Xsystoff Napisano 23 Września 2009 Napisano 23 Września 2009 Chlopaki musicie koniecznie obczaic Glaz Adamickiego (Tomek wie gdzie on jest). Za wikipedia: Głaz Adamickiego - najmniejszy głaz (w zasadzie to głazik) w Puszczy Bukowej. Leży samotny na uboczu, z dala od szlaków i leśnych ścieżek. Poświęcony jest Adamowi Cz - szachiście 28 kategorii, autorowi bloga prawie tyrowo - prawie rowerowego o znikomej oglądalności, zapalonemu rowerzyście - turyście, który niezmordowanie przemierza kilometry na szosie wykręcając niesamowite średnie prędkości (21 - 22km/h), mistrzowi zjazdów, który zagotuje każdy hamulec hydrauliczny niezależnie od średnicy jego tarczy, light bikerowi z najlżejszą czerwoną torebka podsiodłową w północno - zachodniej Polsce, w końcu niesamowitemu fotografowi, któremu nieobca jest sztuka kadrowania i umiejętność obróbki zdjęć przed wrzuceniem do internetu. Na głazie tym możemy znaleźć różne malunki małych fallusów i żeńskich dróg rozrodczych, które pomimo licznych prób usunięcia zawsze powracają nanoszone przez wandali. p.s zeby nie bylo na mnie, ja tylko kopiuje to co jest na wikipedii
Adamicki Napisano 24 Września 2009 Napisano 24 Września 2009 Ale jesteście niedojrzali. Nie wiecie nawet, że litery "ł" nie można wklepać do paska adresu w hasłach Wikipedii. Każda osoba powyżej 11 roku życia wnet odkryje Wasz mało przebiegły podstęp. Tacy duzi, a tacy nieobyci. Wstyd mi za Was.
nodun Napisano 24 Września 2009 Napisano 24 Września 2009 Mozna wklepac tylko wezmie to jako "L" a nie "Ł"
Grazio Napisano 24 Września 2009 Napisano 24 Września 2009 WIELKIE ŚCIGANIE W SOBOTĘ. Nawiązując do naszych poszukiwań rajdu MTB małe info: Rozmawiałem z Panem Markiem. Impreza jest w sobotę - Las Arkoński (koło jakiejś leśniczówki). Zapisy do 11. Brak wpisowego. Niezrzeszonych Pan Marek nie wyrzuci. Kto chce może się ścigać Przy okazji wielkie ściganie dla dzieci - (Mateusz może się załapiesz )
MichalK Napisano 24 Września 2009 Autor Napisano 24 Września 2009 Czyli co? Przyczepiamy boczne kółka i startujemy w tym dla dzieci?
nodun Napisano 24 Września 2009 Napisano 24 Września 2009 Kolo lesniczowki to jest jeszczze za boiskiem tym piaskowym i za ta tawerna na rozjezdzie jak jest w lewo i prosto droga w kolo arkonki-kapieliska . (nie wiem czy dobrze wytlumaczylem). A jaka jest trasa?
skolsik Napisano 24 Września 2009 Napisano 24 Września 2009 Jeśli zebrała by się większa ekipa w kategorii M2 to mógłbym się pościgaś za darmo
MM85 Napisano 24 Września 2009 Napisano 24 Września 2009 REGULAMIN Mistrzostw Okręgu Zachodniopomorskiego w MTB. I. CEL IMPREZY Wyłonienie Mistrzów Zachodniopomorskiego Okręgu w Kolarstwie MTB II. ORGANIZATORZY 1. Zachodniopomorski Związek Kolarski. 2. Międzyszkolny Kolarski Uczniowski Klub Sportowy “SPRINT” Szczecin, III. TERMIN I MIEJSCE: 26.09.2009 , zapisy od godziny 9.30 do 11.00 roku Lasek Arkoński za kompielskiem Arkonki wiazd na parking przy ul. Arkońskiej. Odprawa techniczna godz 11.00 Start dzieci o godzinie 11.10, Młodzika o 11.30, pozostali o 12.15. godzina 13.30 zakończenie zawodów. VI. KATEGORIE WIEKOWE: Dzieci, Żaki, Młodzik, młodziczka, Junior Młodszy , Juniorka Młodsza, Junior, juniorka, Elita VII. WARUNKI UCZESTNICTWA: Prawo startu mają zawodnicy zrzeszeni w klubach sportowych Okręgu Zachodniopomorskiego, posiadający licencji zawodnika i aktualne badania lekarskie. W kategori Dzieci i Żak wymwgane są badania lekarskie lub pisemna zgoda opiekuna prawnego. Dystanse: Dzieci 1 runda 600 m, Żak 3 rundy 1800 m Młodzik i Młodziczka zgodnie z przepisami PZKOL Wszystkie pozostałe grupy wiekowe startują na jednakowym dystansie w jednym biegu ( 45 minut). Zwycięzcy w poszczególnych kategoriach otrzymują Tytuł Mistrza Okręgu , pierwsza trójka medale i dyplomy. Tyle się dowiedziałem od organizatora. W poprzednich latach ta impreza odbywała się w Parku Kasprowicza.
Grazio Napisano 24 Września 2009 Napisano 24 Września 2009 Jak wystartuję to będę w Elicie Najs BTW Plan jest taki: zgłaszamy się o 9.30. Kilka minut później "lecimy w las". Po rozgrzewce (tak z 20-30km) zgłaszamy się na starcie. Robimy kilka kółek i rozjeżdżamy się do domów z medalami i dyplomami Co wy na to?
skolsik Napisano 24 Września 2009 Napisano 24 Września 2009 A te 20-30 km to w lasku arkońskim ? Ja byłbym za
MM85 Napisano 24 Września 2009 Napisano 24 Września 2009 Skoczymy do Puszczy Bukowej Nie za wcześnie 9:30 nasz start (elity) będzie pewnie ostatni. W rozgrzewce trzeba by było też zrobić trasę do przejechania.
thomash Napisano 24 Września 2009 Napisano 24 Września 2009 Ja bym proponował spotkanie o 10.15-10.30, spokojnie zdazymy sie zapisac i pokręcimy godzinke ponad po okolicy.
Grazio Napisano 24 Września 2009 Napisano 24 Września 2009 A te 20-30 km to w lasku arkońskim ? Ja byłbym za Las Arkoński,trochę się pokręcimy po Puszczy Wkrzańskiej, jak będzie czas to jeszcze dookoła Głębokiego i na start.
thomash Napisano 24 Września 2009 Napisano 24 Września 2009 Tzn że szukaja największego koksa wśród startujących, zastanawiają się ile przejedzie po trasie w 45minut i taki jest dysntans
Grazio Napisano 24 Września 2009 Napisano 24 Września 2009 co to jest 45min dystans? :] To chyba takie XC. Mała pętla i kręcisz kółka przez 45min. Dobrze kombinuję?
thomash Napisano 24 Września 2009 Napisano 24 Września 2009 Mała poprawka, mam 2 propozycje: 1. Spotykamy się ~10.30, kręcimy po okolicy i później start. 2. Spotykamy się 9.30 i przez startem jedziemy do Wołczkowa popatrzeć na rajd Baja Poland
Grazio Napisano 24 Września 2009 Napisano 24 Września 2009 Uwzględniając godzinę startu (12.15) jestem za 9.30. Bardziej atrakcyjnie wygląda trasa koło Dobrej (hxxp://bajapoland.eu/kibice/mapa.html) niż Wołczkowo. Pytanie tylko gdzie i o której będą jeździć, a lista startowa wydaje mi się jakaś krótka. Więc może po rejestracji wpadniemy do biura rajdu i obczaimy.
thomash Napisano 24 Września 2009 Napisano 24 Września 2009 Po drodze można podjechać do miasteczka serwisowego rajdu i zobaczyć co i jak. Z harmonogramu wynika że w godzinach ~9.30-11.30 będą odcinki Wołczkowo-Łęgi, później nic nie mówiące mi nazwy - Pole-działki i Pole-żwirownia
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.