Skocz do zawartości

[ZLOT] II Ogólnokrajowy międzynarodowy ZLOT Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wprawdzie z pomorza, ale przez Crack-off będę przejeżdżał z bagażnikiem na dachu.

Na razie 2 miejsca mam jeszcze wolne :)

No to umówmy się że jedno, ja się pisze na podróż :)

Przyjmiesz skromnego rowerzystę? :)

Napisano

Ja bagażnik mam na 4 rowery, ale delikatny i biorę tylko rowery l-b. Fulle <10kg, HT < 9kg :P

A tak btw to rzeczywiście dyskusje o dojeździe można przenieść na fora regionalne...

Napisano

Patryke dobre, naprawde dobre ! ! ! Nie wiem tylko czy do wykonania te drobne listki. Ale mi się naprawde podoba.

Aaaaaaaaa kto mi zaśmiecił skrzynke :), już można pisać mam wolne miejsce.

Miło, że podziemie działa B) .

Pozdrawiam!

Marcin

Napisano

Nie chwaląc się to byłem JA.

A co do Jaworek, według mnie lepiej, jak podczas zlotu zatrzymamy się w górach, w końcu to bardziej pasuje do MTB.

Napisano

Patryke dobre, naprawde dobre ! ! ! Nie wiem tylko czy do wykonania te drobne listki. Ale mi się naprawde podoba.

Aaaaaaaaa kto mi zaśmiecił skrzynke ;), już można pisać mam wolne miejsce.

Miło, że podziemie działa :P .

Pozdrawiam!

Marcin

Dzięki :icon_mrgreen:

W sumie też tak zastanawiałem się z tymi małymi listkami... Trzeba będzie się ich zapytać jak byłoby z wykonaniem tego. Trochę poprawek zawsze można narzucić :icon_mrgreen:

Napisano

Jestem tylko ciekaw jeśli będą te same koszulki czy ktoś w tym roku weźmie XXXL (bo ta chyba była największa?) - śmiechu miałem co nie miara jak zobaczyłem ją ;P Pudzian by w niej pływał także uprzedzam tych co nie wiedzą - numeracja koszulek może być kopnięta i rozmiary radzę oceniać po wymiarach tj. szerokości i długości ;)

Dzisiaj oficjalnie rozpoczynam robienie projektu koszulki ! ^^

Podoba wam się coś w stylu:

http://img28.imageshack.us/img28/2128/koszulkab.jpg

Totalnie brak weny dzisiaj, nie patrzcie na brak napisów/niedociągnięcia - ot taki szkic po prostu ;) No i pytanie czy taka koszulka byłaby wykonalna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...