwierzyć :D.

Pozdrawiam!

A juz Rawicz 5 minut po tym poście został wycięty z mojej trasy :devil:piotrulek84 przejdzie nowatorską terapię leczniczą na II Zlocie, odechce mu się zartować w taki sposób

Piszecie o upale, a u mnie wczoraj ostrzał był :blink:

najpierw mały kaliber

Zdj%C4%99cie0067.jpg

później się zaczęło

Zdj%C4%99cie0069.jpg

oby nie spotkało nas coś takiego na trasie, bo kask może nie wystarczyć :rolleyes:

Napisano
:P Już wstałem i mówię - to był tylko głupi żart :) Taka mała parodia. Mam nadzieję, że Iwan się nie obrazi. Za karę się pewnie okaże że podjazd na schronisko to 450m w pionie po metrowych kamulcach. Daid - jak żyje gradu takiego nie widziałem. Wczoraj kolegów z firmy pozalewało (w Kostrzynie Wlkp). Porządki po zalaniu to nic dobrego. P.S. Wstążkę "ostatnie pożegnanie" robiłem sam :)
Napisano

Mam malutką prośbę, ktoś mógłby odsprzedać złotą spinkę SRAM? W mojej oraz sąsiedniej mieścinie już nie ma :-(

Napisano

Ja juz zatankowalem Fure :P

otworzylem drugie piwo.. i jeszcze nie wpakowalem roweru, betow itp do auta ;)

jutro o 3 pobudka :icon_confused:

Ziom co tak wczesnie? z Lubina o 3ej? chcesz otwierac schronisko? :P A3ka chyba da rade ;)

a wlacha.. o ktoorej jutro jakies wstepne podjezdzanko w grupie? (nie_do_schroniska)

Napisano

Ziom co tak wczesnie? z Lubina o 3ej? chcesz otwierac schronisko? ;) A3ka chyba da rade ;)

a wlacha.. o ktoorej jutro jakies wstepne podjezdzanko w grupie? (nie_do_schroniska)

o 5 mam byc u Marcina w Rawiczu :P dlatego tak wczesnie

podjezdzanko pod sklep po zaopatrzenie :icon_confused:

Napisano

Gdyby ktoś miał drugą lampkę na tył i wziął ze sobą, byłbym zobowiązany...za cholerę swojej nie mogę znaleźć.

ok, lampka spakowana, nawet baterie wymienione :icon_mrgreen: zglos sie jutro bo ja na pewno nie zapamietam nicka :D

Napisano

Cos się znajdzie n4k5. Od pamiętnego maratonu w Lesznie nie rozstaje się ze spinką i noszę ją w portfelu :icon_mrgreen:. Jak nikt nie będzie miał zapasu puszcze Ci swoją.

My jutro wylatujemy o 5 z Rawicza i liczę, że ok 6:30 wpadniemy na A4 we Wrocku. Pierwszy postój na 241km A4 a później po zjeździe w rejonie Katowic.

Jakby ktoś chciał dołączyć to mkniemy całą kawalkadą w tym niebieska kluska czyli moja omega b kombi :D, żółte szaleństwo czyli A3 Daida, lecąca strzała z zablokowanym pedałem czyli corolla Szoppersa i nie zawsze cuore ######vo czyli palio Inferka :). W Rudzie Śląskiej dołączy Qba ktory ma pojazd bliżej nie zidentyfikowany, generalnie mechanik mówił, że kiedyś to był przystanek a teraz chyba mondeo.

Pozdrawiam!

Marcin

Napisano

Życzę wszystkim Zlotowiczom pięknej,kolarskiej pogody,ciekawych tras i mnóstwa dobrej zabawy.Niech Wam rowerki dobrze służą i czekamy na długą relacje po powrocie.

Napisano

Ja planuję przyjazd w porze mocno obiadowej :icon_mrgreen:. Swoją droga, to mam wolne miejsca na pokładzie, bo wykruszyła się ekipa. Jadę przez Kielce, Kraków, więc jeżeli komuś po drodze, to śmiało pisać, najlepiej na tel 888 207 280.

Do zobaczenia

Napisano
:D ja tez zycze takiej zabawy wszystkim jak na poprzednim zlocie !!! teraz juz tylko 3 dni i pojawia sie wesole posty  :):P :P :P :P  
Napisano

dla mnie II oficjalny zlot forum rowerowe.org sie już zaczął, za parę godzin będę wdrapywał się na Durbaszkę :)

P.S.

parę godzin mnie nie było i juz kłamstwa na mój temat... nie mam żółtego auta :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...