Skocz do zawartości

[Szczecin] Wspólne śmiganko

MichalK

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chlopaki musicie koniecznie obczaic Glaz Adamickiego (Tomek wie gdzie on jest).

Za wikipedia:

Głaz Adamickiego - najmniejszy głaz (w zasadzie to głazik) w Puszczy Bukowej. Leży samotny na uboczu, z dala od szlaków i leśnych ścieżek. Poświęcony jest Adamowi Cz - szachiście 28 kategorii, autorowi bloga prawie tyrowo - prawie rowerowego o znikomej oglądalności, zapalonemu rowerzyście - turyście, który niezmordowanie przemierza kilometry na szosie wykręcając niesamowite średnie prędkości (21 - 22km/h), mistrzowi zjazdów, który zagotuje każdy hamulec hydrauliczny niezależnie od średnicy jego tarczy, light bikerowi z najlżejszą czerwoną torebka podsiodłową w północno - zachodniej Polsce, w końcu niesamowitemu fotografowi, któremu nieobca jest sztuka kadrowania i umiejętność obróbki zdjęć przed wrzuceniem do internetu. Na głazie tym możemy znaleźć różne malunki małych fallusów i żeńskich dróg rozrodczych, które pomimo licznych prób usunięcia zawsze powracają nanoszone przez wandali.

p.s

zeby nie bylo na mnie, ja tylko kopiuje to co jest na wikipedii :)

Napisano

Ale jesteście niedojrzali. Nie wiecie nawet, że litery "ł" nie można wklepać do paska adresu w hasłach Wikipedii. Każda osoba powyżej 11 roku życia wnet odkryje Wasz mało przebiegły podstęp. Tacy duzi, a tacy nieobyci. Wstyd mi za Was.

Napisano

WIELKIE ŚCIGANIE W SOBOTĘ.

Nawiązując do naszych poszukiwań rajdu MTB małe info:

Rozmawiałem z Panem Markiem.

Impreza jest w sobotę - Las Arkoński (koło jakiejś leśniczówki).

Zapisy do 11.

Brak wpisowego.

Niezrzeszonych Pan Marek nie wyrzuci.

Kto chce może się ścigać :)

Przy okazji wielkie ściganie dla dzieci - (Mateusz może się załapiesz :))

Napisano

Kolo lesniczowki to jest jeszczze za boiskiem tym piaskowym i za ta tawerna :) na rozjezdzie jak jest w lewo i prosto droga w kolo arkonki-kapieliska . (nie wiem czy dobrze wytlumaczylem).

A jaka jest trasa?

Napisano

REGULAMIN Mistrzostw Okręgu Zachodniopomorskiego w MTB.

I. CEL IMPREZY

Wyłonienie Mistrzów Zachodniopomorskiego Okręgu w Kolarstwie MTB

II. ORGANIZATORZY

1. Zachodniopomorski Związek Kolarski.

2. Międzyszkolny Kolarski Uczniowski Klub Sportowy “SPRINT” Szczecin,

III. TERMIN I MIEJSCE:

26.09.2009 , zapisy od godziny 9.30 do 11.00 roku Lasek Arkoński za kompielskiem Arkonki wiazd na parking

przy ul. Arkońskiej. Odprawa techniczna godz 11.00

Start dzieci o godzinie 11.10, Młodzika o 11.30, pozostali o 12.15. godzina 13.30 zakończenie zawodów.

VI. KATEGORIE WIEKOWE:

Dzieci, Żaki,

Młodzik, młodziczka,

Junior Młodszy , Juniorka Młodsza, Junior, juniorka, Elita

VII. WARUNKI UCZESTNICTWA:

Prawo startu mają zawodnicy zrzeszeni w klubach sportowych Okręgu Zachodniopomorskiego,

posiadający licencji zawodnika i aktualne badania lekarskie. W kategori Dzieci i Żak wymwgane są badania

lekarskie lub pisemna zgoda opiekuna prawnego.

Dystanse:

Dzieci 1 runda 600 m,

Żak 3 rundy 1800 m

Młodzik i Młodziczka zgodnie z przepisami PZKOL

Wszystkie pozostałe grupy wiekowe startują na jednakowym dystansie w jednym biegu ( 45 minut).

Zwycięzcy w poszczególnych kategoriach otrzymują Tytuł Mistrza Okręgu , pierwsza trójka medale i dyplomy.

Tyle się dowiedziałem od organizatora.

W poprzednich latach ta impreza odbywała się w Parku Kasprowicza.

Napisano

Jak wystartuję to będę w Elicie :wallbash: Najs

BTW

Plan jest taki:

zgłaszamy się o 9.30. Kilka minut później "lecimy w las". Po rozgrzewce (tak z 20-30km) zgłaszamy się na starcie.

Robimy kilka kółek i rozjeżdżamy się do domów z medalami i dyplomami :verymad:

Co wy na to?

Napisano

Skoczymy do Puszczy Bukowej :wallbash:

Nie za wcześnie 9:30 nasz start (elity) będzie pewnie ostatni. W rozgrzewce trzeba by było też zrobić trasę do przejechania.

Napisano

A te 20-30 km to w lasku arkońskim ? Ja byłbym za :wallbash:

Las Arkoński,trochę się pokręcimy po Puszczy Wkrzańskiej, jak będzie czas to jeszcze dookoła Głębokiego i na start.

Napisano

Mała poprawka, mam 2 propozycje:

1. Spotykamy się ~10.30, kręcimy po okolicy i później start.

2. Spotykamy się 9.30 i przez startem jedziemy do Wołczkowa popatrzeć na rajd Baja Poland :wallbash:

Napisano

Uwzględniając godzinę startu (12.15) jestem za 9.30.

Bardziej atrakcyjnie wygląda trasa koło Dobrej (hxxp://bajapoland.eu/kibice/mapa.html) niż Wołczkowo. Pytanie tylko gdzie i o której będą jeździć, a lista startowa wydaje mi się jakaś krótka. Więc może po rejestracji wpadniemy do biura rajdu i obczaimy.

Napisano

Po drodze można podjechać do miasteczka serwisowego rajdu i zobaczyć co i jak. Z harmonogramu wynika że w godzinach ~9.30-11.30 będą odcinki Wołczkowo-Łęgi, później nic nie mówiące mi nazwy - Pole-działki i Pole-żwirownia :no:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...